אנשים

S h A y K i

New member
חעחע זה היומולדת של הסוסה שלי../images/Emo99.gif

בדיוק שבוע לפניי D;

AnGi14

New member
אני רוצה!!!

שם:ילאור גיל:13 עיר:ראשון-לציון להקות אהובות חוץ מפוב:mcr,30stm,good charlott,smple plan,sum41,Panik At The Disco ויש עוד חח שיר הכי אהוב של פוב:Thnks fr th Mmrs שיר אהוב עליך (לא של פוב):יש די הרבה חח חיות:6 סוסות,שני כלבים וחתולה
צבע אהוב:אדום-שחור
סרט אהוב:בית-הספר לרוק מאכל הכי הכי אהוב:אמ....אוכל איטלקי [מה לעשות,אני איטלקיה מורגלת XD] כינוים:לולי,ליאורוצ'קה,ליאולי,ליאורק'ה... מזל:דלי [שלטון!] מספר מזל או מספר מועדף:7 ו1 שם שהיית רוצה שיקראו לך:אמ....טום המוטו שלך לחיים:"שומדבר לא קורה סת'ם..." מתי הצטרפת לפורום:לפני איזה חודשיים או שלוש מה את/ה הכי אוהב בפוב?אני אוהבת שאפשר להתחבר לשירים שלהם[אני לפחות] ןבכלל עוד המון דברים

לייינוש

New member
MEEEEEEEEEEE

שם:לינוי בק המלכה גיל:14 עיר:רמת-גן-גבעתיים להקות אהובות חוץ מפוב: MCR ארטיקט מנקעז גוד שארלוט פאניק ועוד ועוד ועוד שיר הכי אהוב של פוב: כולם! שיר אהוב עליך (לא של פוב):Oasis - Don't Look Back In Anger מדהים להורדה!!!! חיות:חתול וכלב!! צבע אהוב:שחור סרט אהוב:קרזי מאכל הכי הכי אהוב:סושי נעמי נעמי כינוים:לינטוש!! נקניק לינוש מזל:דלי מספר מזל או מספר מועדף:4 שם שהיית רוצה שיקראו לך:פאאף אין לי המוטו שלך לחיים:תנסי שלא למות מתי הצטרפת לפורום:לא זוכרת מה את/ה הכי אוהב בפוב? את המוזיקה (ליק דההה!)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בדיוק חשבתי שצריך כזה שרשור P:

שם: שחר. גיל: 15 ורבע. עיר: ראש העין. להקות אהובות חוץ מפוב: לוסטפרופטס.. [תמיד!!!!] ודברים מתחלפים עם הזמן - ברינג מי דה הוריזון ודרופ דד גורג'ס. שיר הכי אהוב של פוב: לא יודעת..
אבל בערך כל הדיסק הראשון והשני. שיר אהוב עליך (לא של פוב): Shinibi VS Dragon Ninja - Lostprophets חיות: - צבע אהוב: ורוד בהיר, סגול בהיר, לבן ושחור. סרט אהוב: כל שודדי הקאריביים D: מאכל הכי הכי אהוב: שוקולד
כינוים: - מזל: טלה. מספר מזל או מספר מועדף: משום מה תמיד יוצא לי דברים בכפולות של 5. שם שהיית רוצה שיקראו לך: פעם רציתי שירה... המוטו שלך לחיים: אל תאהבי את מי שאת משיגה - תשיגי את מי שאת אוהבת. וואו.. כבר 4 שנים אותו מוטו! מתי הצטרפת לפורום: הייתי בו תמיד.. עוד מהקומונה. מה את/ה הכי אוהב בפוב? המנגינה שתמיד נתקעת לי בראש.. P: והליריקס.!!

AdiA12

New member
עונה. ../images/Emo209.gif

שם: עדי גיל: 12 עוד 5 ימים [
] עיר: ר"ג להקות אהובות חוץ מפוב: קראי בחתימה שלי.. ויש גם את אוונסנס ואבריל לאבין - בגרסה הישנה [שהיא זמרת] שיר הכי אהוב של פוב: אני אוהבת את כולם, אבל בעיקר את Saturday, sugar were going down, thnks Fr th mmrs, ו-Grand Theft Autumn שיר אהוב עליך (לא של פוב): אממ... לא יודעת, יש המון. חיות: ג'ירפה
צבע אהוב: שחור [וירוק/אדום בעדיפות שנייה] סרט אהוב: אממ.. לא יודעת. מאכל הכי הכי אהוב:
סושי [יאמי
] כינויים: אממ.. עדידוש, דידי, עדידי, ויש עוד כמה, למרות שאני מעדיפה שיקראו לי בשמי וזהו. מזל: תאומים מספר מזל או מספר מועדף: 8 שם שהיית רוצה שיקראו לך: אממ.. שחר..? המוטו שלך לחיים: "אם החיים קשים, אז בוכים" מתי הצטרפת לפורום: 27.4 מה את/ה הכי אוהב בפוב? הכל! את המוסיקה, ואת החלק האימו שבהם

