אנשים..

binba!

New member
אנשים..../images/Emo9.gif

אני דיי חדשה בפורום, למרות שכבר הרבה זמן אני בה לראות מה קורה פה מדי פעם, לא ממש כתבתי הודעות... שלחתי לכם את כתב היד שלי כדי שתעשו לו ניתוח גרפולוגי, אני לא ממש מבינה בזה, ואני מקווה שמה שכתבתי טוב... אם תרצו שאני אקטין את התמונה תגידו! תודה!
שירה

עטרה ב ט

New member
הי שירה וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אם את גולשת בפורום שלנו הרבה זמן את יודעת שנוכל להגיד לך רק דברים כלליים על כתב ידך ולא להיכנס לפרטים מחמת הגיל
. בכל אופן, תעשי טובה ותקטיני אותו, כי ככה ממש אי אפשר להגיד כלום
.
עטרה.

binba!

New member
סבבה...../images/Emo3.gif

הקטנתי את התמונה. אני מבינה שלא תוכלו להגיד הרבה, אבל תנסו לפחות.... אבל איך לעזאזל הגיל קשור לפיענוח הכתב?
תודה!!
שירונת

אריק!

New member
לאן נעלמו כולם:

אסטראל, בוגרי "נפתלי", נועה, ז´אן, ליטן, רמי. באמת לוקח זמן מהרגע שהשתכנעת והחלטת עד הרגע שביצעת שינוי ומהלך. ´בפסק הזמן´ רצית להיות בטוחה יותר. פוחדת קצת מהתלהבות, ספונטאניות ודמיון שיובילו אותך יותר ממה שרצית והתכוונת. זה פשר הרצינות שאת מקרינה ? את לא בנויה ל ´התחלות חדשות´ והפכפכנות של אחרים, שעומדים בסתירה לרצון שלך לדעת לאן זה הולך, מה יהיה בסוף. עד כאן בחטף. אריק.

binba!

New member
זה לא יאמן.................

כמה אתה צודק!!!!!!!!
שוּפָה לך!!(כל הכבוד...
) העניין הוא, שכרגע אני מנסה לשנות כמה דברים בעצמי, מעניין מה תגידו אם עוד כמה זמן אני אשלח שוב משהו שכתבתי, אני ממש רוצה לדעת אם יהיה שינוי! ממש
לך! אנשים,אני אודה לכם אם תמשיכו אותו...
שירונת

yelly

New member
אריק

בקשר לאסטראל אני יודעת שיש לו בעיה עם המודם.. כלומר אין לו מודם כרגע

ליטן א

New member
אהלן אריק

יום שלישי ידוע אצלי בתור היום ה(כמעט)יחידי שעמוס אצלי... ונוסיף על כך עבודה למחר בהיסטוריה (לא ממש עבודה, אבל להעלות למחשב מהכתב יד שלי 2 עמודים...) בכל מקרה, הייתי היום בבאולינג, וניצחנו 16-1 את המקום הראשון (אנחנו היינו המקום השני, בהפרש נקודה מהם), כשאח שלי פישל בסיום והפסיד את ה"סוויפ" במכה האחרונה... אבל לא נורא.. גם 17-0 וגם 16-1 מתקבלים על הדעת..
אני עדיין לא הספקתי להעיף מבט אפילו על הכתב (למרות שראיתי את הכתב של גברת תפוח), אבל אני מבטיח מחר..

Ramie

New member
שלום שירה,

בהמשך לניתוח הקצר והנכון של אריק, אני אנסה להוסיף כמה מילים. בניגוד לאריק, אני אנני גרפולוג, ולכן יש להתייחס בחשדנות וחוסר אמון לנתוח שלי. מצד שני - אשמח לקבל תגובה. כתב ידך משדר רצינות. עוד יותר מכך - יציבות. מן הסתם הנך תלמידה טובה, תעשי כל מטלה שתקחי על עצמך בשלמות, ואם את עוסקת בשמרטפות, הרי שניתן לסמוך עלייך לכל אורך הדרך. נראה לי, שאין את מקובלת מאד בחברה. יש לך, כנראה, כמה חברים/ות טובים, אולם אין הם רבים, ואת אינך יוצרת קשרים בקלות. אם פתאם בשעת אחה´צ מצלצלת חברה ומזמינה אותך לסרט, יקח לך זמן עד שתסכימי, וגם אז רק לאחר שיקול דעת ומחשבה. נראה לי כי יחסייך עם ההורים אינם משופרים. את ביקורתית כלפיהם, ויתכן כי יש גם התפרצויות מפעם לפעם. בקשר לאמנות, נראה לי כי את אוהבת להופיע על במה או סתם להופיע בפני קהל (גם הקראת שעורים בכיתה נכלל בקטגוריה זו). יש להניח כי אינך מאושרת ממצבך בחברה. היית שמחה להיות מקובלת יותר. זהו - עד כאן להפעם. מקווה שלפחות חלק מהדברים נכונים...

binba!

