אנשים

BiGuy3000

New member
אנשים../images/Emo70.gif

זה כבר ממש דחוף
מישהו פה יודע כיצד בונים מעגל קסם
האם יש לכם מקורות כתובים וברורים-אונליין
בבקשה, זה ממש חשוב

witch13

New member
אני יודעת

יש הרבה שיטות וזה תלוי בך ובשיטת העבודה המאגית בה אתה משתמש. אני יודעת שיש שיטות באתרים מג´יק ובבית הרוחות. מקווה שעזרתי, דנה

SaberTooth

New member
אני לא יודע מה עם האנשים, אבל...

אני לא יודע מה עם האנשים, אבל אני לא אוהב את האתר כי הוא "מכני" מידי. כאילו "תעשה את זה ואז זה ויקרה ככה וככה". הוא לא נותן לך הדרכה, הוא נותן לך הוראות, כמו שמתכנת נותן למחשב, או כמו שספר מתקונים נותן לטבח, הבנתם את הרעיון, נכון
נ.ב. שייווו
כמה זמן שלא הייתי פה
התגעגעתי לכולכם אנשימים
מה קורה
מי הצטרף
מי עזב
תעדכנו אותי בכל הפרטים
(כמו שאתם רואים, אני "קצת" מסטול מהשעה, אז תסלחו לי).

witch13

New member
זו סיבה טובה, אבל

בביקורי הקודם בפורום שמעתי כאלה שטויות... אנשים פיספסו את הרעיון של האתר הזה.. הוא נותן דוגמאות לאיך שזה יכול להיות מציע רעיונות והצעות והדרכה. לפחות ככה מנהל האתר הסביר את זה. דנה

מג´יק

האתר טוען ליהיות אתר למתחילים לא. הוא אתר מאוד תכני... הוא אומר לך מה לעשות ואומר שמזה יצא לך כישוף... אם אתה יודע את הבסיס אז אולי האתר באמת יוכל קצת לעזור לך... וויקה עובד ככה, אבל אני בטוח שהוא לא למד ככה... ואם הוא כן למד ככה, אני מתפלא אם מצליח לו משהו... אם אתה רוצה להתחיל ללמוד, יהיה מה שיהיה רק לא מג´יק, פיצוץ ושאר אתרים דומים שנותנים לך רשימה של מתכונים

witch13

New member
אני אמנם לא התחלתי ממנו,

אבל כמו שהוא כיום, הוא מאוד עוזר לאנשים חדשים שם. אני יודעת כי אני גם בפורום שם ואנשים כל הזמן משבחים את האתר. הוא אולי נראה כמו ספר חוקים במקום הדרכה, אבל זו לא המטרה בו. האתר נותן הסברים טובים, ומדגים שיטות. אבל מה אני יכולה להגיד.. אני משוחדת... דנה

FireDragon

New member
שאלה...

לא הבנתי את המשפט "וויקה עובד ככה"... אתה מדבר על אדם? (שמעתי שיש אחד שקורא לעצמו וויקה) או על הדת?

FireDragon

New member
שלום!!!!

אני רואה שהקטע של סימני הקריאה לא השתנה... הצטרפו המון אנשים חדשים... מעיין לא כאן (לחוצה מאוד...נראה לי) הנווד כאן ברגע זה, אבל הוא עוזב שוב תוך שבוע, ליה נעלמה, ולסטט מנהל את הפורום. גסטין הגיע בסוף השבוע לגיחה קצרה בפורום, בה הוא הספיק לקרוא למספר לא קטן של אנשים, נעליים. חוץ מזה- למרות שאתה בטח לא מכיר אותי- מזל טוב על הפורום החדש (פורום מעולה דרך אגב)

FireDragon

New member
חחחחחחח

לא הייתי קורא לזה ככה... הנווד יחזור בסוף, גם מעיין, ואני מקווה שגם ליה... בנתיים, לסטט מטפל בפורום בצורה מעולה!!! חוץ מזה שיש הרבה מאוד פנים חדשות! נ.ב. בפורום רומח הדרקון אתה כותב כל יום לפחות... למה לא באת לבקר?

בפעם האחרונה...........

שאני הצעתי למישהוא על האתר בית הרוחות, ליה יש קפצה עלי עם הרבה האשמות שהאתר הזה סתם לא אמין ולמה אני רושם כל כתובת של אתר שאני מוצא...... (למרות שזו הייתה הכתובת הראשונה שהצעתי בפורום.....) אז מתברר שזה באמת אתר טוב?

פעם אחרונה שהייתי באתר

הייתה ממש בתחילת דרכי, לפני שנה וחצי... אחרי שני ביקורים הבנתי שאין לאתר הרבה להציע לי... אין לי מושג אולי הוא השתפר לא נראה לי

witch13

New member
הוא לא השתפר. הוא עדין גרוע.

אבל יש בו שיטות להטלת מעגל. אני מצטערת ששמתי אותו בכלל... הוא לא שווה את הדומיין שלו. דנה

למעלה