buli the snow man
New member
אנשים....
מה המצב? מה קורה? איך החיים? הכל טופ??? אני מכנס אתכם בזאת להודיעכם שכנראה ביום ראשון הקרוב אני... עושה פירסינג בלשון!!!
סטייליסט שכמוני!
בעעע....שומר אמונים לפריקיות!!!
אז....תאחלו לי
אנשים (וואו אני עושה עגיל ב-50 ש"ח, ויכול להיות שיעשו לי בחינם כי זה שאני עושה אצלו יש לו חבר טוב שאיתי בתזמורת ואולי הוא יעשה לי קומבינה.....חינם אנשים! איזה שוס!!!
) אז מה שלומכם אנשים?????? תעדכנואוי באמת זה לא בסיידר!!!! ועכשיו להודעות אישיות: קרן-בובה איזה סיפור מדהים (קוראים לי גם מייקל בין היתר ואיזה כיף שמייקל הוא הילד הכי יפה ומקובל בביה"ס...
)!!! סורי שלא עניתי לך באייסיקיו פשוט לא הייתי שם.... שי(רלי)-האתר ששלחת לי מצמרר אבל חשוב!!! go girl!!! save our country,save our home!!! ליאור-תודה על שאתה שולח לי ברגעים אלה את השירים!!!! רוני-בובה מה המצב???? אני מרגיש שלא דיברנו רציני המון זמן....בכלל אנחנו צריכים לדבר בטלפון מתישהו....כנ"ל לגבי כמה פה בפורום! (עם רן עברתי את השלב הזה...
) אלמוג-בובה אני מצטער שלא יכולנו לדבר ב"מפגש" שלא היה בו אף אחד....בכלל לא שמעתי אותך בקושי והיו בעיות.... נועה-נכנסת מאוחר בובה! ובכל זאת אני מצטער! מתי עושים מפגש טלפוני זה חשוב.........!!!! לשמוע את כולם!!!! תענו, תגיבו ותיהיו חופשיים!!!!!! שלכם בהמון
, מיקי! (בולי איש השלג
-זה לבן וזה חמוד-זה בולי! ואל תגידו שלא!)
מה המצב? מה קורה? איך החיים? הכל טופ??? אני מכנס אתכם בזאת להודיעכם שכנראה ביום ראשון הקרוב אני... עושה פירסינג בלשון!!!