אנשים תקשיבו!!!!!

Britney Girl1

New member
אנשים תקשיבו!!!!!

אני רוצה להגיד משו עכשו וזה חשוב
בקשר לכל התמונת שלה שכולנו ראינו בעמודים הקודמים של הפורום, אני רק רוצה להגיד לכם שבריטני עוברת תקופה ממש מבלבלת, דיסק חדש... 2 ילדים גירושין מצלמים אותה כל הזמן ועוד המון! אז אני חושבת שאתם צריכים לגלות טיפה התחשבות לגבי בריטני, כי חלק מזה יכול לקרות לכל אחד. אני מצטערת אם זה לא נושא מספק חשוב לפתיחת הודעה, אבל אני פשוט חייבת לכתוב את זה!!!!!!!!

=] באמת צריך להקפיץ../images/Emo199.gif../images/Emo20.gif

אני מסכימה איתך ואני מוסיפה שאם בריטני מפורסמת זה לא אומר שהיא מושלמת יש הבדל בין הדברים בריטני היא בנאדםמפורסם|! וכמו שאומרים בנאדם=לא מושלם! זה שהיא מפורסמת זה לא אומר שתמיד היא תהיה שמחה, אז היא עוברת רגע בחיים קשה היא עדין תמיד תהיה המפורסמת של כולנו ולמי שיש בעיות שיעוף לפורום לשונאי בריטני כאן זה פורום למעריצי בריטני ומתקבלים רק הילדים שמעריצים את בריטני.
אם מישהו מסכים שיסמן -

xtina 4 ever

New member
?!../images/Emo210.gif

אוקיי, נראה לי שאת מאוד חדשה בכל הקטע של הפורומים, אז כנראה אני צריכה להסביר לך: תמיד יהיו אנשים שיבואו ויגידו את דעתם השלילית על בריטני. הכל תלוי בדרך שיגידו את זה. אם אומרים את זה סבבה, נגיד: "לדעתי בריטני היא לא זמרת טובה במיוחד בלה בלהה" אז זאת דעתו, ואז יכול למות, אבל היא תישאר כזאת. ויש את אלה שיבואו ויגידו "בריטני זונה שרמוטה" ואותם המנהלת תחסום אם בא לה. אין פה דבר כזה "מתקבל" ובטח שאת לא מחליטה את זה.

למעלה