אנשים

SNOOPY 3

New member
אנשים ../images/Emo13.gif

בגלל שאני לא מכירה אותכם כל כך טוב, ובגלל שראיתי שהצטרפו עוד כמה חדשים- חשבתי שיהיה נחמד לעשות שירשור הכירות-אבל לא רק של שמות.. אז חיברתי שאלון קצר: שם: גיל: עיר: להקות אהובות חוץ מפוב: שיר הכי אהוב של פוב: שיר אהוב עליך (לא של פוב): חיות: צבע אהוב: סרט אהוב: מאכל הכי הכי אהוב: כינוים: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: שם שהיית רוצה שיקראו לך: המוטו שלך לחיים: מתי הצטרפת לפורום: מה את/ה הכי אוהב בפוב?

Fall Out Liel

New member
גרררר כתבתי וזה לא שלח!../images/Emo168.gif

שם: לוריין [שש] גיל: 16 עיר: ישראל ><, ר"ג. להקות אהובות חוץ מפוב: חתימה. שיר הכי אהוב של פוב: כולם שיר אהוב עליך (לא של פוב): כל מיני חיות: כולם. צבע אהוב: שחור סרט אהוב: כל סרטי האימה למיניהם.. מאכל הכי הכי אהוב: של המשפחה הקרובה, למרות שאני בנאדם שאוכל [כמעט] הכל.. כינוים: ליאל ><, לי, לו'ש, ועוד כל מיני שקרים למיניהם >< [גיליתי את האמוטיקון הזה ואני ארבה להשתמש בו ><] מזל: עז!! אני עז! אני מאושרת! אהה כן, ואני גם מאזניים מספר מזל או מספר מועדף: 4 שם שהיית רוצה שיקראו לך: לוריין המוטו שלך לחיים: "נצל את היום אך חשוב על מחר" או משהו בסגנון רוחני כזה.. מתי הצטרפת לפורום: במאי 1985, ביום ד' כ"ט בתשרי, בשעה שמונה ושלושים ואחת וחמש שניות ><. מה את/ה הכי אוהב בפוב? מוזיקה,אופי,דופי,יופי,שיש לו קופי, ולי יש עוגיית שוקולד
[אוייי, הסם..] אה זהו? טוב, ביי..

SNOOPY 3

New member
עונה לעצמי *מרגישה בודדה*

חח שם: שרון גיל: 16 וחצי עיר: מודיעין
להקות אהובות חוץ מפוב: מטאליקה, ACDC גוד שרלוט, אממ יש עוד הרבה שיר הכי אהוב של פוב: יש מלאא אבל בעיקר אליטל לס סיקסין (עם הקליפ של הערפדים חח) שיר אהוב עליך (לא של פוב):אממ save tonight שיר אחד החמודים. חיות: חתול שמן ומפוספס העונה (לא תמיד כי הוא קצת סתום) לשם פייס. צבע אהוב: צהוב סרט אהוב: אממ יש מלא, אבל בעיקר- הרי את מכושפת לי (חח קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש) מאכל הכי הכי אהוב: קוסקוס של סבתא רחל כינוים: בעבר הרחוק היה שרונה מקרונה, אחרי זה שוּשה-ועכשיו-שושנה או שושי חח. מזל: דגיםם מספר מזל או מספר מועדף: 3, 7 שם שהיית רוצה שיקראו לך: יסמין חח שם חמוד לאללה המוטו שלך לחיים: אממ "תעשי רק מה שאת אוהבת" (חח זה משיר אבל לא משנה) מתי הצטרפת לפורום: לפני כמה ימים חח אבל אוהבת את פוב כבר הרבה זמן מה את/ה הכי אוהב בפוב? משהו ששמתי לב אליו, זה שאני לא יכולה לשמוע שירים של פוב בלי לקרוא את המילים שלהם ולהבין מה הם רוצים להגיד-משהו בכתיבה של השירים שלהם תמיד מרגש אותי-ברצינות, הם כותבים אחלה.

עונה P:

שם: נסטיה גיל: 13 וחצי [עוד 3 חודשים אהיה 14 P:] עיר:אשדוד להקות אהובות חוץ מפוב: GC,MCR.PATD,TSTM,ועוד הרבה שיר הכי אהוב של פוב: לא יודעת כולם P: שיר אהוב עליך (לא של פוב): from yesterday,the kill ועוד מלללא חיות: כולם :] צבע אהוב: שחור,אדום,ירוק סרט אהוב: מת לצעוק 1,2,3,4 מאכל הכי הכי אהוב: פיצה P: כינוים: לולה,איבי P: מזל: בתולה מספר מזל או מספר מועדף: 17 שם שהיית רוצה שיקראו לך: לי P: המוטו שלך לחיים: חייך על העולם והעולם יחייך עליך P: מתי הצטרפת לפורום: לא זוכרת לפני כמה חודשיפ מה את/ה הכי אוהב בפוב? הכולללל :]]]

