אנשים!

mgirl

New member
אנשים!

השרשור הקודם ירד לעמ´ 2. אז הנה עוד אחד. אולי נעשה את המפגש בפרדס חנה? זה יותר ממורכז ויותר קרוב לצפון וככה אחרים יוכלו גם לבוא!! אין לנו קניון רק מרכז המושבה עם הרבה חנויות. אבל אפשר לעשות את זה שם!

Mooa-Numi

New member
ככה זה מיכל.

עד שיחזרו התוצאות מהסקר אני לא משרשרת ולא מוחקת שרשורי סתם. ושרשורים חשובים יורדים. חבל.

mgirl

New member
לא אמרתי שזה רע!

רק אמרתי שבגלל שזה ככה אני עשיתי חדש. לדעתי זה טוב שאת לא מוחקת שרשורי סתם ולא משרשרת ככה שזה לא תוקע את הפורום!

Invisible TaL

New member
המממממ.... לא. ../images/Emo42.gif

בבקשה לא בפרדס חנה...... זה נשמע כ"כ רחוק. חחחח אין לי מושג איפה זה
עדיף במקום יותר מוכר, כמו ת"א או רמת גן או משהו כזה... אלא אם כן מישהו רוצה בירושלים

iyar88

New member
הצעתי מקודם רעיון....../images/Emo85.gif

בואו ניפגש בצ´אט עכשיו ונדבר על זה

mgirl

New member
אלוקים אדירים!

איך, איך אפחד לא יודע איפה זה פר"ח!! זה רבע שעה עשר דקות מחדרה, חמש מגן-שמואל, כחצי שעה מחיפה וחצי שעה מזכרון אבל זה תלוי מאוד בתנועה.

iyar88

New member
אני לא יודעת אם אני יוכל... ../images/Emo85.gif

להגיע לפרדס חנה..... זה בערך שעה וחצי מהבית שלי (אני גרה במודיעין)......

iyar88

New member
לדעתי צריך להפגש באמצע......../images/Emo85.gif

ככה יהיה פייר לכולם

mgirl

New member
איפה זה האמצע?

יש שיגדירו את תל אביב כאמצע. אבל הצפוניים (מבחינת מיקום, לא סנובים כאילו דההה) יגדירו דווקא את פר"ח או חיפה כאמצע. והדרומיים (נגיד, ב"ש), יגדירו את אשדוד כאמצע.

iyar88

New member
אי אפשר להגיד איפה האמצע ../images/Emo85.gif

אני לא יודעת איפה כל אחת גרה...... צריך לבדוק איפה כל אחת גרה, ולקבוע בערך מה האמצע....

mgirl

New member
אז תגידו!

אני כבר אמרתי איפה אני גרה. אבל אם שכחתם, אני גרה בפר"ח עיר הפרח. (ראה הודעות קודמות בשרשור)

BliNky

New member
גו פרדסיה|../images/Emo70.gif

ממש באמצע המפה! ודי קרוב לכמה בנות מפה וגם אני וגם מיכל המנהלת והלה גרות שם... נו... זה ליד אבן יהודה לבין נתניה... די קרוב לחדרה... משהו כמו שעה נסיעה (צפונה) מתל-אביב... יו נואו באמצע!

mgirl

New member
זה קרוב אליי!

אבל עדיף פר"ח עיר הפרח...
אם אני חייבת משהו אחר, שיהיה פרדסיה. או חדרה. שיהיה חדרה!

Mooa-Numi

New member
פרדסיה:

10 דקות נסיעה מנתניה (בלי פקקים) חצי שעה ככה מתל אביב (כנ"ל) דקה (או חצי) נסיעה מצומת בית ליד אין מצב למחבלים אין מצב לפיגועים אין מצב לבעיות פרדסיה-איכות חיים. ;מרגישה כמו יצחק ימיני
;

למעלה