AdiA12

New member
../images/Emo122.gif אופס, אוונסנס כתוב בחתימה ../images/Emo209.gif

shaharyy

New member
לאאאאאאאא

את לא רוצה שיקראו לך שחר!!!!!!!1 תישארי עם עדי!! הרבה יותר יאפה!!!!

AdiA12

New member
אה, נכון, שכחתי, פשוט זה שם כ"כ מקסים. ../images/Emo209.gif

shaharyy

New member
פחחחחחחחחחח

הצחקת אותי עכשיו!!!
לא זה לא שם מקסים!!

zivid

New member
יום אחרון של בצפר! ../images/Emo129.gif

פחות משבוע בארץץץץץ שם: זיו. גיל: 14 וחצי עיר: סינגפור. להקות אהובות חוץ מפוב: משומשים ושוגרקולט. שיר הכי אהוב של פוב: אין. אבל pretty in punk שיר אהוב עליך (לא של פוב): משתנה עם התקופות אבל תמיד stay with me חיות: מה איתן? צבע אהוב: אין, אבל אני שונאת צהוב. סרט אהוב: אפקט הברבר. מאכל הכי הכי אהוב: אין. כינוים: זיויד, זיוי. מזל: אריה. מספר מזל או מספר מועדף: שתיים זה תמיד ביחד. שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא יודעת המוטו שלך לחיים: אין לי >.> מתי הצטרפת לפורום: שזה היה עוד קומונה קטנה :) מה את/ה הכי אוהב בפוב? את המוסיקה.

ללה../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: 17 עיר: באר שבע להקות אהובות חוץ מפוב: טייקינג באק סאנדי, אוונסנס, מיוז, אינקובוס, פינץ', ביפי קלירו, 30 סקנדס טו מארס, שוגרקולט, מי כימיקל רומנס, מקסימו פארק, אואזיס, רדיוהד, סמאשינג פאמפקינס, דה יוזד, לקונה קויל, ויטין טמפטישיון ועוד... שיר הכי אהוב של פוב: מסרבת לבחור רק אחד שיר אהוב עליך (לא של פוב): סתם מה שאני שומעת עכשיו: Evanescence - Where Will You Go חיות: חתולים, דולפינים צבע אהוב: כחול ושילוב של שחור-אדום-לבן סרט אהוב: מסור מאכל הכי הכי אהוב: פיצה כינוים: עזבו.. מזל: דלי מספר מזל או מספר מועדף: לא יודעת
שם שהיית רוצה שיקראו לך: -- המוטו שלך לחיים: אם כבר אז כבר [זה לפחות היה המוטו של תחילת השנה] מתי הצטרפת לפורום: XD מאז שהקמנו את הקומונה, ואז הקמתי את הפורום מה את/ה הכי אוהב בפוב? הליריקס הכל כך מוזרים שלהם..לפחות את איך שהם היו כותבים בדיסקים הקודמים

עונה ^^

שם:ריחן
עיר:גרה במושב..
להקות אהובות חוץ מפוב: ..
שיר הכי אהוב של פוב:יש המוווווון.
שיר אהוב עליך (לא של פוב):מכה אפורה-מוניקה סקס
חיות:כלב (מהסוג שלא גודל אפעם
)
צבע אהוב:צהוב
סרט אהוב:הטינה2
מאכל הכי הכי אהוב: אין אחד ספציפי.
כינוים:יש המווון
מזל:תאומיים
מספר מזל או מספר מועדף:3
שם שהיית רוצה שיקראו לך:אממ,לא משנה לי
המוטו שלך לחיים:
מתי הצטרפת לפורום:לא מזמן .
הוקטש באמצעות מקטישאומוטקי