New member
ממש ממש תודה!../images/Emo9.gif

הצלחתם להעלות לי חיוך גדול על השפתיים!! ליטן- אני שמחה שאתה משקיע מזמנך (היקר, יש לציין)... אני עוד יותר אשמח אחרי שתעיף מבט על הכתב..
Ramie- הניתוח שלך צודק ב-95%!! אני לא לגמרי לא מרוצה ממעמדי בחברה, אני אוהבת את המקום שלי, ובמיוחד את החברים שלי... לא חסרים לי חברים כלל, אך זה נכון שחבריי הכי טובים הם לא רבים. אני חושבת שאם אני אגיע לבד(בלי תמיכה של אף אחד מחבריי) למקום חדש, באמת יהיה לי קשה קצת ליצור קשרים חדשים. הקשר שלי עם ההורים די טוב, אבל זה בא בתקופות. בתקופה הזו הוא במגמת עלייה, אני מספרת להם כמעט הכל! שזה דבר די נדיר בגילי... המשך המשפט, על הביקורתיות וההתפרצויות היה מדוייק. בתחומים מסויימים אני מאוד אוהבת להופיע בפני קהל (גם כשהקראת שיעורים בכיתה נכלל בקטגוריה זו!
) ואני באמת תלמידה טובה, ההישגים שלי השנה אפילו גבוהים מהרגיל.
שירונת

ליטן א

New member
שאלה לגרפולוגים...

לגבי הע´ והל´ שלה... זה נראה לי, איכשהו, כתב "מאולץ", כאילו הנערה מחפשת כתב משלה, ומנסה את "מה שנראה לה יפה", מה גם שהכתב לא מהיר במיוחד.. כאילו העיצוב יותר חשוב מהתוכן.. מה דעתכם? (אריק, עדיין לא קראתי את הניתוח שלך לכתב, אז לא הזדמן לי לבדוק אם התייחסת לנושא, ועמך הסליחה..) מה שעוד מתבלט לי פה מאוד זה שולי ה"זיג-זג"... זכור לי מהספר שקראתי שדבר כזה מסמל על כך שהכותבת עוצרת את עצמה מלהפתח.. היא נפתחת, ומיד חוזרת, שמה את עצמה במקום. הכתב יחסית גדול. החתימה, מאוד מעניינת.. היא נראית לי גם "מאולצת", כאילו ה(C) הוא ככה סתם ליופי, כי זה "אין".. אין לי מושג.. אבל בכל זאת זה כתוב באלכסון.. יש קצת רווחים בין המילים, רווחים גדולים מדיי, לטעמי.. רמי, לזה התכוונת כשהתכוונת לריחוק שלה מהחברה? קצת קשה לי להסתכל על השוליים הסופיים, כי היא כותבת קצר. בכל שורה - משפט. איפה שהמשפט נמשך לאורך יותר משורה, עדיין השורה לא סדירה.. מעניינת אותי גם ה"ש" שלה. בהתחלה, ראיתי שהאותיות לא מחוברות, ואז ראיתי את שורה 8.. חיבור יחסית מעניין ב"כשאני", בין ה"ש" ל"א". החיבור הזה לא היה נראה לי הגיוני, לוגי, כי ע"פ העברית, את העיגול ב-"א" מתחילים מלמעלה ולא מלמטה.. ואז קלטתי במבט יותר מדוקדק, שהחיבור הזה הוא אקראי, ושהיא כתבה קודם את ה"ש", שמה קו ארוך (תזכירו לי מה זה אומר - "ש" מנסה להתחבר, אבל עדיין גידמת בסיום שלה), עברה לאות הבאה, ה"א", ובטעות חיברה את זה.. סתם, צירוף מקרים מעניין.. ולסיום.. בעיית ה-קקזא"ח (קמור, קעור, זויתי או חוטי): יש כאן נראה לי שילוב של הקער ושל הזוית. הזוית היא הרצויה, ששירה מנסה להגיע אליה, אבל עדיין בלי לשים לב, בצורה כנראה בלתי רציונלית, נוסף הקער.. ולסיום סיומת... פניה קצרצרה לשירה.. למה את חושבת שביקשו בדף חלק, אם לא בשביל לראות את המהלך הנטוי של השורות?!?!
בהצלחה לכולם ואל-אל-ישראל, שמעתי שהם מובילים בהפרש 5 על יוון במחצית.. אני אלך לראות את המחצית השניה...
ליטן

אריק!