אני למרות שאני הקורבן השבועי..../images/Emo108.gif

ושאלו אותי כבר שאלות כאלה... שם:שני גיל:14 [עוד חודש ויום] עיר: מושב עזריה לייד בית חשמונאיי [שיניב יסביר איפה זה בית חשמונאי
] להקות אהובות חוץ מפוב: מיי כימיכאל רומאנס גריין דיי פאניק אט דה דיסקו דה אקדמי איז והרשימה ארוכה..... שיר הכי אהוב של פוב: סטארדיי שיר אהוב עליך (לא של פוב): I Write Sins Not Tragedies חיות: חתול [ I
] צבע אהוב: ירוק סרט אהוב: דופלקס מאכל הכי הכי אהוב: לזניה
כינוים: פיטה שניניניני וניתו מזל: סרטן מספר מזל או מספר מועדף:9 שם שהיית רוצה שיקראו לך: שנהל או משי המוטו שלך לחיים: עבודה =תוצאה!!! מתי הצטרפת לפורום:ליפניי חודש מה את/ה הכי אוהב בפוב? שהם לא מחשבנים לאף אחד וזה מה שצריך !!וכמובן את המוזיקה שלהם..

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

כותבים: מיי כמיקל רומנס ולא כמו שכתבת.. אבל לא נורא, זה שם לועזי =]

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

שם: טל גיל: עוד קצת יותר מחודש אני אהיה בת 13
עיר: יותר נכון חור - קריית שמונה
להקות אהובות חוץ מפוב: MCR
P!ATD GC LP ועוד כל מיני להקות =] שיר הכי אהוב עלייך של פוב: I've got a dark alley and a bad idea that says you should shut your mouth שיר אהוב עלייך (לא של פוב): mama
dead!
cancer
the river surrender wonderful tonight ועוד כל מיני שירים
חיות: יש לי כלב פינצ'ר וקוראים לו קוקו
צבע אהוב: שחור - ורוד נראה לי.. אין לי כל כך צבע אהוב סרט אהוב: ילדות רעות.. סרט כל כך מצחיק XD מאכל הכי הכי אהוב: גלידת וניל עם פצפוצי שוקולד ומקופלת
כינויים: תל (מבטאים את זה אחרת מטל XD), טולי, טלטולה, טלי (המורה שלי לשעבר הדביקה לי את השם הזה XD), טול ועוד כל מיני שמות =] מזל: סרטן מספר מזל או מספר מועדף: זה משתנה הרבה אבל נראה לי שבינתיים זה 12 או 13 או 6 שם שהיית רוצה שיקראו לך: סאם או נועם אבל אני מרוצה מאוד מהשם שיש לי עכשיו
המוטו שלך לחיים: "חיה ותן לחיות".. זה מה שעולה לי בראש עכשיו
מתי הצטרפת לפורום: לפני 4 חודשים.. ואוו הזמן עובר מהר
מה את הכי אוהבת בפוב: אממ הרבה דברים

shaharyy

New member
גמני עונה ../images/Emo6.gif

שם:שחר גיל: 15וחצי עיר: מודיעין!! אה...כמוך..איזה קטע... חחח להקות אהובות חוץ מפוב: 30stm, גוד שרלוט. שיר הכי אהוב של פוב:me and you שיר אהוב עליך (לא של פוב):attack של 30stm חיות: היו לי דגים..אבל הם התאבדו!! צבע אהוב:ורוד..וכחול סרט אהוב: סרטי אימה...לפעמים..טוב נו.."חברים למוות" מאכל הכי הכי אהוב: אממ... הכל?? כינוים:שושי..מושי...שחריקה, שחרוש,שוחי =S... מזל: בתולה!! אני ישאר בתולה כל החיים!!
מספר מזל או מספר מועדף: 1, 10 שם שהיית רוצה שיקראו לך: זרובבלה המוטו שלך לחיים: סתמו>< מתי הצטרפת לפורום: לפני שלוש שנים..חחח סתם סתם...אממ.. לפני 3 חודשים משו כזה.. מה את/ה הכי אוהב בפוב?הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם מוווווווושלמים!! שבוע טוב לך :)

2DarK AnGeL2

New member
אני..../images/Emo13.gif

גיל:16 ומשהו.. יותר קרוב ל-17 עיר:מהמרכז להקות אהובות חוץ מפוב:מכר שיר הכי אהוב של פוב: DONT U KNOW WHO I THINK I AM? נראה לי שפעם ראשונה שרשמתי את השם כמו שצריך..חחח שיר אהוב עליך (לא של פוב):אממ... כל הדיסק של מכ"ר! חיות:פחח הלוואי צבע אהוב:אדום סרט אהוב:אממ טיטאניק אני נורא אוהבת.. ובעיקר סרטי אימה כמו הצלצול וכאלה מאכל הכי הכי אהוב:שוקולד, גלידה וכל מה שמתוק
כינוים:אין מזל:בתולה מספר מזל או מספר מועדף:אממ..2 שם שהיית רוצה שיקראו לך: אני בניגוד לכמה פה אוהבת את השם שלי..!
המוטו שלך לחיים:לעשות רק מה שהלב אומר לך..... כמה שזאת קלישאה זה נכון!! מתי הצטרפת לפורום:אני פה איזה חודש ומשהו ככה... מה את/ה הכי אוהב בפוב?את המוזיקה והשירים שיהיה לכולם שבוע טוב !!

sapirush9

New member
עונה....

