אנשים!

mgirl

New member
אז שיהיה פרדסיה!

רק שיהיה כבררר! מתכננים את זה מאז פסח! אני רוצה לפגוש את כולם!!

אין מצב!

אני גרה בבית אריה (קרוב לשוהם, אריאל, מודיעין), וזה שעה וחצי נסיעה (אם לא יותר) לפרדסיה.
.

Invisible TaL

New member
גם לי זה ממש רחוק... ../images/Emo4.gif

בערך שעתיים וחצי נסיעה
בלתי אפשרי........

missT

New member
שעתיים וחצי מירושלים?

מה פתאום! יש לנו חברים שגרים בירושלים ולוקח בערך שעה-שעה וחצי נסיעה. נדמה לי. או שפשוט ירושלים זה מקום נורא גדול והם גרים בקצה של ירושלים שקרוב יותר לפרדסיה... אבל שעתיים וחצי- זה בטוח לא..

mgirl

New member
אז זה פשוט בלתי אפשרי.

כל מקום שזה יהיה בארץ, זה יהיה רחוק. לדעתי, יש שתי אפשרויות. אפשרות אחת היא לעשות שתי מפגשים בשתי חלקים של הארץ. אפשרות שנייה היא להיפגש בתחנת רכבת תלאביב מרכז, לשם כל הרכבות מגיעות, וכך כל אחד יוכל להגיע.

missT

New member
ואל תשכחו ילדים!

*שיעול מלא ליחה של בנאדם זקן* לא לזרוק ניר-טואלט לשירותים!!

missT

New member
אמממ... תראי.....

פעם, כשעוד הייתי תמימה שנאום אחד יפסיק אחרי שלושת-רבעי שעה, אז עוד הייתי מקשיבה לו... ואת זוכרת בארוחה הזאת שעשינו בפיס ("זה עם החולצה הכחולה"...), שהוא נאם לנו משו לא זוכרת על מה, ואיכשהו הוא הגיע ללוחות הברית והר סיני ועל הורים שמגדלים את הילדים שלהם.... ועכשיו, ציטוט מתאים במיוחד לימיני, מתוך "הקיסר נפל על הראש" (זה רמז מיכל, שצריך לעשות משו!!): "כל אחד עובר את השיא מתישהו. את, במקרה שלך, עברת אותו לפני חמישים שנה." לצומת ליבך ימיני!!

Mooa-Numi

New member
"יוווווווו../images/Emo70.gif"

אני לא יודעת, אני אכלתי. ("תעבירו תשוקולד")

Invisible TaL

New member
זה כן רחוק מירושלים... ../images/Emo42.gif

בפעם האחרונה כשנסעתי לחיפה, לקח לי 3 (!!!) שעות להגיע!!! ופרדסיה זה קרוב לחיפה!!

BliNky

New member
פרדסיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חיפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נה-אה../images/Emo70.gif

Tinke®Bell

New member
פרדסיה איז גוד פור מי.

ההורים שלי כבר הסכימו. וגם לטבריה יש לי אפשרות להגיע.. אבל היא לא כל כך בטוחה
פשוט לסבים שלי יש יחידת נופש לכל החיים נראה לי בקלאב הוטל טבריה-מלון חרא בטירוף,אבל בטבריה

mgirl

New member
גם שלי.

אני יכולה ללכת לפרדסיה. אבל לא לטבריה.

victorya

New member
אני גרה בחדרה....

הכל קרוב לי... גם תל אביב זה אפשרי! תל אביב זה במרכז, אפשר להגיע לשם מהר מכל מקום, למרות שפרדסיה יותר קרובה לחיפה מאשר תל אביב...

iyar88

New member
אני גרה במודיעין....../images/Emo85.gif

אין לי בעיה עם פרדסיה אבל אני לא יודעת אם יהיה לי איך להגיע לשם....

greeneye

New member
אין סיכוי שאני באה...

קודם כל, אני גרה ברעות (כן, קרוב לענת, ומאד קרוב ל...מי זאת הייתה? זאת ממודיעין...) ובטח שההורים שלי לא יסכימו.... חחח... ככה זה כשגרים עם הורים פולניים!!

iyar88

New member
התכוונת קרוב גם אליי ../images/Emo85.gif

אני גם לא יודעת אם ירשו לי לבוא.... בגלל זה אני מציעה שניפגש בקניון ככה אף אחת לא תפחד (כי יש בקניון אנשים, בערך....), וככה גם ההורים פחות ידאגו (אני ממש לא יודעת אם ההורים שלי ירשו, הם גם פולניים). מה דעתכן?

mgirl

New member
כן, אבל...

פר"ח עיר הפרח יותר קרובה לך!
חוצמיזה אנחנו יכולות להיפגש מתישהו.

למעלה