אנשים קבלו שאלון..

sweet 666

New member
הייי! אופיר! אני גדולה ממך ביום!

וכמובן בעוד הרבה הרבה הרבה מאוווווווווד קילוגרמים...

sweet 666

New member
אל תמהר להגיד שאתה, או מישהו

בכלל יותר כבדים ממני... אתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני כבדה..(תשאל את גיא ואת אור ואפילו את בן..)

VVEE MAN

New member
חזרתי חח

שם: ארבל פלד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?אממ היה תאיש הזה שגר על הר ארבל וקראו לו ניתאי הארבלי והוא היה איש חכם ולאחי קוראים ניתאי חח מיקום: אילת האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?ארבלה? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?לא מחליף האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן כולם שומעים פלג ולא פלד אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:בוודאי! סטרייט/גיי/ביי:סטריט (נוסע רק סטריט) רווק? כן אם לא, רוצה להיות?מה? תאריך לידה: 4.4.89 גיל: 15 ו3 חודשים גיל שהיית רוצה להיות: בגן אבל אם המוח שיש לי עכשיו חח כיתה:עולה לי' מצבך החברתי: wtf? למה את/ה בפורום? כי אני אוהב cky וליפעמים אין לי מה לעשות חח גובה: מטר ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו? למי אכפת העיקר שאני רואה טוב צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן אחלה צבע אהוב: ירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז?האמת שאין לי מושג אני אוהב את וי מן כי הוא גמד וסקייטר וכבר היה מישהו בשם אז חירבשתי את הכינוי לגמרי חחח פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:סקייט הפקת וידאו לפעמים פאנק ואילת למרות שכולם שם הומואים סנובים כאלה אז אני לא נכנס הרבה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? לא מה העבודה שלך?אין יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? סקייט התמכרויות?סקייט איזה שפות אתה דובר.עברית אנגלית בערך גרמנית צרפתית מרוקאית צ'רקסית זימבבואאית וזהו ציטוט מועדף/ מוטו:לא מצליח לחשוב על משהו עכשיו האם אתה חי את הרגע?בדרך כלל יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?למי אכפת איך כתב היד שלי העיקר שאני מבין מה אני כותב (בדרך כלל) יש לך הרגלים רעים?כמו מה? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?יא חמוד ואז אני אומר להם יא חראות!! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?זא'ן דארק מה הפחד הגדול ביותר שלך?להישרף חי או להישתפד או שירו בי אתה יודע לשיר? לא יודע לא ניסיתי...אוקי ניסיתי ולא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לפעמים שאני שומע מוזיקה הכי כיף מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לא יודע הרבה דברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?בטח האם אתה פועל בפזיזות?כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יודע נו האם אתה פסיבי או פעיל? זה תלוי בחברת מי אני נמצא יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מי צריך מה החולשה הכי גדולה שלך?לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הגב כי הוא כואב לי לפעמים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לא חושב אבל זה תלוי יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?נחמדים לאלה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ללמוד מטעויות של אחרים ולחשוב לפני שאתה עושה משהו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את זה אני והוא שומרים לעצמי ומה הכי פחות אוהב?לא יודע אתה חושב שאתה נראה טוב?לא חושב אבל זה לא אכפת לי גם יש לך ביטחון עצמי?כן בדרך כלל לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?בוב הבנאי האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן יותר מידי נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך?מזה השאלות האלה לא אכפת לי איך אני נשמע האם אי פעם: פגעת בעצמך? הרבה אבל רק פיזית יצאת מהמדינה? בטח אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?וגרם גם לי להקיא... היית מאוהב? נראה לי אבל עכשיו כבר לא חושב על אף אחת היית על סמים? לא שחית בעירום? אני לא בטוח לא זוכר היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? לא יודע לשחקת פוקר חחח חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?נראה לי אבל חטפתי יותר אחר כך התחילו איתך?לא זכור לי או שלא שמתי לב היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן אבל לא בישבילי... נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יכול ליהיות אבל רק בגלל שלא הייתי בבית ולא כי שבתי או משהו דיברת בטלפון כל הלילה?לא מה אני אור?? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו?חחחחחחחחחחחחחחחח לא חשבת שאתה משתגע? יכול ליהיות נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? חרקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?.מה? קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך לא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן?ניר הכי מצחיק? נתן ואבי הכי קרוב? הכי מוזר? אבי הכי חכם? אני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מה? הכי נחמד?לא יודע סקייטרים לא נחמדים חחח הכי הומו? אור הכי רועש?לא יודע בן אולי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נתן או יובל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא מדבר בטלפון הרבה על מי אתה סומך הכי הרבה? עלי מי מקשיב לבעיות שלך?לא יודע עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודע האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא בבית של מי היית אחרון? אבי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?מה? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:גם לא ממש אכפת לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?עזבו חח שצחקת עליו?אבי אבל אתמול נסענו אז לא נחשב שהלכת איתו לקניות? לא הולך לקניות ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? לא יודע שגרם לך לבכות? שוטר אחד ששימח אותך?שהביאו לי קרש ליסוע דורון ואבי שראית איתו סרט? אחי שדיברת איתו בטלפון?לא יודע שראית? אחי מה אתה לובש כרגע?בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? גירדתי באוזן חחח איזה ספר אתה קורא?לא קורא ממש מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לא צריך תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף מתוסכל מהשאלון כואב ליהראש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא מדבר עכשיו קמתי כוסאמק האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?עדיין לא סוף סוף!!!!!!!!

joey 666

New member
פאקין הרבה!!! הינה!

