והנה שלי:
שם: דוב שמן(גיא נוימן) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שמו של דוב שמן? (לא) מיקום: כרגע? מכמורת האם תקראי לבת שלך על שמך? לא ניראה לי. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אורלה ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שמעון האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כל כך אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 87\2\23 גיל: תעשו חשבון לבד... גיל שהיית רוצה להיות: אני לא רוצה להיות גיל..אני גיא. כיתה: י"ב כבר מצבך החברתי: אני חבר של ניר הגזעי, כלומר- אני מקובל. למה את/ה בפורום? כי מישהו צריך לנהל את הקקה הזה... גובה: מטר 80. צבע עיניים: בז'(כחול קובלט) אוהב אותו? כן צבע שער: בז'(שחור) אוהב אותו? כן צבע אהוב: בז' למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי כולם גם ככה קוראים לי ביאץ', אז זה הדבר הראשון שעלה לי לראש... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: צוותי חירום, מתופפים, טולקין... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני, אבל ביכולתי לעשות הרבה דברים גם ביד שמאל(המבין יבין) חיות מחמד? הרבה חתולים, שתי כלבות(בללה וטוויסטר) דובה אחת שמנה, כמה כיני ערווה שאני מגדל כבר כמה זמן ו...דובה אחת שמנה... מה העבודה שלך? עובד כללי בחוף(זונה-עושה מה שאומרים)וסוחר סמים. יש פירסינג יש חור באוזן קעקועים?לצערי עדיין לא אובססיות? כן- צבע בז' התמכרויות -אוכל(שוקולד ובכלל דברים מתוקים) אש!!!! איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: תנוצל זקפת הבוקר!!! האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רק במחשב.. יש לך הרגלים רעים? גירבוץ מסיבי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "יאא!! איזה תלתלים יפיייייייייים!!" אממ..ועיניים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו- הסרט על החיים של גיא מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיתקע בשירותים אחרי שלשול מאסיבי... אתה יודע לשיר? אף פעם לא ניסיתי... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני יכול להיות יותר קול וגזעי ממה שאני עכשיו?? אני לא חושב... האם אתה מתבודד? לפעמים זה כיף... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברה וחברים.... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אדישות האם אתה פסיבי או פעיל? די פאסיבי... יש לך יומן/ ג'ורנל? כן, אבל רק לתאריכים וכאלה... מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל וריח של על האש... מה החוזק הכי גדול שלך? חזק נפשית... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שלא יהיו לי שיערות בתחת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מאוד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להתרחק מביצ'יות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שהוא גדול ושמן ומה הכי פחות אוהב? את השיערות בחריץ... אתה חושב שאתה נראה טוב? נראה לי יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פו הדוב האם אתה: מעשן? לא! על סמים? לא! קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? חס ושרלילה מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן- אני ואנה יוצא לטיול בגשם? כן!! זה הכי כיף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? נגיד ש...אני לא שומע אותו כמעט האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודע היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? המון( טיפלתי) עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? בטח(ולא טעיתי..) נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? מתאר לעצמי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לצערי הרב לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? כן!! הוא מביא לי מתנות...(בא אליי כל לילה...) ברוחות?לא בפיות?לא במזל? בערך באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לטוסיק של רד צ'יקס יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך לא יודע מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר עצות.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכר כרגע, סורי. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאל הכי מעט זמן? איתן הכי מצחיק? שפיצי הכי קרוב? לא יודע הכי מוזר? חומי+ שפיצי הכי חכם? אין לי חברים חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה. הכי נחמד? כולם נחמדים.. הזמר הכי טוב? שפיצי הכי רועש? שפיצי... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא תודה. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טלמור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם איזו דובה שמנה על מי אתה סומך הכי הרבה? על איזו דובה שמנה... מי מקשיב לבעיות שלך? איזו דובה שמנה? עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רב עם אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בערך האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? טל האם החברים שלך מכירים אותך? כן, ואם לא- שלום, אני גיא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא..? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סיון שצחקת עליו? שמן שהלכת איתו לקניות? עם אנה(רכשנו גלידה) ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? לא משנה שגרם לך לבכות? אח שלי שלקח לי את המוצץ ששימח אותך? אנה שראית איתו סרט? עם שמן ואנה שדיברת איתו בטלפון? דניאל שראית? אנה מה אתה לובש כרגע? שער וגרביים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בביצים איזה ספר אתה קורא? שר הטבעות - שיבת המלך מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף, רעב, רוצה מקלחת, שמח. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא