אנשים תעזרו לי....... איך קוראים לשיר של בריטני עם האופנוע?ולמישהו יש תקליפ של זה?
S shiroos21 New member 20/5/06 #1 אנשים תעזרו לי....... איך קוראים לשיר של בריטני עם האופנוע?ולמישהו יש תקליפ של זה?
B BritneyHeart New member 20/5/06 #2 I love rock n' roll הנה קליפ http://www.youtube.com/watch?v=sUVj0052wTA
F ForeverBS New member 21/5/06 #5 אירוויזיון מתחיל עכשיו ../images/Emo13.gif../images/Emo32.gif צפייה מהנה לכל מי שרואה. יש הימורים?
ג גפילטע פישי New member 21/5/06 #14 נחייה ונראה לא ממש משנה לי. אני חושבת שהתחרות הזו זה בזבוז זמן. כולם אנטישמים
F ForeverBS New member 21/5/06 #10 ראית את התמונות עירום שלו? הוא הצטלם בעירום בכוונה כדי לעורר פרובוקציה לקראת האירוויזיון. הוא גם היה פה בישראל והופיע בתוכנית "שישי עם מיכל"... הוא נראה מפגר!
ראית את התמונות עירום שלו? הוא הצטלם בעירום בכוונה כדי לעורר פרובוקציה לקראת האירוויזיון. הוא גם היה פה בישראל והופיע בתוכנית "שישי עם מיכל"... הוא נראה מפגר!
ג גפילטע פישי New member 21/5/06 #12 תמונות עירום???? ../images/Emo99.gif איפה?????? לא יודע איך הוא נראה אבל הוא... גברבר תביאו כתובת או משהו חחח
תמונות עירום???? ../images/Emo99.gif איפה?????? לא יודע איך הוא נראה אבל הוא... גברבר תביאו כתובת או משהו חחח
T ThE BeAt Of My HeArT New member 21/5/06 #44 רגע לא הבנתי? אההההההההההההההההה הוא אוהב בנים.... לא ידעתי.
S SHaDoW Boy New member 21/5/06 #43 ../images/Emo221.gif תהנה ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif