אנשים שמבינים.

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
אנשים שמבינים.

אשלתי בעמוד הקודם. למה אנחנו כאן (כאן בכדור הארץ) בזמן הזה ובמקום הזה ובמימד הזה למה כאן ולא בשום מקום אחר. מה גרם לי להיות מי שאני ולא מישהוא אחר במקום אחר בתקופת זמן אחר או אפילו במימד אחר. בצפיה לתשובה Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחר המופלא.

Tal_Ya_Tal

New member
מי אני? B-) למה אני כאן?

היי CAT B-) יש לי שתי תשובות בשבילך. לא בטוח שתאהב את שתיהן באותה מידה. שתי התשובות נובעות משתי רמות מודעות שונות. התשובה הראשונה, מתאימה לרמת המודעות של העידן החדש. והיא בעצם סיפור. סיפור יפהפה, שמספרים בשט המאייה ושנקרא `הקריאה המיתית` . (אני מעדיפה לקרוא לו ``התעוררות``) וזה הסיפור: ``אתם מוזמנים להוולד מחדש, בעולם אשר שינויים גדולים יתרחשו בו``. כך פתחה האהבה של הגלקסיות המסתובבות. הרוח הגדולה נכנסה, מברכת את כולם באור שמימי, במעמד, בו התכנסה המועצה הגלקטית. אל הכינוס הגיעו אינספור ישויות של אור: ילדי השמש, המלאכים המכונפים, מלאכי השמש הזהובים, לוחמי הקשת בענן, ועוד מוארים נוספים מהרבה מערכות כוכביות. אלו מביניכם``, המשיכה האהבה של הגלקסיות המסתובבות, ``שיענו לקריאה הזאת, ילכו אל מקום, שם התפתחות פלנטרית. מקום, שם אשליה פחד ונפרדות, הם מורים עצמתיים. אני קוראת לבעלי הכישורים הנדרשים והמחוננים במתנות, לפעול כשליחי שם.`` ``לשנות ולהעלות את תדירויותיה של ארץ. בעזרת הנוכחות הבלתי שגרתית של אהבה שם, תהפכו לשותפים יוצרים של מציאות חדשה. מציאות של העידן המוזהב.`` האהבה של הגלקסיות המשיכה: ``במסעות אחרים, כל אחד מכם, הוכיח יכולת לנווט רגשות. יכולת לעורר את התודעה ולכוננן את לבכם לפעימות של האהבה הטהורה ושל השירות המלא חמלה.`` ``כמלאכי השמש הזהובים וכנושאי הלפיד, כבר הוכחתם שתאחזו גבוה באור``. ``ככאלה, אני מזמינה אתכם להוולד שוב ושוב ביחד עם גדודי חיילי על ארץ. על מנת לעזור לגאיה וילדיה בתהליך השינוי שלה.`` כך דברה האהבה של הגלקסיות המסתובבות והסבירה, שההצטרפות היא התנדבותית טהורה ושמי אשר יבחר בשינוי זה, וזה בהחלט נתון לבחירה, יזכה בהזדמנות יקרה ונדירה לקפיצת דרך מאד בלתי שגרתית בתודעה. אולם אחד התנאים, הוא צעיף השכחה. על מנת שתוך כדי החוויה של התום הילדותי תיושם האמת, יהפכו המתנדבים לחלק אינטגרלי בהרמוניה של טכס החניכה לאמת של ארץ. על כן, יש צורך שהם יולדו אסטרטגית, לעתים תכופות בחלק מהמקומות היותר תנודתיים של הפלנטה. וכך קרה, שישויות מוארות מאינספור פדרציות וקונסוליות של נאמנות לכוכבים, בחרו להוולד שוב, על כוכב ארץ. על מנת לעזור למאורע מיוחד להתרחש: ההתעוררות מן החלום הפלנטרי. נבנתה אפילו תכנית חומש. על מנת לעורר את הישויות הללו מאשליית הנפרדות ולהרים את צעיף השכחה העוטף אותם. המוארים, שהיו אמורים לצאת למסע לעזרת גיאה, הסכימו לעורר ולהקפיץ איש את זכרונו של רעהו. על כן קודדה האנרגיה הקוסמית, המצויה בתוכם, המכוונת להגשמת היעוד, בדרכים רבות. באמצעות קול, צבע, צליל, אורות, תמונות, מילים וסימנים. אלו תהודות תנודתיות, שיוכלו לעזור להם להיזכר במחוייבותם לאור. הוסכם שרמזים מקודדים אלו, יופיעו בכל מקום. באומנות ויזואלית, במוסיקה, במבט חודר, ברגשות. כל אלו, ייצרו געגועים עמוקים להתעורר ולהכיל אהבה. ``על ידי שימוש בכלים של צחוק, שירים, ריקודים, ההומור, עליצות, שמחת חיים, אמון ואהבה, אתם יוצרים גל עצמתי של טרנספורמציה, שישנה את המגבלות של המיתוס הישן. של הפירוד. של השניות ויביא את נס האיחוד והשלום על ארץ``. כך הטעימה האהבה של הגלקסיות המסתובבות. ועתה, החל החיפוש הגדול. התעוררו, ילדי השמש האלוהיים, מלאכי השמש הזהובים! לכו באשר מוליך אתכם לבבכם, לחלוק את מתנותיכם הגדולות. התמסרו לקסם ולאור. הנס יתרחש על ארץ. זכרו, אנו רוקדים ושרים כאן, למען האיחוד של הלב הקוסמי. התשובה השניה, באה מרמת מודעות יותר גבוהה.המבינה את האשליה, שאנו מצויים בה. המבינה, שמסע רוחני אמיתי הוא, למעשה, המעבר מזיהוי של העצמי עם היסטוריה אישית עם עתיד של הגשמה עצמית, לזיהוי עם אותו אחד שלעולם אין לו היסטוריה, שאינו מותיר עקבות, שאין אפילו לו עתיד, כי במהותו הוא אינו מתהווה. ללא זיכרון של מי הייתי וללא תקווה של מי שהייתי רוצה להיות, תחושת הזהות האישית מתגלה ככוזבת, כאשלייה. וברגע שהאשלייה נראית, באה בעקבותיה גם ההתוודעות לאותו אחד, שהזמן מעולם לא נגע בו, ועל כן הוא חדש-תמיד. וככל שההזדהות עם זה שהוא חדש-תמיד הולכת ומעמיקה, כך תיראה ההיסטוריה האישית שלו, יותר ויותר כאילו קרתה למישהו אחר. וכל הרעיון של הגשמה עצמית יתגלה כאשלייה שמזינה את עצמה ללא הרף, ותו-לא. בראייה כזאת יתחוור ששום דבר לא קרה (לך) מעולם!!! וכך, נטול-עבר ומשוחרר מכל רעיון על מי שהיית או על מי שאתה אמור להיות, תוכל לדעת את החדש ולהיות הוא. ;-) L&L TALYA

