אנשים

../images/Emo3.gifאפשר למצוא מרכיבים חלופיים?

כמו גלידת שמנת מצופה בשוקולד פריך עם
רענן עם הרבה הרבה קוביות קרח?

tamarhp

New member
אי אפשר

להשתמש במרכיבים שגרתיים למחלה לא שגרתית. חוץ מזה, מי בכלל רוצה תרופה? טוב לנו! אנחנו גאים להיות מכורים!!

טוב למזלי אני עדיין לא מכור

רק שכולם ידעו זה לא טוב להיות מכור למשהו גם עם הוא משהו טוב... אני נכנס קצת בצהריים ובערב (זה נקרא מכור??) ושאתם אומרים שאתם מכורים אז למה אתם מתכוונים? כמה זמן נטו אתם בפורום? יום נעים לכולם!

mayakol

New member
מה זה מכור?

בטח אני סתם כותבת את ההודעה הזו ועש שתקרא אותה היא תעבור לדף הבא, אבל בכל אופן- מכור זה להיכנס לפורום הזה בכל שעה כמעט, או לחילופין להיות תקוע מול המחשב שעות רבות רבות (ולהיות באיי סי ובמקביל לכתוב בו)... להיות מכור זה כשההורים שלך אומרים לך- "מה עובר עלייך? ממש התמכרת למחשב... אתה בקושי עושה כבר דברים אחרים..." להיות מכור זה להיות בים המלח (אני) ולהרגיש סבל על זה שאין מחשב לידך... או יותר משמעותי- להיות בארה"ב (שרוך) ולהיכנס לפורום בקביעות במקום לעשות חיים... מקווה שהבהרתי את הנקודה

שרוך

New member
אהה צודקת + תוספת

בס"ד הי מתן ושירה רצתי להוסיף שאתה קם דבר ראשון אתה מחבר את המחשב ! ואח"כ מתפלל מצחצח שיניים זה שאתה מת לישון אבל אתה אומר שלא הגבת בפורום ואתה נשאר ער בכוח אבל מה שאתה מקבל את המחשב סוף כל סוף אתה מתעורר לחיים ועוד משהו מכור זה שרוב החברים שלך הם מפה !! ושכל דבר שאתה עושה אתה אומר וואו אני חייב לכתוב בפורום ! רק אח שלי תזהר זה לא בריא !! זה מסוכן לצערי אני כבר עמוק !! קשה לצאת !! תכנס אבל שם גבול ושירה כל מילה נכון ! למשל שירה צודק אני כבר בחו"ל חופש נופש !! וקשה לי לעבור יום בלי לכתוב הודעה בפורום !! או שאם המחשב חס וחלילה בתיקון דבר ראשון אתה חושב מה עם הפורום אני למשל כתבתי מחבר שלי הודעה בפורום !! זהו אני מכור גאה לכולם דש דוד סם (חחח) אוהב ומתגעגע שרוך

שרוך

New member
מה עובר עלי?

בס"ד הי לכולם מה קורה מה עובר רחלי? אהה זה די קשה לשבת בשקט כזה הרבה זמן ואני מנצל כל דקה כי בטח אבי נכנס ללחץ בעבודה ואני מפחד שהוא לא יתן לי את המחשב !! סתם דרך אגב לכם בוקר טוב אבל אחרי שאני יגמור פה אני עף לישון אז לילה טוב !! שיהיה לכם יום טוב אבל אני זז לישון זה נשמע מוזר !! מתגעגע שרוך

שרוך!!!!!

אני מחכה לתשובהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מתן יש במה שאמרת משהו

סוף סוף מישהו שפוי מדבר? אני מסתכלת בכל ההודעות ו..........חחחחחחחח
אתם פשוט שופכים חבר'ה...זה לא ייאמן! ושאני לא אגיד כמה זמן אני בפורום גם אם אני לא כותבת אני תמיד אסתכל פה ושם, אבל כעיקרון המחשב דולק רוב היום... ( וזה אומר הרבה), הוא דולק גם שאנ'לא בבית, ושאני חוזרת אני בודקת מה חדש, זה לא נורמלי. הגזמתי.... ואני כבר לא גולשת באינטרנט כמעט לשומקום, פה ושם לדברים שאמא שלי צריכה, אבל אני כל הזמן שורצת או בפורום או באיי סי. ( וזה...) הבהרתי את עצמי? אני חושבת שכן.

שולי פ

New member
אני גם חייבת

להגמל מהפורום... זה מתחיל להיות ממש לא בריא!! אבל אני לא רוצה!!!! אבל קודם אני צריכה להגמל ממשהו אחר.... יאמי....

שולי פ

New member
אבל...

אם אני לא אגמל לפני שאני אביא לך... לא ישאר לי מה להביא לך...
יאמי!!!

למעלה