אנשים... שאלה דחופה...

STIVENZ 426

New member
גם לי הפלאג היה נראה ארוך יותר..

אבל אני לא בטוח. מירב, הכי טוב- מכונאי. וכמו שחנן אמר- פרג בב"ש במרכז "ביג"(אם אני לא טועה..) הם אחלה. מה שכן, אולי מחר אני וכמה חברים נרד למדבר לטיול שישבת קטן.. אם תרצי- נעבור לראות בכיף.. בקיצור- אם אתה מעוניינת בדבר או חצי דבר מהנאמר בהודעה זו, שלחי מסר. סטיב

מירב ד

New member
למרות הכל....

הוחלט להחליף דלק... ממה שהבנתי.. 95 ו98 הם נטול...ו96 הוא לא... תקנו אותי אם אני טועה... רוקנו את מיכל הדלק... הוצאנו את הברז דלק... שהיה מלוכלך... ויצא גם מהמיכל לכלוך..... הוחלף דלק ל98 נטול... הייתה עוד בעיה שכל פעם שמסובבים את הכידון ימינה נמתח הכבל והטורים עולים בטרוף... נסעתי עליו נתתי גז קבוע וההרגשה הייתה כילו אני משחקת עם הגז...ז"א כאילו הוא מפסיק מדי פעם לזרום... מירב

STIVENZ 426

New member
אז..

אם הכידון ימינה- וטורים עולים- זה אומר חיווט לא נכון של כבל הגז, או שהכבל תקוע איפשהו. אני מפה רואה שכבל הגז שלך עובר משמאל למשולש ההיגוי (מנקודת מבט של מי שיושב על האופנוע...) פרקי אותו, וחווטי אותו מחדש, דרך הטבעות שבהן הוא אמור לעבור. (אי אפשר לפספס אותן) אם בלכלוך עסקינן- איזה סוג של לכלוך? חלודה? או "סתם משקעים"? האם הדלק היה צלול אחרי שהוצאת אותו? אם לא- האם היה לו גוון של בועות לבנבנות כאלו? בכל מקרה, אין ספק שמדובר בסתימת דלק כלשהי.. ובחיווט שגוי של כבל הגז. זוכרת מה רשמתי לך במסר? תרימי טלפון מחר, כשאת ליד האופנוע, ואני אסביר לך במדוייק הכל- איך עושים ומה עושים.. אני ער מ 4 בבוקר. סטיב

BENG

New member
מירבי מחר אני בא ונראה מה קורה

האמת היא שנראה לי שהכבל גז טיפה מלוכלך ויכול להיות שבגלל זה כשאת מסובבת את ההגה הוא נתקע או שהמיכל דלק מטונף וההליכלוך נתקע בבפילטר וסטיבנס אתה מוזמן לקפה עם אתה באיזור שיהיה לכולם סוף שבוע מושלם

מירב ד

New member
הכל בסדר...

כיוונו את הקרבורטור והכל בסדר... אז שוב...תודה לכולם... מצטערת אם עיצבנתי מישהו.... עכשיו אני צריכה ללמוד לנסוע כמו שצריך... וזהו.... מירב

מירב ד

New member
איזה עצבים!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

נסעתי על האופנוע היום... ונפלתי לא מעט... הרבה סימנים כחולים... (חברה שלי שאלה אותי אם מישהו הכניס לי מכות..
)והרבה שרירים תפוסים... וגם האופנוע קיבל כמה מכות... וחשבתי שכלום לא קרה... וגיליתי שהמראה השמאלית והידית קלאצ´ משוחררים... אז חשבתי שזה רק הבורג... אז חזרתי הביתה... וניסיתי לחזק את הבורג... וכל החלק של הבורג נפל... לא הבורג עצמו... אלא פשוט חתיכה שלמה... בטח יקח עוד שבועיים עד שאני אסדר את זה עכשיו!!! עצבים!!!!!!!!!!!!!!! (בקרוב בלוחות הפורום RMX50 למכירה...) מירב

מירב לא נורא לאט לאט אל תתיאשי

והבנתי שאחיך בבית אז הוא יוכל לעזור לך, לא? מסרי לו דרישת שלום ממני! שלך הגולשת211

yoad dt

New member
לא! ממש לא...

תשמעי גם אני נפלתי ותאמיני לי זה לא נעים גם לא בשטח וגם לא בכביש אבל אסור להיתיאש - מה שחשוב הוא זה לנסוע אם נעליים ובגדים ארוכים - ג´ינס בעיקר וכמובן קסדה - ומה שאמרת זה ממש לא קריטי תקפצי לחנות או תבקשי ממשהו שיביא לך ידית קלאץ´+בית קלרז וזהו זה לא סיפור יקר לא יותר מ 50 שקל, ואת לא הולכת למכור - אני לא מסכים לך ;), את לא תיתיאשי!, את תנסי שוב לנסוע לא מהר ובמקום פתוח עד שתיתרגלי לאופנוע... (שאני לא יראה בקרוב בלוחות הפורום RMX50 למכירה :) (ודרך אגב לשרירים תפוסים אמבטיה חמה...)

למעלה