שם: ג'ואי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ג'ואי ג'רדיסון מתופף סליפנוט! מיקום: כרמיאל האם תקראי לבת שלך על שמך? אולי.. אולי סיד :) אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ג'ואי! חיחי גם בן גם גת! ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד!! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה?? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ממ אולי... :) מין: נקבה! סטרייט/גיי/ביי: סרייט! רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 18.7.98 גיל:15 גיל שהיית רוצה להיות: 17 ו 24 כיתה: עולה ל י' מצבך החברתי: אחלה! למה את/ה בפורום? כי אני משועממת.. גובה: מטר וגפרור צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? בערך.. מעדיפה ירוק צבע שער: שחור אוהב אותו? כהההה צבע אהוב: שחור ואדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני ג'ואי וג'ואי המלך! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לינקין פארק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? חתול אפס מה העבודה שלך? לישון עד מאוחר (מאוד קשה) יש פירסינג? דהה בשפה! שולט!! קעקועים? הלוואי... יהיה אובססיות? סליפנוט!!! התמכרויות? מוזיקה איזה שפות אתה דובר. עיברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אין שכל אין דאגות! אל תשים על עף אחד!! האם אתה חי את הרגע? בטטטטחחחח!!!! איך לא?!?!?! יש לך סודות? כה... הרבה אתה שונא את עצמך? לא! ליפעמים לא מבינה את עצמי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מה אכפת לי מזה?! יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי ביטחון עצמי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה שלא ידעתם מה הפחד הגדול ביותר שלך? הלא נודע אתה יודע לשיר? כן! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא!! האם אתה מתבודד? ליפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני! אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן ועוד איך! האם אתה פועל בפזיזות? אולי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני לא מפחדת ממישהו! שונאת? כן! האם אתה פסיבי או פעיל? פעילללל יש לך יומן/ ג'ורנל? כה.. אני לא יכולה בלי ליכתוב!.. אני כותבת בכל מקום מה החולשה הכי גדולה שלך? הדברים שאני אוהבת מה החוזק הכי גדול שלך? העוצמה שלי! אם אני רוצה משהו אני עושה אותו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? נקמנות אולי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא :\ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא ליסמוך על אף אחד! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שפתיים ובטן ומה הכי פחות אוהב? אף.. הוא לא גדול! אבל אני לא אוהבת אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע חח יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? טום מ"טום וג'רי" האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? ממש לאאאאא הולך לבית כנסת? פאק לא! מדבר עם זרים? כן (?) ישן עם בובות פרווה? כן מתה על הדובי שלי!! יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לאאא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת! אוהב את הקול שלך? ליפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? בקרוב אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כןןן היית על במה?. אוו כןןן :) ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן בטח! לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לאאא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? פחח כן! ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כימעט חשבת שאתה משתגע? כןןןןן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכרת גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן ברדיו היתה לך התמוטטות עצבים?. כןןן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חח כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא יודעת.. ניראה לי שכן באלוהים? פאק... בשטן? אולי.. בסנטה קלאוס? מה?? הוו הוו הוו חחח לאא! ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן.. במכשפות? לא! fuck that להרוג אותם! חחח האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא...... יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לתחת! לשמים ואז הנשמה חוזרת יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין! מזה חבר הכי טוב? שימותו! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תיסמחי על אף אחד מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בן אדם הולך ומת מי החבר שלך? פאק שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אולגה "עולגה" הכי מעט זמן? נטלי הכי מצחיק? אין... הכי קרוב? כולם צבועים הכי מוזר? חי... אבל אני יותר! חחח הכי חכם? ערן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מיכאל הכי נחמד? איןןןןןן הזמר הכי טוב? להקה!.. סליפנוט לינקין פארק וקורן הכי רועש? סליפנוט!!! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? קובייייי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אף אחד על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם! פאק!! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא בבית של מי היית אחרון? נטלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן!! מאוד! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה אכפת לי מה מקובל אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ויש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חברים שלי... כמה מהם שצחקת עליו? חברה שלי.. חח לא נזכיר שמות שהלכת איתו לקניות? מה?? ששבר את הלב שלך? ישששש הרבה שאיכזב אותך? הרבה שגרם לך לבכות? אף אחד! ששימח אותך? :\ שראית איתו סרט? פאק.. שדיברת איתו בטלפון? מיכאל שראית? נטלי מה אתה לובש כרגע? מיכנסיים שחורות רחבות שלושתרבע וגופייה שחורה צמודה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף חלק איזה ספר אתה קורא? לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר! מה יש לו מחזור?!?! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משהו בן זונה חרא דיכי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן! איך אתם יודעים? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא זהוווו!!! אני לא מאמינהההה

