אנשים...תגיבו...

WinnerMan13

New member
אנשים...תגיבו...

אחרי ש"ויתרתי" לחבר שלי על הילדה הקודמת שרציתי..המשכתי הלאה.. הכרתי ילדה בשם _ _ _ _ _ _ ילדה מקסימה פשוט מדהימה יש לה אופי מקסים נשמה כמוה לא פגשתי המון המון זמן.. לא פגשתי (גם) אותה...אנחנו מדברים כל יום באיי סי קיו ולפעמים בטלפון אבל היא לא מהבית ספר שלי...הבטחתי לה שיום חמישי אני אלך עם שני חברים שלי לבית ספר שלה כדי לראות אותה..כדי לדעת עם מי אני מדבר.. היא ראתה אותי איזה 5-6 פעמים וכל פעם שאני אומר לה שאני רוצה לראות אותה אז היא כזה צוחקת עליי ואומרת שהיא ראתה אותי.. היא נשמה כזו מתוקה מתחשבת דואגת..כל בוקר היא שולחת לי הודעה.. "יום טוב נשמה שלי" ואני שולח לה :"גם לך נשמה" ככה כל יום..ואנחנו מדברים מלא...(אפילו עכשיו כשאני כותב לכם אני מדבר איתה).. the problem : אני מכיר את עצמי גם אם היא תעמוד מולי אני אתבייש ממנה..לא יהיה לי אומץ לדבר איתה..אני ביישן ואני יודע שאני "אקפא" כשהיא תיהיה מולי.. what to do ?

Maybe Its Me

New member
../images/Emo4.gif

זו תגובה טבעית גמני מתביישת כשאני פוגשת מישו שאני מכירה מאיסיקיו וכאלה (טוב,אני נפגשת עם אלה שמהביצפר שלי אבל קשור) וזה עדיין-טבעי שותקים כזה בהתחלה ואז השיחה מתפתחת.. כל אחד יגיד לך-תתנהג בטבעיות.. נכון,אי אפשר.. אבל תמיד אפשר לנסות :) ולפי דעתי,אם אתה אוהב תאופי שלה אז תסמוך על הראש שלך, ודבר איתה כאילו רגיל.. תנסה.. בהצלחה

vanvan15

New member
יופי!

תכיןל עצמך כמה נושאים מראש שאתה יכול להדבר עליהם.. ומשם השיחה כבר תתפתח... אל תגדאג.. אולי ברגעים הראשונים תהייה מבוכה אבל אם זה יקרה משהו בין שניכם תדע שזה היה שווה את זה...

ליליוש

New member
" וואלה שקם את עצמך" ../images/Emo70.gif

אין קשר בין תוכן ההודעה לכותרת אבל חפיף 2 דברים יש לי אליך!!!! 1) אני שמחה מאוד שהבנת והפנמת והפסקת להדגיש הודעות!!!!! 2) בקשר לבעיה שלך אל תחשוב על דברים לפני תתן להם לזרום איך שהם בדרך כלל עם היא כן "בקטע" אז יהיה לכם על מה לדבר בלי לחשוב אפילו זה פשוט יבוא טבעי... ואם היא לא (ואני הבנתי שהיא כן אחרת היא לא היתה רוצה להפגש) אז לא יהיה לכם על מה לדבר ותשבו שם כמו זומבים ותתחילו לגמגם ולחייך אחד לשני!!! יש מבינה יופי תהנה!!!

WinnerMan13

New member
ליליוש...כנסי כנסי שנייה...

הפסקתי להדגיש כי זה הציק לך עכשיו הכותרות שלי...עוד משהו? סוריי אבל הכותרות ישארו כמו שהם..

ליסע

New member
מכל הניסיון שלי...

אם אתה באמת באמת באמת מחבב מישי... או מאוהב...
אז לידה אתה לא תתבייש.... אני הייתי ביישנית עם בנים... עם ש_ _ _ _ _ בא... והתחלתי להיות איתו רצינית... ולא ביישנית.. ופתוחה... אבל עזוב זה לא נגמר טוב... וזה לא אומר שזה יקרה לך!! ו..... ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

למעלה