אנשים תראו!

איילת כ

New member
בעוד מספר חודשים

המחשב שלי התקלקל, ועד שיתקנו אותו יעבור הרבה מאוד זמן, בעצם זה יכול לקחת גם שנים אז אני באמת לא יודעת. ניסנו להוריד אייסי לבית ספר וזה לא הצליח לנו, אולי מישהו פה יודע איך לתקן אותו?? זה נכנס רק לדבר שלפני ההתחלה ואז שאני עושה יציאה הוא יוצא אבל נהיה מסך שחור (מישהו יודע על מה אני מדברת?)

זה לא שאלה של כפיות טובה,

זה שאלה של חוק. וזהו. הוא עבר על חוקי ארה"ב, תפסו אותו, והוא יושב בכלא. מה לא ברור?

אסקיוז מי??? ../images/Emo12.gif

אתה יודע שבלעדיו לא היית חיי??? הוא ריגל, אולי זה לא היה טוב, אבל אם לא הוא - אז אמריקה הייתה עושה את זה!!! (את זה תמר אמרה לי אתמול ולא ידעתי לפני כן...) תראה, אמריקה התכוונה לגלות לנו על המלחמה והכל, ובסוף הם לא גילו. ופולארד שידע שהם לא מתכוונים לגלות- גילה לנו כמחויבות שלו כיהודי לעמו!!! אז אפילו אם זה לא היה טוב שהוא ריגל, למה כ" הרבה שנים?????? ועוד בתנאים כאלה???? בליל הסדר לפני שנה וחצי הוא היה צריך לנקות את שרותים במקום לחגוג את הסדר. ויש עוד מלא התעללויות בו!!! תעשה לי טובה, המרגלים של חו"ל היו כמה שנים בודדות ובתנאים הרבה יותר טובים. אז כמו שאמרתי, אפילו אם זה מוצדק לדעתך שהכניסו אותו לכלא - למה פי 80 יותר מכל מרגל אמריקאי גוי אחר????

אני לא בטוח שבדקת כל מה שכתבת

"אבל אם לא הוא - אז אמריקה הייתה עושה את זה!!!" אז למה הם שמו אותו בכלא? "אז אפילו אם זה לא היה טוב שהוא ריגל, למה כ" הרבה שנים??????" חשבת שאולי הוא יודע כל מיני דברים סודיים שהם לא רוצים שהוא יגלה? קחי כדוגמה את ואנונו. הוא יושב אצלנו בארץ בכלא כבר הרבה שנים כי אנחנו לא רוצים שהוא יפיץ את סודות הגרעין של מדינת ישראל. חוץ מזה, ריגול יכול להיות חמור יותר מרצח (במקרים מסוימים, אני לא אומר שדווקא במקרה הזה), כי הוא יכול להזיק להרבה אזרחים. "למה פי 80 יותר מכל מרגל אמריקאי גוי אחר????" אני אשמח מאד אם תביאי פרטים קצת יותר מדויקים ולא תסתמכי על מה שסיפרו לך.

tamarhp

New member
תראה

קצת בלבלו פה כמה דברים... קודם כל - אמריקה התחייבה להעביר לישראל כל מידע שהיא תצטרך. לפולארד נודע שלאמריקה יש מידע שחיוני מאד למדינת ישראל, והם לא מתכוונים לתת לנו (הפרת הסכם). פולארד בעצם העביר לבני עמו - אנחנו - מידע שהציל אותנו, בהתאם להתחייבות של אמריקה - שהפרה אותה. דבר נוסף - העונש שלו הרבה יותר קשה מעונשים שניתנו במקרים יותר קשים. הוא חי בתת תנאים. יש לי כתבה עליו, אבל היא קבורה אי שם בערמות של עיתונים.. אם תרצה אני אשתדל לחפש אותה.

SGVB

New member
תורי לדבר....

בישיבה כבר הסברתי איזה 1000 פעם....) יהונתן יושב בכלא על זה זהוא העביר לישראל מידע על נשק בלתי קונבנציונאלי שמפתחות מדינות ערביות(בין היתר על הכור האטומי בעירק שהופצץ ע"י אילן רמון במלחמת המפרץ). ארה"ב היתה חייבת להעביר תמידע לישראל ע"פ הסכמים שנחתמו מספר שנים קודם לכן. יהונתן ניסה להעביר תמידע דרך הצינורות המקובלים ונענה בעצירתו ע"י כל הגורמים בארה"ב. אז הוא העביר את המידע בתור מרגל לישראל. ע"פ הסיכום שלו עם מדינת ישראל הוא היה צריך לברוח לשגרירות הישראלית בארה"ב ומשם יבריחו אותו ארצה. כשהרגיש שהFBI רודפים אחריו ברח לשגרירות ושם לא נתנו לו להיכנס
ארה"ב וישראל ביקשו ממנו לא לדרוש משפט כדי לא לגרום מבוכה לשתי המדינות בעיסקת הטיעון סוכם על 2-4 שנים(העונש הרגיל על ריגול למדינה ידידה בארה"ב) אולם השופט לא קיבל את עיסקת הטיעון ונגזר עליו מאסר עולם על פי "מסמכים סודיים" שהיו לשר ההגנה שטענו שפולארד ריגל לטובת מדינותצ נוןספות ושבין היתר העביר מידע שגרם להריגתם של 40 מרגלים בברית המועצות(לאחר מכן נתפס המרגל שהעביר תמידע והוא כבר לא בכלא היום) העו"ד שישראל שכרה(עו"ד לבנוני
) "שכח" להגיש עירעור. שרון לאחרונה היה בארה"ב ו"שכח" להביא עצומה עליה חתומים 112 ח"כים יהודים(ביניהם שרון עצמו) כנסו לקישורים

mgirl

New member
שי!

אז אתה תהיה שם, נכון? אולי נפגש? אני סביר להניח באה, מדרשיסט שאני מכירה מארגן שאני וכמה חברות שלי נוכל לסוע בהסעה שלהם..

למעלה