New member
תשמע, אתה מדהים אותי בהבחנות

שלך, ולחשוב שרק קראת ספר. ראשית, עשיתי בדיקה מקוצרת, ולאחר השלמה של רמי היא קיבלה סה"כ לא רע. כמה הערות למה שכתבת ולא לפי הסדר: ההתרחבות והנסיגה בשולים יכולה לשקף כפי שציינת, נפתחת ולאחר מכן בולמת את עצמה. וגם להיפך: נאבקת כנגד הבלימה והמעצור שמחזיר אותה ימינה, והתוצאה: היפתחות במאמץ מה. הזויות באותיות ע´ ל´ מחליפות תנועה ריתמית גמישה באותיות הנ"ל וזה ביטוי של מעצורים שלא בנקל משתחררים מהם. כל אחד באזור כתב אחר, וגם לכך יש משמעות. לרווחי המלים נמתין לרמי שיסביר אם לכך התכוון. הפרדה/קישור בין ש´ לאחריה, או תנועה כאילו מקשרת אך נתקעת ´סתם´ בצד שמאל מלמדים על ´קושי לקשור´. מה לקשור ? יחסים חדשים, 2 משימות/צפורים יחד, הנעה/האטה, להסתמך על הקביעה והמסקנה שלה,אות הבודדת, או להרחיב את האופק בהיפתחות וקשירת המסקנה לעיצות ובקורת של אחרים ? שינויי המגמות מראה שאין כאן דפוס אחד דומיננטי. הקער הוא המרכיב שהיא מנסה להגיע אליו, לרבות הבעת רגשות וחוויותיות חופשית יותר, ספונטאניות - יסודות שהזוית עוצרת את התבטאותן, וזה מטריד אותה. זהו בינתיים. אריק.

Ramie

New member
לשאלתך, ליטן

הרווחים בין המילים אכן גדולים. רווחים גדולים מצביעים על בידוד חברתי, הסתייגות ואי רצון/קושי בהתידדות. חוץ מזה הטמפו של הכתב איטי, וזה יכול הצביע על קרירות מזג, תקשורת והתהטאות עצורים, ועוד...

אריק!

New member
אם הבנתי אותך נכון אתה מציין את

רווחי המלה המורחקים כסימן של מעצור, האטה, בלימה, קשיי תקשורת. האם לדעתך, באופן כללי, המרחק משקף ´בידוד חברתי´ או את הנסיון להיחלץ מקשיי היפתחות/התחברות שהם אשר יוצרים ´בידוד חברתי ? אם אני מנסה לחבר את מה שכתבת עם דיווחה שלה לגבי עצמה אז ניתן לציין קושי ביצירת קשרים חדשים, או אולי קושי ביצירת קשרים בלתי אמצעית והתיידדות מהירה. למשל, היא עצמה, מיוזמתה לא תפנה ו ´תנחת´ אבל אם יזמינו אותה, יכירו לה, יכתבו לה, האם תהיה לה בעיה בכך ?

binba!

New member
רגע רגע....

זה לא נכון שקשה לי ליצור קשרים!! כן,אני ביישנית, ואפילו סגורה בפני אנשים מסויימים, אבל ממש לא מרוחקת מהחברה!! ולא- אם יזמינו אותה, יכירו לה, יכתבו לה, לא תהיה לה בעייה בכך... בעצם זה תלוי באדם שיעשה את זה... מבינים?

binba!

New member
../images/Emo93.gif

שחכתי לעשות סדגש... טוב, עוד פעם את ההודעה... זה לא נכון שקשה לי ליצור קשרים!! כן,אני ביישנית, ואפילו סגורה בפני אנשים מסויימים, אבל ממש לא מרוחקת מהחברה!! ולא- אם יזמינו אותה, יכירו לה, יכתבו לה, לא תהיה לה בעייה בכך... בעצם זה תלוי באדם שיעשה את זה... מבינים?

אריק!

New member
רגע, רגע, רגע,

אני שאלתי אותו למה הוא התכוון, ואת כבר ענית, אז עכשיו הכל בסדר. אם נסכם: את ביישנית וסגורה בפני אנשים מסויימים, מה הכוונה למסויימים ? זרים ? בנים ? שכבה אחרת ? מחנכים ? האם התכוונת במשפט האחרון שלך, שאם מדובר באדם מוכר שנוח לך אתו, אז לא יהיה לך כל קושי במיפגשים והזמנות ?

binba!

New member
אמממ...

כשאני סגורה בפני אנשים מסויימים זה תלוי מה הם מקרינים אלי, ובמשפט האחרון, התכוונתי שבהרבה מקרים אני לא יזום הכירות עם אנשים חדשים בעצמי, אלא מישהו אחר ידחוף אותי לעשות את זה,או יעשה את זה בשבילי.... זה לא יקרה בגלל שאני לא רוצה להכיר אנשים חדשים, זה יקרה כי... אני מפחדת\מתביישת\משהו בסגנון אבל גם זה לא תמיד, זה מאוד תלוי באווירה ובמצב רוח שלי...
קאפיש??

למעלה