אנשים

spacelight

New member
אנשים

אני רוצה למות טוב, כל מה שעשיתי עד עכשיו לא עוזר לי... אני מיואש מהחיים...

רוצה לספר לנו מה מפריע לך../images/Emo35.gif

נשמח לשמוע מה עובר עלייך ולמה אתה מרגיש מיואש. מניסיון זה עוזר לשתף. אנחנו פה בשבילך
ואתה גם מוזמן להיכנס לפורום תמיכה נפשית למבוגרים/צעירים פה בפרדס.

לא רק אתה מיואש....

גם אני, ועוד רבים מאיתנו, ואתה יודע למה? כי זו דרך החיים שלנו. לבוא ולומר זהו, אני לא מסוגל יותר זה קל, ולהתמודד זה קשה מאד. אבל אם לא נתמודד מייאוש נגיע למצב של קריסה וכך הלאה. לברוח מהמציאות זה לא פיתרון, אלא לקום ולעשות. דבר ראשון לבדוק מה הגורם לייאוש הזה, במה נכשלנו, ואיזו אפשרות ניתנת לנו לצאת מזה. כל מה שעשית עד עכשיו לא עוזר לך, אז מה זה אומר? שצריך לשנות. לחפש את הכלים המתאימים לצאת מהמצב הזה שלב אחר שלב. אתה לא רוצה למות, אתה רוצה לחיות, כי אם לא היית רוצה לחיות כבר לא היית פה, אבל אתה זועק, זועק לעזרה כמוני וכמו האחרים, וזו לא בושה. לפעמים הלבד זה קשה, קשה להתמודד אז נעזרים במי שיכול לתת תמיכה, עיצה טובה וכיוון כלשהו שבעזרתו תוכל להגיע לשינוי.

אין ייאוש בחיים!!!

אולי מה שעשית זה לא הדרך הנכונה לעשות, אל תתייאש וספר לנו מה עובר עליך, תשפוך הכל... אויל ככה תרגיש טוב יותר. בכל מקרה אל תתייאש, אנחנו לא מקבלים דברים שאנחנו לא יכולים לעמוד בפניהם.

efriend

New member
אם אתה חושב שהחיים קשים

אז הגעת למקום הנכון. ספר אבל עוד קצת, אה? גם אם לא תשמע כאן שום דבר שלא חשבת עליו, עצם השיתוף יקל עליך. ואולי פתאום כן תשמע? מה אתה אומר?

spacelight

New member
למות טוב...

אין פרושו רצון למות, אלא למות כשהחיים היו טובים...חיי משמעות... עד עכשיו אני מרגיש שכל מה שעשיתי בצבא שגוי ולא רואה איך אני יוצא מזה... מת לעשות משהו אחר, לא רוצה קק"צ...רוצה טייס/ לוחם חסרה תחושת החיים, למות טוב...

efriend

New member
על תחושת חיים ועל משאלות מוות

יכול להיות שמשאלת המוות שלך לא באמת קשורה למוות אלא ברצון לעשות reset ולהתחיל מחדש. התחושות הלא טובות שלך סביב חוסר הגשמה עצמית, הם דבר שקורה לדעתי לרוב האנשים בצבא וקרה גם לי. כיוון שאני לא מכיר את הסיפור שלך וכיוון שאין לי מספיק שכל, אני לא יכול באמת להגיד משהו חכם. ולכן אגיד קלישאה: נסה להבחין בין הדברים שאתה יכול לשנות (האם אתה עוד יכול להיות לוחם וכו?) לאלה שלא, לנסות לשנות את מה שאתה יכול ולהשלים עם מה שלא. ואיפה שאתה כן יכול, תתחיל דף חדש. כל החיים לפניך.

למעלה