אנשים רעים!!!

אנשים רעים!!!

אתמול הלכתי לאשקלון לשוק ולעיר ולקניון ובלא בלא בלא והייתי בחנות אחת ושתי נשים מבוגרות יחסית באו אלי אישה א: שרון?? היי אני ממושב שלך איזה טבעת יפה! אישה ב: אני לא אוהבת אותה אישה א: למה היא ממש מגניבה! אישה ב: זה של כת השטן! אישה א: אהה נכון את צודקת... הגיוני שהיא בכת השטן... אני לארבל: אני עדיין עומדת מולם!!!!
בכל מקרה... קניתי נעלי טראק חדשות! הגיע הזמן באמת... (הישנות מוצעות למכירה בשירשור בלא בלא בלא...) תביעו דעה:)

Blade Of Fire

New member
הו גם את שם?

נכון שממש ממש ממש ממש ממש מגניב בכת השטן עם כל הקרביים של החתולים בכל מקום? אני נהנה לצחוק על אנשים כאלו..

ברור!

התגובה הקבועה שלי זה "לשחוט חתולים זה פסה היום זה כבר דובי פנדה" אבל הנשים האלה היו גם מהמושב שהיו מעבירות הכל להורים שלי, וגם בנות 40+ שהיו חוטפות התקף לב והיו מאשימים אותי ברצח כפול....

Blade Of Fire

New member
הו.. בני 40+ מודעים לכת הזו?

חחח.. פ"ת עיר מוזרה.. כן.. אהמ.. אישית? "אהמ.. לא.. לא בכת השטן.. ואני מולכן ואפשר לדבר איתי, תודה" ודופק תחיוך הכי מתנשא שלי
ותתחדשי, אגב:)

Anything For Me

New member
חחח

הגיע הזמן שהאנשים באיזור יתחילו לקבל אנשים עם סגנון לבוש שונה משלהם במיוחד לאור העובדה שכל אשקלון מלאה בוואנביז של בית ספר אומניות וחבריהם אנוואי תחדשי על הנעליים ממש יפות, איפה קנית את הטבעת של הפנטגרם גם אני מחפשת אחת כזאת?

נמנמנמ

זה לא היה של פנטגרם זה מה שיותר עצוב! זו היתה הטבעת המושי מושלמת שלי מוולוט): וואי הייתי אמורה ללמוד באומנויות ואמרתי שאני לא רוצה בגלל החברה שם

avshalomariel

New member
איזו טבעת.... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה היא עלתה, תזכירי לי?

תחדשי

יפה.. גוד זה כבר מאוס עניין כת השטן. אני אעשה אפצ'י חמוד כזה שיוווווווווווווו הפריקית עשתה אפצ'י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 *באה לקנח תאף* אמאאאאאאאאאאאאאאאאא שיווווווווווו תראו איך היא מקנחת תאףףףףףףףףףף אמאאאאאאאאאאאאא אני מקבלת מחזור פעם שנייה החודש אמוששששששששששששש טוב פרקתי :(

avshalomariel

New member
אחת מהתופעות היותר נפוצות...

אנשים מבוגרים שנשמעים כמו פקאצות בגיל ההתבגרות
טוב נו. בכל מקרה, תתחדשי!

Bleeding BitcH

New member
../images/Emo6.gif

מזכיר לי איזה מפגש בחנוכה, היה משעשע כשאני ועוד כמה לובשיי שחור
למינהם, הלכנו לשירותים ליד יטבתה בעזריאלי, וילדים קטנים צעקו לנו שטניסטים. זה תמיד גורם לשעשוע מחדש :] מוגבלות האנשים.

כן באמת היה מצחיק ביום הזה

חברה שלי פקצתית למדי באה ונפגשה איתי ואמרה לי "ראית כמה פריקים יש בגג?? זה מפחיד!" אז אמרתי לה "רוצה לראות משהו יותר מפחיד?" והלכתי והתיישבתי שוב עם כולם והיא לא נשמה!

למעלה