שם:ספיר גיל:15 עיר:יבנה שזה חור נידח איפשהו להקות אהובות חוץ מפוב:mcr
the used the killers green day the beates ועוד כמה.... אין לי כוח לכתוב....l שיר הכי אהוב של פוב:dance dance שיר אהוב עליך (לא של פוב):יש מלא.... חיות:אוהבת את כולם אבל יש לי סוסים וכלבים צבע אהוב:כחול
סרט אהוב:שודדי הקאריביים.... מאכל הכי הכי אהוב:גלידה עם עוגיות חמאה של מקדולנדס כינוים:סאפ צוף צופי סופה ספירונת ופריקית חח מזל:בתולה מספר מזל או מספר מועדף:5 שם שהיית רוצה שיקראו לך:נחמד לי עם ספיר
המוטו שלך לחיים:החיים קצרים אז צריך להנות מתי הצטרפת לפורום:לפני שובועיים בערך.... מה את/ה הכי אוהב בפוב?לא יודעת..חח

yanivry

New member
=]

שם:יניב גיל:16:p עיר:בית חשמונאי להקות אהובות חוץ מפוב:MCR,system of a down, שייגעצ שיר הכי אהוב של פוב:a little less sixteen candles שיר אהוב עליך (לא של פוב): teenagers-MCR חיות: דגים.. צבע אהוב: ירוק!! סרט אהוב: שודדי הקאריביים!!! מאכל הכי הכי אהוב: פיצה!!!! כינוים: עברי, G-ben, גביני מזל:עקרב מספר מזל או מספר מועדף: 4 שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיא, רון.. המוטו שלך לחיים: תנו חיוך, הכל לטובה=] מתי הצטרפת לפורום:לא זוכר>< מה את/ה הכי אוהב בפוב? אממ.. קשה לתאר.. יש בהם משהו פנאן כזה=] ייאי סיימתי!!!!

מלא זמן לא הגבתי..

טוב נו.. הנה
שם דפנה. גיל 13.8 עיר ראשון >< להקות אהובות חוץ מפוב מקפליי, סוד, באסטד, סימפל פלאן, לינקין פארק, דה אול אמריקן ריג'קטס, טריי דייס גרייס, מכר, טייק דאת', שייגעצ, סינרגיה, בלינק 182, בואלינג פור סופ, 3 דורס דאון, דה פריי ועוד יותר מידי..
שיר הכי אהוב של פוב בעיקר טנקס פור דה ממוריז (עזבו אותי מאנגלית.. אין לי כח ><) שיר אהוב עליך (לא של פוב) יותר מידי
חיות אין לי :- אבל אני אוהבת כלבים
צבע אהוב בגול, ירוק וכחול. סרט אהוב אממ.. מללא
מאכל הכי הכי אהוב
שוקולד -
כינוים דפי, דפני, דפניק, דפוצ', דפנוש, דפוש, דפופ וכל מיני כאלה.. ועוד כמה מוזרים >< מזל מאזניים
מספר מזל או מספר מועדף מזל - 7 מועדפים - 2, 3, 5, 7, 9, 15, 17, 21 כל מיני אי-זוגיים מוזרים כאלה
שם שהיית רוצה שיקראו לך שהייתי קטנה רציתי מאיה אבל פרשתי מהרעיון הזה..
המוטו שלך לחיים אל תעשה היום את מה שאתה יכול לעשות למחר
חח.. זה לא מוטו טוב
מתי הצטרפת לפורום לפני כמה חודשים.. אבל אני מתעצלת להגיב.. נראה לי כבר שכחו אותי
מה את/ה הכי אוהב בפוב? ה כ ל

S h A y K i

New member
יאיי עונה../images/Emo129.gif

שם: שי
להקות אהובות חוץ מפוב: מכ"ר, ט"ה, פאניק, סיט'ר, סטאינד, לינקין פארק, 30 סקונדס טו מארש, בלינק 182, גוד שרלוט, סאם 41, סימפל פלאן...ויש עד פול
שיר הכי אהוב של פוב: שוגר, וויר גואינג דאון
שיר אהוב עליך (לא של פוב): יש מלאאא..אין לי כוח לכתוב חח
חיות: סוסים
ג'ירפות כלבים וכרישים
צבע אהוב: ירוק שחור ולבן סרט אהוב: אפקט הפרפר מאכל הכי הכי אהוב: פיצה וסלט ירקות כינוים: שייקי, שייקה, שיוש, שיקי, שייקולה, שייקס...
מזל: אין. סתםם חחח סרטן
מספר מזל או מספר מועדף: 7 ו4 שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא הייתי מחליפה את השם שלי
המוטו שלך לחיים: "דונט וורי-בי האפי!" או "כשהחיים מפנים לך את הגב-תיגע להם בטוסיק"
מתי הצטרפת לפורום: לא זוכרת חחח
מה את/ה הכי אוהב בפוב? את פיט. לאאאאא סתם סתם תרגעו! אממ את הסגנון ואת המילים של השירים

למעלה