אנשים תראו!

beckham17

New member
כמה שאלות...

1. דבר ראשון, ממתי יש בממשלה כ"כ הרבה בנות?! 2. למה להפריד את משרד הביטחון וביטחון הפנים? 3. מה הקשר שלי למשרד התחבורה?! 4. איך עשיתן את המינויים? 5. איך העלתן על דעתכן שתהיה בת ראש ממשלה? (גם שרת ביטחון, אבל לא חשוב...
) תשובות יתקבלו בברכה...

תשובות..

בעזר"ה 1. ממתי שאנחנו הקמנו את הממשלה. 2. לא הפרדנו את המשרד, הם ביחד אם אתה לא שם לב לזה. 3. אתה תמיד בא אם אוטו, ולך תמיד יש אוטו, אז אותך שמנו שם. 4. עשינו חלק לפי איך שבא לנו, וחלק חשבנו עליהם מה מתאים להם. 5. למה שלא תהיי בת ראש ממשלה? סליחה?... (שירה רואה, אמרתי לך שככה זה הבנים)...

beckham17

New member
עוד כמה שאלות...

1. חבל שאתן אלה שהקמתן את הממשלה! כי רואים שיש לכן שיקול דעת של בנות...
סתםםםם 2. סליחה, טעות בשאלה. למה המשרדים מחוברים? זה חוסר ניצול תיק, ותיק חשוב מאוד! שהייתן יכולות לתת לעוד מישהו מהפורום. 3. נגיד... זה לא ממש נכון, אבל חפיף. נוותר לכן! 4. אחלה 5. כי בנות הן חסרות חוש טכני בעליל(לרוב)! וזו עובדה, שקשה לכל בת שהיא להתווכח ולחלוק עליה... לבנים, לעומת זאת (וגם פה זה לא כולם...), לבנים יש חוש טכני מפותח יחסית. וגם זה משתנה מאדם לאדם. ובקשר להערה לשירה - היא תעיד על עצמה כמה החוש הטכני שלה מפותח... נכון שירה?

mayakol

New member
תגובה על חמש-

בנות הן באמת חסרות חוש טכני לרוב... ולי יש חוש טכני מפותח??
אתה ציני נכון??

אלעדית

New member
../images/Emo104.gifמי בא?../images/Emo104.gif

מי בא להפגנה של יהונתן פולארד? אני נוסעת בעז"ה וגם גליה! בואו בהמוניכם!

SGVB

New member
ליאור -חשוב

אם תהיה הסעה מהישיבה אתה ואריאל(וכמה שיותר הסדרניקים נוספים) תבואו?

mgirl

New member
גם אני אהיה שם!

(מי שיהיה שם שידבר איתי באיסיקיו 125143959!!) (איך אני מתלהבת מהדבר הזה) (טוב אני אפסיק לדבר בסוגריימים) (ביי!)

למעלה