אנשים תראו!

איילת כ

New member
זה בדיוק מה שחשבתי

שאתה ממש כפוי טובה, הוא סיכן את החיים שלך בשבילך, בשבילנו ומה התודה שלך? טוב תודה שסיכנת את החיים שלך למעננו, אבל לא היית צריך מצידי שתרקב בכלא. זה בדיוק מה שאתה אומר וזה מגעיל. בוא נצא מנקודת מוצא שהוא לא עזר אז????? אחים לא מפקירים!!!!!!!!!!!!!

הוא בכלל לא ריגל!!!

הוא רק גילה לממשלה משהו שארה"ב לא רצתה שנדע. אבל ההפגנה בכלל לא באה בטענות לממשלת ארה"ב אלא לממשלת ישראל על זה שהם לא עושים שום דבר בקשר אליו אלא נוטשים אותו לאחר שהוא עזר לנו מאוד!!!

tamarhp

New member
../images/Emo26.gifאיזו ממשלה יש לנו..

לא עושה כלום למען פולארד!! מה דעתכם שנקים ממשלה חדשה?? ראש ממשלה- ליאור. שרה לביטחון פנים+ביטחון- גילת. שר החוץ- שי שר המשפטים- יוסף. שרת העבודה ורווחה- רבקה. שרת הבינוי ושיכון- אושרה. שרת הפנים- תמר. שרת התשתיות הלאומיות- שירה. שרת החינוך, התרבות והספורט- יערית שר התחבורה- אריאל. שר התקשורת- ליעד שר הבריאות- יוני. שרי האוצר- קרן ויאיר. שרת התעשיה והמסחר- גליה השרה לענייני ירושלים- רחלי שרת התיירות- עטרה. השרה למדע וטכנולוגיה- אילה. השרה לחקלאות ופיתוח הכפר- איילת. השר לקליטת עליה- ניר. השרה לאיכות הסביבה- שירית. (C) יערית ותמר

חשבתם שאולי יש להם סיבה לזה?

אולי יש דברים שגם אתם לא יודעים? לי נראה שיש סיבה למה לא משחררים אותו. כנראה הוא באמת גרם נזק, ויכול לגרום עוד נזק לארה"ב. כידוע לכם לראש הממשלה יש קצת יותר מקורות מידע מאשר יש לנו, וסביר להניח שיש לו סיבות טובות לא להעלות את העניין. לא נראה לי שכל הסיפור הזה בנוי על משחקי כבוד בין ישראל לארה"ב. עובדה שכבר כמה נשיאים, בינהם ידידים גדולים של ישראל, סרבו לשחרר אותו.

SGVB

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני לא מצדבר עוד בכלל על ארה"ב. עובדה ששרון אמר לרחבעם זעבי הי"ד שהוא רוצה לראות את פולארד מחוץ לכלא רק בארון ואם אתם חושבים שזה לא נכון אז רק שתדעו שזה םורסם בתקשורת ושרון לא טרח להכחיש את זה כדאי נורא לקרוא את המכתב של יהונתן ביום הולדתו ה49 ולראות עד כמה שרון עשה למענו

ושוב, אתה יכול להסביר לי

למה שרון אמר את זה? סתם מתוך שנאה, או שאולי יש לו סיבות טובות יותר? לי יותר נראית האופציה השניה.

SGVB

New member
אם יש לו סיבות טובות אז הם כנראה

אישיות אם הוא קשור לפרשה עדיף לא שלא יתחילו לחקור מי אשם(שמעתי שאולי הוא קשור לפרשה-לא בטוח) בכל אופן זה כסיוי לעצמו

זה כבר מוגזם.

אתה רוצה עכשיו לטעון שגם לכל ראשי הממשלות הקודמים היה קשר לענין? זה טיעון מופרך לגמרי.

SGVB

New member
ראשי ממשלה קודמים פעלו יותר

ביבי פעל והתנה בהסכם וואי את שיחרורו של יהונתן אבל ברגע האחרון האמריקאים לא הסכימו ואז זה כבר היה נראה כאילו הוא לא חתם לא קשור אלא שזה רק תרוץ

mayakol

New member
אם הייתי יודעת מה זה המשרד הזה

שאני ממונת עליו, הייתי יודעת אם לשמוח או לא
יש סיבה למינוי של כל אחד מסויים לתפקיד שמינית אותו? או שזו חלוקה יחסית שרירותית?

איך את ל'יודת???

בעזר"ה משרד התשתיות הלאומיות- משרד מטה המעצב מדיניות, מגדיר יעדים ואחראי לתיאום לשילוב ולבקרה של פעילויות ותקציבים. עכשיו הבנת???

mayakol

New member
אממממ..... אממממממממ.... ../images/Emo68.gif

איך נתנו לי להיות אחראית על משרד כזה מתוחכם?
וממתי שמים אותי אחראית על תקציבים??
אני, שמצאתי את עצמי זורקת בטעות שטר של חמישים שקלים לפח יחד עם הנייר של המסטיק, אחראית על "שילוב ובקרה של פעילויות ותקציבים"??? המצב הכלכלי במדינה הזו לא מספיק גרוע???

חחחחחחח...

בעזר"ה טוף זה שאת בלונדינית את זה אנחנו יודעים. וברוחשם שיש שם רק כמה משרדים שצריכים להיות אחראים על תקציבים שם... ואם נתנו לך להיות אחראית על המשרד הזה סימן שאנחנו מאמינים בך! את מסוגלת לזה!

mayakol

New member
פששששש... איזה כבוד!

אז מותר פשוט למנות אנשים טובים למשרד שלי, ולקחת את כל הקרדיט על עצמי?
ואגב, למה אין פה משרד דתות? לפחות אצלנו בממשלת הפורום...

לא אי אפשר...

בעזר"ה נתנו לך משו לעשות ולהתמודד איתו, תתמודדי חמודה! תמר שחכה לרשום, שר הדתות הוא דניאל.

למעלה