l i o r 1 8 2

New member
אני

שם:ליאור גיל:16 עיר:גדרה(עזבו,אל תשאלו עוד חור במפה הקטנה שלנו) להקות אהובות חוץ מפוב:הרבה:MCR,BLINK182,EVANESCENCE,GREEN DAY,LP,THE KILLERS,SP,PATD,NFG,OKGO,PARAMORE,GC,BRAND NEW,TBS,TAI,LTJ,PUNCHLINE ועוד שאני לא זוכרת שיר הכי אהוב של פוב:קשה לבחור אני אוהבת את כולם אבל הכי הכי את YULE SHOOT YOUR EYE OUT שיר אהוב עליך (לא של פוב):SIC TRANSIT GLORIA...-BRAND NEW חיות:ג'וי הגולדן הכי יפה בעולם(הכלב שלי) צבע אהוב:אדום ושחור סרט אהוב:מת לצעוק 4 מאכל הכי הכי אהוב:פיצה כינוים:טסלר,טוסטר ואחד חדש מתיאטרון טרומפלדינו אה...ועוד אחד אבל אל תשאלו צביקה פיק או צביקה פיקה וכל מה שהולך עם השם שלו מזל:שור עם השפעה של מאזניים מספר מזל או מספר מועדף:7...לא יודעת תמיד יוצא לי לנצח בדברים עם המספר הזה שם שהיית רוצה שיקראו לך:לא יודעת המוטו שלך לחיים:LIFE IS SHORT EAT FAST סתם זה לא זה. לא יודעת אין לי אחד מתי הצטרפת לפורום:בערך לפני 4-5 חודשים מה את/ה הכי אוהב בפוב?את השירים המילים הלהקה בעצם הכל ובמיוחד את פיט

Rock For Ever1

New member
עונה...

שם: מעיין גיל: 13 עיר: פ"ת להקות אהובות חוץ מפוב: Eva,Gd,Patd,Lp,McR ועוד.. שיר הכי אהוב של פוב: הרבההה! שיר אהוב עליך (לא של פוב): אין הכי..יש הרבה ואחד מהם.. Linkin Park - What I've Done חיות: כלביםםם
צבע אהוב:הרבה.. סרט אהוב: כנ"לל...שודדי הקאריביים 1,2,3 מאכל הכי הכי אהוב: אין הכי הכיי D: כינוים: מוניי, מעייני ועוד כמה.. מזל: בתולה
מספר מזל או מספר מועדף: יש 3..16,6,10 10+6 = 16
שם שהיית רוצה שיקראו לך: מורן המוטו שלך לחיים: ,זמן זה בהחלט דבר יקר, כל שנייה שעוברת לא חוזרת בחזרה =.=, מתי הצטרפת לפורום: לפניי כמה ימיםם
מה את/ה הכי אוהב בפוב? ה כ ו ל

PerfectSP

New member
עונה:)

שם:יסמין גיל:13 וחצי עיר:י-ם להקות אהובות חוץ מפוב: SP GC Lostprophets שיר הכי אהוב של פוב:Our Lawyer made us....אני לא אמשיך...P: שיר אהוב עליך (לא של פוב):תלוי....בנתיים אני אל לוסטפרופטס,אז שינובי... חיות:היו,מתו... צבע אהוב:ורוד עם שחור סרט אהוב:אה...המממ....STICK IT מאכל הכי הכי אהוב:רביולי:) כינוים:גראס,ג'סי,גרסמיןP: .... מזל:קשת מספר מזל או מספר מועדף:מועדף-5 שם שהיית רוצה שיקראו לך:אה...יסמין:) המוטו שלך לחיים:חיה ותן לחיות! מתי הצטרפת לפורום:אה...אתמול בערך...:) אבל הסתכלתי פה ושם במשך השבוע[= מה את/ה הכי אוהב בפוב?אה....אני חושבת שאת המוזיקה מישומהP: ואת התופים...:) ואת פיט,כמובן....ואת הבס של פיט...:)

שלי../images/Emo13.gif

שם:אורפז
פאניק,AFI, 30STM והרשימה עוד ארוכה.. שיר הכי אהוב של פוב:אמ... Dance, Dance שיר אהוב עליך (לא של פוב): I never told you what I do for a living-my chemical romance חיות: ג'ירפה! צבע אהוב:שחור-לבן-אדום סרט אהוב:"מישהו לרוץ איתו"
מאכל הכי הכי אהוב:ספגטייייייייי כינוים:משמש מזל:עקרב
מספר מזל או מספר מועדף:4 שם שהיית רוצה שיקראו לך:אלייזה! סתם סתם.. אורפז מספיק בשבילי
המוטו שלך לחיים: "גם שעון מקולקל מדייק לפחות פעמיים ביום..."
מתי הצטרפת לפורום:אמ.. לא יודעת.. קצת לפני המפגש. מה את/ה הכי אוהב בפוב?את ג'וווווווווווווווווווווווו

למעלה