CAT4

New member
בהתחלה הכול טוב ומובן אבל אז..

בהתחלה הכול היה נחמד ומובן מאין סיפור מיסטי עך גיה ובראית העול הזה ובני האדם שבוא. אבל החלק השני היה כבד מאוד. כל כך כבד שני חושב שיקח לי לפחות שבוע לפענח אותו. Y.G.A the CAT

Tal_Ya_Tal

New member
Take Your Time B-) Cat4

אז איזה חלק בדיוק לא הבינות? אני אנסה להסביר בדרך פשוטה יותר, אם רק תאמר לי מה לא ברור לך. OK B-) L&L TALYA

CAT4

New member
את החלק הזה לא הבנתי

ללא זיכרון של מי הייתי וללא תקווה של מי שהייתי רוצה להיות, תחושת הזהות האישית מתגלה ככוזבת, כאשלייה. וברגע שהאשלייה נראית, באה בעקבותיה גם ההתוודעות לאותו אחד, שהזמן מעולם לא נגע בו, ועל כן הוא חדש-תמיד. וככל שההזדהות עם זה שהוא חדש-תמיד הולכת ומעמיקה, כך תיראה ההיסטוריה האישית שלו, יותר ויותר כאילו קרתה למישהו אחר. וכל הרעיון של הגשמה עצמית יתגלה כאשלייה שמזינה את עצמה ללא הרף, ותו-לא. בראייה כזאת יתחוור ששום דבר לא קרה (לך) מעולם!!! וכך, נטול-עבר ומשוחרר מכל רעיון על מי שהיית או על מי

Tal_Ya_Tal

New member
היי CAT B-)

הטקסט מתיחס כאן בשפה ציורית מאד, למהות היחידה שקיימת. למוחלט. או כפי שאני מעדיפה לקרוא לה, האחדות המוחלטת, המכירה עצמה בכל. הוגה הדיעות וולדו אמרסון, נהג לומר, שהאדם הוא אלוהים המשחק את הכסיל!!! כלומר,בכל אחד מאתנו, שוכן הניצוץ האלוהי, שהוא הישות האמיתית בתוכנו. אלא שבדרך כלל, אנו מזדהים ביותר עם התפקיד שאנו משחקים עלי אדמות. אותו תפקיד, הוא זה שיוצר את הדמות שאנו. על עברינו, ודחף ההגשמה העצמית שלנו. רק ברגע שנוכל לשכוח את ההזדהות שלנו עם הדמות שאנו משחקים בעולם הזה, נוכל להתפכח ולדעת שבעצם אין לנו עבר, הווה, עתיד. שתמיד היינו ולעום נהיה. שהזמן מעולם לא שינה אותנו. לא בגרנו ואף לא הזדקנו, מפני שמעולם גם לא נולדנו. ולכן, אנו תמיד חדשים, כי כל מה שקיים זה הרגע הזה. שהוא בעצם הנצח. זוהי בעצם ההתחוורות, ההארה. ההבנה, שכל מה שתמיד חשבנו שקרה לנו, מעולם לא קרה.זה רק חלום. מחזה, שאנו לוקחים בו חלק. אין זאת האמת אין זאת המציאות האמיתית. L&L TALYA

למעלה