אנשים רק להגיד משהו,

בדויה

New member
אנשים רק להגיד משהו,

ש... ש..אני מבקשת סליחה מאותם אנשים שלא עניתי להם היום בצ`אט או עניתי בקור. כנראה שנאסטי צודקת ואני מורידה בפנייך ת`קובע מתוקה.... אין לי מושג מה עובר עליי היום אבל מה שכן אני יודעת זה שבאתי לפה בתקווה שזה אולי אולי אולי יוציא אותי, אבל לא, זה ממש לא... תראו, אולי חלק חושבים שאני כותבת ת`הודעה בשביל, אני לא יודעת מה.... אבל האמת היא שרק רציתי להסביר לאלה שבאמת מענין אותם ואני יודעת שכן. ובאמת עכשיו אני אגיד -אוהבת אתכם- בלי למשוך אותיות ובלי לצייר ציורים פשוט כך. בדרך הכי אמיתית... ואני שמחה שאתם פה כדי שיכולה להיות לי לפחות התקווה שמישהו מקשיב לי אי שם... גם כשבא לי להתפרק בחדר וגם כשבא לי לבכות ולא לענות... אתם יודעים שכשאני רוצה אני מסוגלת לעשות צחוקים. והרבה. היום, נראה לי שאני סוגרת ת`בסטה מוקדם... אולי זה בגלל שלא למדתי למתמטיקה ואולי זה בגלל שאני רוצה להראות סטודנטית אמיתית בפני מורני וצוש. אז יאללה אני בטוחה שתהנו היום, ואל תשכחו אותי... אני מרשה לכם לכתוב פה ושם : ``יו... איזה בעסה שבדויתית לא פה..`` או ``הייתי עושה הכל שבדויה תבוא...`` סתם אתם יודעים שאני צוחקת... האמת שאני צוחקת מאדישות ואז זה גם סוג של צחוק. יואו עשיתי לעצמי מצב רוח לבוא היום ולצ`וטט פתאום. איזה מפגרת אני... אני יכולה לכתוב הודעה שבינתיים רק אני יודעת את תוכנה ולשנות את מצבי לפני שאני מספיקה לומר ``2 סינים עם כינור גדול`` מורני, את עושה עבודה מעולה... רק תראי מה הפורום שלך עושה לאנשים... את מקסימה.. וכ`ו וכ`ו... אבל בכ``ז אני אלך לי לחשוב קצת עכשיו...יש לי מסה ענ-קית של מחשבות... למרות שאין לי מספיק מקום להכיל אותם הם עדיין נמצאות איפשהו. אההההה עם העניינים ממש יגיעו למצב שתצטרכו אותי, כאילו, יו נואו... אם יש צחוקים וזה או משהו בסגנון נו טוב ברור שיהיו אבל אם אני ב א מ ת חסרה אז תרימו טלפון ואני לוחצת על ``התחברות`` במהירות הבזק. לפני שתספיקו לומר ``בדויה החרוטה`` אני אהיה שם.. בה ביי פור נאו בדויה.

nasty-

New member
בדויה....

את האמת אין לי מה להגיד..... אבל אנחנו מתים עליך בכווווווול מצב-רוח (ונראה לי שזה בסדר שאני מדברת בשם כולם)

shanikoo

New member
בדויה שלי

איך שההודעות שלך תמיד גורמות לי לחייך.... כמה שאת מקסימה,את אפילו לא מתארת לעצמך.קצת בלבלת אותי,אבל אני מקווה שהכל הסתדר אצלך(גם בתוך המוח...) באמת,איזה מזל שיש לי פה את ההודעות שלך.אם לא בצ`אט,אז לפחות כאן. חולה עלייך המון,ומתגעגעת!!!!!!!!!!!! שניקו

למעלה