אנשים....

אנשים....

מה המצב? מה קורה? איך החיים? הכל טופ??? אני מכנס אתכם בזאת להודיעכם שכנראה ביום ראשון הקרוב אני... עושה פירסינג בלשון!!!
סטייליסט שכמוני!
בעעע....שומר אמונים לפריקיות!!!
אז....תאחלו לי
אנשים (וואו אני עושה עגיל ב-50 ש"ח, ויכול להיות שיעשו לי בחינם כי זה שאני עושה אצלו יש לו חבר טוב שאיתי בתזמורת ואולי הוא יעשה לי קומבינה.....חינם אנשים! איזה שוס!!!
) אז מה שלומכם אנשים?????? תעדכנואוי באמת זה לא בסיידר!!!! ועכשיו להודעות אישיות: קרן-בובה איזה סיפור מדהים (קוראים לי גם מייקל בין היתר ואיזה כיף שמייקל הוא הילד הכי יפה ומקובל בביה"ס...
)!!! סורי שלא עניתי לך באייסיקיו פשוט לא הייתי שם.... שי(רלי)-האתר ששלחת לי מצמרר אבל חשוב!!! go girl!!! save our country,save our home!!! ליאור-תודה על שאתה שולח לי ברגעים אלה את השירים!!!! רוני-בובה מה המצב???? אני מרגיש שלא דיברנו רציני המון זמן....בכלל אנחנו צריכים לדבר בטלפון מתישהו....כנ"ל לגבי כמה פה בפורום! (עם רן עברתי את השלב הזה...
) אלמוג-בובה אני מצטער שלא יכולנו לדבר ב"מפגש" שלא היה בו אף אחד....בכלל לא שמעתי אותך בקושי והיו בעיות.... נועה-נכנסת מאוחר בובה! ובכל זאת אני מצטער! מתי עושים מפגש טלפוני זה חשוב.........!!!! לשמוע את כולם!!!! תענו, תגיבו ותיהיו חופשיים!!!!!! שלכם בהמון
, מיקי! (בולי איש השלג
-זה לבן וזה חמוד-זה בולי! ואל תגידו שלא!)

אמנם יש לי גשר אבל...

פיף ממילא אני מוריד אותו עוד חודש!!! ישששש!!! (למרות שלא היה כזה נורא איתו...
)

אמא´להההה../images/Emo12.gif

אתה הולך לעשות עגיל בלשון?....... וואי איזה אמיץ... המון המון המון המון בהצלחהההה!! אני גם רוצה לעשות אבל מפחדת אז תגיד לי אח"כ אם זה כאב הרבה... אוהבת

why the hell

New member
מיקי ../images/Emo121.gif בולי איש השלג..

על הפירסינג... רק שתצליח, תשגשג, תתלהב ותשוויץ
וכמובן
בזמני (פעם פעם פעם בילדותי העשוקה
או שלא..) הפירסינג בלשון עלה 120 ש"ח
ועשיתי, ואמא כעסה והורדתי מיידית (לא כדאי לעצבן את אמא..
) אז.. עד היום אני די מקנאה בילדי הפירסינג, במיוחד עכשיו כשאני בצבא וזה אסור
טוב, זה לא חוכמה כמעט ה-כ-ל אסור בצבא
לפחות קעקוע עשיתי בכיתה ט´ ואמא כן הרשתה.. בלה.. לא חושב, נעזוב אותי... אממ אז זהו, כל ההודעה הייתה בשביל לאחל בהצלחה ושתהיה אחלה שבת..
why

לילה טוף לכם ילדי../images/Emo29.gif...../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

לילה טוף.... חלומות טובים מלאי
ים.....

rainbowgirl

New member
../images/Emo49.gifעל הפירסינג!!!

אני מתה לעשות אבל אמא שלי לא מרשה........

גם אני רוצה

גם אני רוצה פרסינג אבל אני לא אמיץ בימיוחד בקיצר אני לא אוסה ו
אביב שיר לי שיר עצוב

yellow cheese

New member
מי../images/Emo127.gifקי ש../images/Emo127.gifי... ../images/Emo6.gif

פירסינג בלשון
דארלינג
לי יש בלשון כבר שנתיים וחצי, בגבה כבר חצי שנה, באף כבר מלא זמן, של הורדות והחזרות..
פירס´ בלשון לא כואף בכלל
אני התגברתי.. רק מה שקשה זה: "שבועיים לא לשחק, שבועיים לא להתנשק" <ע"ע דבריי שרון מאבי טאטו>
חחחח... האתר באמת מפחיד.. אבל .. נימת אופטימיות, יהיה טוב
זהו, אוהבת אותך, שי(רלי)

bitbit17

New member
yellow cheese

את מבאר שבע?!? או שיכול להיות שיש עוד אבי טאטו חוץ מבאר שבע... בכל אופן.. אם את און ליין, בואי לצ´אט!

peace n love

New member
כנ היא מב"ש...וגמ אני מקירבת ב"ש...

לי עגיל במקומ אחר ולשונ לכולמ יש תהיה מיוחד!

yellow cheese

New member
גרררר על העגיל שלך..חחח ../images/Emo6.gif

רותמו´ש אני מתה עלייך
מווווווווואההההההה
בואי לצ´אט לחדר אביב גפן, אני שם עם ביטביט

קומיקס

New member
גם לי יש...

יש לי עגיל בגבה כבר חודש וזה הדבר הכי סבבה בעולםף זה לא כואב ביכלל, טוב תלוי עדיף לבאר שבעים לעשות רק אצל אבי טאטו כי השנייה מטומטמת. קיצר שיהייה לך
ושלא יכאב כלל...

תודה אנשים....

תודה תודה תודה ולא צריך להיות אמיץ במיוחד... אני מת לעשות בגבה (זה יבליט את עיניי הירוקות והיפות...
) אבל אני צריך אישור הורים, ההורי שלי בטח לא ייתנו ולמרות שאני יכול לעשות בגבה בלי אישור הורים, ההורים שלי יראו את זה ולא בא לי להסתכסך איתם....בעעע! (אני רוצה לצאת למחנ"ק....חחחח נראה לי שהם לא ייתנו לי לצאת אם אני יעשה ללא רשותם....
) אז אני עושה בלשון, מקום מוסתר ונחמד וזה דיי מקורי...כלומר לא מקורי אבל יפה......!

yellow cheese

New member
זה לא שניה, זה שני..../images/Emo26.gif

יש את אבישי טנא, שהוא מצויין, אבל רק מלהסתכל עליו עם כל ההרחבות, הקעקועים, הפירסינגים, עושה לך פיק ברכיים ואתה מתחרט.. אבי, יותר עדין.. אביבה שעובדת אצל אבי בתחנה מרכזית לא משו... אבל שרון <שכבר לא עובד שם לדעתי> מצויין.. נשיקות, שי

peace n love

New member
הוא נראה ממש מסוממ!!! (אבי)

אבל אני בכלל עשיתי ת´עגיל שלי בת"א בדיזינגופ סנטר...ב"מורנו-פנטאגרמ טאטו"...זה סטודיו ענק שתי קומות וזה המקומ הכי יפה לכל אלה שחושבימ שהמ מכשפימ...נו אתמ יודעימ כל החבר´ה של מרילינ מנסונ וכת השטנ...

למעלה