אנשים

שרוך

New member
דברתם על התמכרות ולא דברתם עלי?

בס"ד הי לכולם מה קורה? ככה כן כן אני מכור גאה אני פותח עמותה להקמת קורס גמילה לשרוך!! נשבע לכם שאני קם גם פה בחו"ל בארה"ב אני בודק את הפורום !! ו@ ( למי שא שלח ה@ עובד עם עברית אז קדימה לשלוח) עכשו השעה פה 12:30 בלילה אני מת לישון אבל חכתי עד שאבי (תגידו לו תודה בזכותו אני כותב עברית) יגמור את מה שהוא צריך ואני נשארתי ער כדי לכוב הודעה זו + לבדוק @ ומסרים !! אז אני מתפלא שדברתם על התמכרות ואף אחד לא הזכיר את המכור באמת לא יעזור לכולם לפי דעתי אני המכור !! ונשבע לכם שאני לא רוצה להגמל אלא טיפה להפסיק להיות כזה מכור!! זה כבר מסוכן !! אההה וגם במועדון יש את השירה !! ויש רשימה ארוה אולם לא יעזור לאף אחד !! אני ושירה בראש !! סתם סתם ! רק אני באמת מכור לצערי או לשמחתי לא יודע אתם תגידו האם באמת אני מכור !!! אוהב ומתגעגע שרוך שכותב מUSA בעברית בשעה 12 בלילה גם שם אני לא יכול ללכת לישון בלי הסמים שלי ושלא תחשבו בטח שאני יקום אני יבדוק פה בפורום !!

חחח.... משפיך!

" שרוך שכותב מUSA בעברית בשעה 12 בלילה גם שם אני לא יכול ללכת לישון בלי הסמים שלי ושלא תחשבו בטח שאני יקום אני יבדוק פה בפורום !!" חחח... ואני אומרת שאתה בהחלט מכור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם אני ברמה ב' במכורים... בשבילי - אני מכורה פחד... אבל יחסית אליך
אף אחד לא יכול לעקוף... דרך אגב, אתה לא חייב להיות המכור היחידי... ועוד דרך אגב - קיבלת את האימייל שלי????

שרוך

New member
לא הבנת אותי אני מכור גאה !

בס"ד הי משהי אלמונית ככה התכוונתי שני יחסית פה נחשב למכור כבד !! ברור שיש איתי עוד מכורים אבל אני יחסית (בלי להשתחצן) מכור כבד לצערי\שמחתי לפי דעתי יהיה קשה לעקוף זה לא קל ! אני גם מכור פחד יותר מידי אהה שלחי לך @ אני יבדוק עכשו ! שרוך תדעו שתפוז מפורסם גם פה בארה"ב בזכותי !!

ברור שאתה מכור גאה!

ואין לי בעיה עם זה! ואתה באמת צודק... אתה ממש מכור כבד... ובאמת יהיה קשה לעקוף אותך!!! וזו לא השתחצנות בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריך לעשות פה שירשור חדש אם זה טוב להיות מכור או לא.
ובקשר לאימייל- בדיוק שלחתי לך אימייל כתגובה... לפי דעתי תודיע לתפוז שאתה מפרסם אותם. אולי הם יתנו לך העלאה בתפקיד או משהו...

שרוך

New member
אהה ניסתי לעלות בתפקיד אבל..

בס"ד הי אלמונית ככן כן אני מכור !! זה קשה לא כזה משיגים את מה שאני השגתי !! אבל לפי דעתי יש פה עוד כמה שהם מכורים כמו שירה וליאור !! נסיתי להעלות האלה אבל האלה שיושבים שם למלעה לא מאפשרים לי את זה לצערי !! אני ניסתי נקווה שבעזרת ה' עוד כמה שנים באמת יעריכו את מה שאני עושה אבל חפיף לא לכל דבר צריכים הארכה אני יודע שאני עושה וזהו !! בקשר ל@ אני פותח אותו עכשו !! בוקר וב לכם שם בארץ הקודש אני זז לישון עוד רבע שעה ניסיתי להחתבר לאי סי אבל הא דפוק לצערי !! ניהיה בקשר @ יותר נוח מאשר מסרים שרוך נ.ב אני מכור גאה אבל יש כמה שעוקפים אותי

beckham17

New member
עדיין לא נמצאה התרופה...

זה עדיין רק בשלבי המחקר... בקרוב נעבור למצוא את התרופה... אבל זה יקח לפחות כמה שנים... עד אז, אתה יכול ללכת למוסד גמילה, שמן הסתם לא יצליח לגמול אותך. או שתמתין בסבלנות לסגירת הפורום.....

אריאל אני יכולהההה לשאול שאלה???

אויש אריאל, אתה חושב שאני יאיר?????
מה אתה לא רואה את ההבדלים?

חחחחחח...

ולמה שאני יהיה מטומטם כמו גליה??? שאני יביא שטויות לפורום... כמו לשאול מה תרופה ל...בעעע וואי באמת אריאל זה שאני עדיין קטן זה לא אומר שאני אדיוט... סתם גליה בצחוק...

beckham17

New member
ראיתי את הטעות שלי מיד אחרי

שכתבתי את ההודעה.... בכל מקרה, סליחה על הטעות...

mayakol

New member
אוי יקירתי, ברוכה הבאה למועדון!

רבים רבים כבר נפלו בפח הזה... חשבו שאפשר "רק להכנס מידי פעם לראות מה חדש" ומאז לא הצליחו לצאת!!!!! אין תרופות, אין מרפא, אין דיאטת פורום, אין שום דבר שיכול לעזור לך גליה מותק לצאת מזה... אבל יודעת מה כן יש? יש אותנו! קבוצת התמיכה מספר 1 בארץ! אז קדימה להתחיל לדקלם- "קוראים לי שירה, והתמכרתי לפורום בני עקיבא"... ועכשיו תורך גליה...

lali37

New member
את מכורה?!

אז מה אני?! "קוראים לי אילה, ואני מכורה בטרוףףףף לפורום בנ"ע אבל אני לא ממש רוצה להגמל..."

mayakol

New member
גם אני לא רוצה להגמל!

לידיעתך אילה, כמעט ואין מכורים שרוצים להגמל מההתמכרות שלהם... במיוחד כשזו התמכרות שגורמת להם הנאה...

lali37

New member
אני מכורה גאה../images/Emo34.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ומסתבר שכמו כל השאר.....

ברוכה הבאה לד"ר שריף...

בס"ד אנו עובדים על תרופה חדשה לנגיף המכונה תפוזיאדה... בקרוב נפיק מעלי ברונזה ושיער מנחירו של פיל תרופה לגמילה... ולאחר מכן נפיק חיסון מבית שחי של בבון... ניתן להזמין מראש אצל מנהלי הפורום...

למעלה