אנשים!

שייני

New member
אנשים! ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

מה שלומכם??? ספרו איזה קטע מצחיק שקרה לכם בהופעה

Ido S

New member
../images/Emo6.gif

קטע מצחיק מההופעה? בעצם, היה שם מישהו, ששר. מי זה, נו...? התמונה באדיבות כתבתינו בשטח, שייני.

המורה למתמטיקה...../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

טוב, אז לפני שנתיים בערך, הופעה סגורה בהיכל התרבות, להסתדרות המורים, כמובן, שאני הייתי נוכחת, שלמה שר לו את "נרקוד נשכח"... באמצע השיר, הבחור החליט שהוא רוצה עכשיו מורה למתמטיקה... אם יש פה אחת כזאת, ש ת ת י י צ ב
והיא התייצבה, ועוד איזה התייצבה... מלמעלה, אחת השורות האחרונות, רצה בהיסטריה גמורה לעברו של הבחור, אישה ששכחה את המוח בבית, ובהסתערות שלא היתה מביישת אף עיראקי (
אה?), הסתערה על שלמה בחיבוקים ונשיקות, עוד רגע הפילה אותו. בירור קצר העלה שאכן הפסיכית מורה למתמטיקה... מצויידת בכיתתה... הו, עכשיו הוא צריך גם לדבר, משימה לא פשוטה כלל וכלל, היות והבחורה נצמדה אליו, ולא הרפתה. "הפעם האחרונה שחיבקה אותי מוארה למתמטיקה, היתה כשעברתי את הבגרות.." היא מתמוגגת. היא נצמדת אליו ואומרת לו משו בסוד.. "טוב שהתלמידים לא יודעים מה את לוחשת לי עכשיו..." הוא אומר בגיחוך, ואוי.. התלמידים דווקא פה. המורה בסימן אחד קצר עושה לתמידים שלום, והתלמידים צורחים. ההיסטרית מכריחה את שלמה, שכבר מזמן עושה במכנסיים מרוב צחוק, להגיד שלום לכיתה ח´ מ...שכחתי את העיר.. אבל היא לא עוזבת!! הבחורה נצמדה אליו כמו עלוקה, מחבקת אותו חזק, ונראה כאילו הוא הולך והיא נסחבת אחריו... "את הולכת???????" הוא שואל. "לא!" היא אומרת לו במבט מעריץ. "אז מה את רוצה? שאני אעצור את ההופעה? בואי אני אלווה אותך למקום". ההיסטרית בצער רב, נותנת לאביר שלה ללוות אותה למקומה, לא לפני שהיא מדביקה לו נשיקה מצלצלת על לחיו, והאיש יכול לנשום לרווחה... זה נגמר.

../images/Emo9.gif

לצערי אין לי סיפור מצחיק... הוא די חוזר על עצמו בשנים האחרונות...

שייני

New member
בצוותא לפני שבוע ויום

בשיר "תחת שמי..." שלמה שר "חצי עולם לוקח סם" אז חבורה של ערסים (בערך) פצחה במקהלה "שלמה, שלמה, יותר מחצי" הבחור גיחך טוב נו... הוא צחק אפשר לומר

רציני20

New member
ששלמה ראה כמה בנות צעירות

אתמול בהופעה והוא בדיוק אמר שהוא הוציא את התקליט "גבר הולך לאיבוד" והא כל הזמן חזר על עצמו שזה תקליט ולא דיסק והוא כל הזמן הסתכל על הבנות האלה ואמר להן אתן יודעות זה תקליט הדבר הגדול השחור לא דיסקים כמו שיש היום תקליט אתן יודעות על מה אני מדבר..?? פטיפון אומר לכן משהו? כן ? יופי אז זה מה שהיה לא היו דיסקים אז...(הכל מוצטט שלמה ארצי 21.6.02)

למעלה