קיי, הגיע זמני לעשות ת'שאלון...
שם: אנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא, אבל יש סבתא שקוראים לה אנה... מיקום: big fat and smely ass- קריית שמונה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אנאטוליי ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ויקטור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? האמת שלא ממש...רק שלפעמים קוראים לי אניה... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 17.11.87 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות:13 כיתה:י ז"ל מצבך החברתי: אין לי חברים.. למה את/ה בפורום? כי בא לי.. גובה:מטר 70 בערך צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו?לא צבע שער: חום ג'ינג'י, אבל עכשיו די שחור. אוהב אותו? לא אכפת לי...משעמם קצת.. צבע אהוב: כולם חוץ מורוד וצהוב למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה השיר ששמעתי באותו רגע. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:גראפיטי ואמנות(חרא של פורום) ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אמבידקסטרוס חיות מחמד? אחותי ושני דגים. מה העבודה שלך? אין לי בנתיים. יש פירסינג לא. קעקועים? לא וחבל אובססיות? הרבה התמכרויות- כסיסת ציפורניים כרונית.. איזה שפות אתה דובר. אמ...בואו ניראה..עברית, רוסית, אנגלית, וערבית(כן כן..לא יודעת למה עשיתי את זה לעצמי..) ציטוט מועדף/ מוטו: "יש אושר ביסורים ויש עונג היאוש ויש טעם במוות והכל בעולם יפה והכל בו מענג" האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כניראה אתה שונא את עצמך? לא ממש האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא ממש אבל ממש ממש ממש מכוער, אבל לא אכפת לי.. יש לך הרגלים רעים? כן..לשים רגליים למשל... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני שמנה? אומרים על הגומות, אבל זה לא מחמיא לי.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו- השמנה? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לגלות בבוקר שאין אוכל? אתה יודע לשיר? לא כדאי. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא! האם אתה מתבודד? לא הרבה..אבל קורה. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים, דובים,מוזיקה, משפחה,אוכל.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא יודעת..לא ניסיתי.. האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? נפגעת מהר. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? אני די מזניחה אותו.. מה החולשה הכי גדולה שלך? דוב. מה החוזק הכי גדול שלך? דוב? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יודעת יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? סתם שטויות אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?ברור. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לנצל אותם (את החיים)כמה שיותר.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כפות רגליים. ומה הכי פחות אוהב? חזה אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת..תחליטו אתם. האם אתה: מעשן? לא על סמים? קפה נחשב? קורא עיתון? לא מתפלל? לא ממש הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כבר לא...לפחות כשאני בבית לא.. יוצא לטיול בגשם? כן! זה כל כך כיף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? שלום וביי, לא יותר. נוהג? עדיין לא.... אוהב לנסוע מהר? כן! אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? מה, ברגל? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא זוכרת...לא ניראה לי שמישהו הקיא חוץ ממני.. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? אמ...פעם או פעמיים.. היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן(מה זה השאלות המפגרות האלה??!) חשבת על התאבדות? כן, אבל לא על להתאבד בעצמי.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? בקושי דיברת בטלפון כל הלילה? לא ניראה לי..אור פעם ניסה לגרור אותי לזה, אבל נשברתי... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן, חרא של דבר.. הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? ידעתי שאני משתגעת.. נישקת מישהו מאותו מין? בלחי. בגדו בך? מקוה שלא. היה לך חלום שהתגשם? כן.(נפלתי מהגדר בגן ודפקתי את הראש) עברת על החוק? מתארת לעצמי שכן. פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים הרגת חיה בכוונה? חרקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת. גנבת משהו? כן!!!! מרגריטה!! היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.חחח, לא. קפצת בנג'י? לצערי לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן(החלום עם הנפילה מהגדר..) האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בחלקה. בקסם? לא באלוהים? תלוי בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? אולי. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא ניראה לי.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, הוא עסוק מדי בשביל זה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו לא הולכים. יש לך חברים הומואים/לסביות? כאלה שאני לא יודעת אל הם הומואים...לסביות. מי החבר הכי טוב שלך יש כמה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אביה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להשתין נגד הרוח? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "כלב עם 3 רגליים הלך להשתין ונפל" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ..יש כמה.. הכי מעט זמן?דניאל. הכי מצחיק? שמן הכי קרוב? אביה הכי מוזר? רד צ'יקס הכי חכם? אביה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דוב, פרחה, רד צ'יקס, חומי, שפיץ וכולם בקיצור.. הכי נחמד? שלי הזמר הכי טוב? שמן הכי רועש? יש כמה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן, בטח..כל הזמן..(ממש לא!!) אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם פרחה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דוב ופרחה ואביה ונטע על מי אתה סומך הכי הרבה? פרחה ודוב ואביה מי מקשיב לבעיות שלך? כולם בערך.. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם..חוץ מדוב ופרחה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? עם כל החברים שלי בערך...בגלל זה הם איתי, לא? האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? דוב האם החברים שלך מכירים אותך?הרוב כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת..אני לא מייחסת לזה חשיבות. למי אכפת מי מזמין, העיקר שיוצאים. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת..שאלו אותם. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודעת... אנשים שפגוע בחברה שלי. שצחקת עליו? פרחה שהלכת איתו לקניות? אמ...לא זוכרת..דוב כניראה.. ששבר את הלב שלך? אף אחד בנתיים. שאיכזב אותך? היו כמה. שגרם לך לבכות? אף אחד. ששימח אותך? אחותי. שראית איתו סרט? אחותי. שדיברת איתו בטלפון? נטע שראית? דוב. מה אתה לובש כרגע? תחתוני בוקסר וגופיה.(יההההה!!) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בפה(כוססת..בעעע) איזה ספר אתה קורא?"אני הזונה של רמברנדט" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רוצה להשתין,משועממת, מסטולה,מפוצצת(הכוונה לאוכל) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא, דיברתי לפני שניה אבל.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.