ה-פיגוע ../images/Emo16.gif
הפיגוע אכן היה חזק ביותר פה באיזו שלנו (אילת-טאבה). אנחנו האילתים הושטנו יד לעזרה, יותר מ-24 שעות היינו בטאבה (אמבולנסים {מד"א}, מכבאי אש ואפילו סתם תושבי אילת שבאו לעזור). הבית חולים שלנו לא כל-כך גדול פה בעיר ואנחנו לא רגילים לקבל כזה מספר גבוהה של פצועים ונפגעים...אכן זה היה לילה לא קל בשביל כולם.
אני רוצה להוסיף עוד משהו "אני נורא כועסת על המדינה שלנו"...
למה? כי אם חס וחלילה יקרה פיגוע באילת או כמו אתמול בטאבה (שרוב הנפגעים היו ישראלים) אנחנו באילת אמורים להושיט יד לעזרה, אבל איך נעשה את זה אם אין לנו לא רופאים בעיר (מספר נורא-נורא קטן) לא משטרה טובה,לא מכבי אש מספיק ולא כוח תיגבור למצבי חרום! זה רק מראה עד כמה אנחנו
לא שייכים למדינה הזאת
היום בגלל שכל המכבי אש וכל האמבולנסים היו בטאבה להושיט יד לנפגעים ופרצו היום מספר שריפות לא קטנות בעיר לא היה לנו עזרה כאן בעיר...אז אנחנו האנשים היינו צריכים לעזור לעצמינו בזכות עצמינו. אילת מוכרת כעיר שיש אנשים בכל מקום ללא הפסקה, היום היה ניתן אולי לראות בחוץ רק 4 אנשים.