BiAAcH

New member
והנה שלי:

שם: דוב שמן(גיא נוימן) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שמו של דוב שמן? (לא) מיקום: כרגע? מכמורת האם תקראי לבת שלך על שמך? לא ניראה לי. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אורלה ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שמעון האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כל כך אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 87\2\23 גיל: תעשו חשבון לבד... גיל שהיית רוצה להיות: אני לא רוצה להיות גיל..אני גיא. כיתה: י"ב כבר מצבך החברתי: אני חבר של ניר הגזעי, כלומר- אני מקובל. למה את/ה בפורום? כי מישהו צריך לנהל את הקקה הזה... גובה: מטר 80. צבע עיניים: בז'(כחול קובלט) אוהב אותו? כן צבע שער: בז'(שחור) אוהב אותו? כן צבע אהוב: בז' למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי כולם גם ככה קוראים לי ביאץ', אז זה הדבר הראשון שעלה לי לראש... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: צוותי חירום, מתופפים, טולקין... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני, אבל ביכולתי לעשות הרבה דברים גם ביד שמאל(המבין יבין) חיות מחמד? הרבה חתולים, שתי כלבות(בללה וטוויסטר) דובה אחת שמנה, כמה כיני ערווה שאני מגדל כבר כמה זמן ו...דובה אחת שמנה... מה העבודה שלך? עובד כללי בחוף(זונה-עושה מה שאומרים)וסוחר סמים. יש פירסינג יש חור באוזן קעקועים?לצערי עדיין לא אובססיות? כן- צבע בז' התמכרויות -אוכל(שוקולד ובכלל דברים מתוקים) אש!!!! איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: תנוצל זקפת הבוקר!!! האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רק במחשב.. יש לך הרגלים רעים? גירבוץ מסיבי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "יאא!! איזה תלתלים יפיייייייייים!!" אממ..ועיניים אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו- הסרט על החיים של גיא מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיתקע בשירותים אחרי שלשול מאסיבי... אתה יודע לשיר? אף פעם לא ניסיתי... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני יכול להיות יותר קול וגזעי ממה שאני עכשיו?? אני לא חושב... האם אתה מתבודד? לפעמים זה כיף... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברה וחברים.... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אדישות האם אתה פסיבי או פעיל? די פאסיבי... יש לך יומן/ ג'ורנל? כן, אבל רק לתאריכים וכאלה... מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל וריח של על האש... מה החוזק הכי גדול שלך? חזק נפשית... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שלא יהיו לי שיערות בתחת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מאוד יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להתרחק מביצ'יות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שהוא גדול ושמן ומה הכי פחות אוהב? את השיערות בחריץ... אתה חושב שאתה נראה טוב? נראה לי יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פו הדוב האם אתה: מעשן? לא! על סמים? לא! קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? חס ושרלילה מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן- אני ואנה יוצא לטיול בגשם? כן!! זה הכי כיף! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? נגיד ש...אני לא שומע אותו כמעט האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא יודע היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? המון( טיפלתי) עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? בטח(ולא טעיתי..) נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? מתאר לעצמי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לצערי הרב לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? כן!! הוא מביא לי מתנות...(בא אליי כל לילה...) ברוחות?לא בפיות?לא במזל? בערך באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לטוסיק של רד צ'יקס יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך לא יודע מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר עצות.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכר כרגע, סורי. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דניאל הכי מעט זמן? איתן הכי מצחיק? שפיצי הכי קרוב? לא יודע הכי מוזר? חומי+ שפיצי הכי חכם? אין לי חברים חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אין כזה. הכי נחמד? כולם נחמדים.. הזמר הכי טוב? שפיצי הכי רועש? שפיצי... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא תודה. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טלמור עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם איזו דובה שמנה על מי אתה סומך הכי הרבה? על איזו דובה שמנה... מי מקשיב לבעיות שלך? איזו דובה שמנה? עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רב עם אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בערך האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? טל האם החברים שלך מכירים אותך? כן, ואם לא- שלום, אני גיא. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה לא..? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סיון שצחקת עליו? שמן שהלכת איתו לקניות? עם אנה(רכשנו גלידה) ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? לא משנה שגרם לך לבכות? אח שלי שלקח לי את המוצץ ששימח אותך? אנה שראית איתו סרט? עם שמן ואנה שדיברת איתו בטלפון? דניאל שראית? אנה מה אתה לובש כרגע? שער וגרביים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בביצים איזה ספר אתה קורא? שר הטבעות - שיבת המלך מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייף, רעב, רוצה מקלחת, שמח. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

VVEE MAN

New member
כולם להיכנס השאלון של ארבל!

(אני לא עונה על השאלון מסיבות אישיות) מה שלומך? הכל טוב? מה עשית ליפני שנכנסת לפורום וראית את ההודעה? ומה עשית לפני זה? מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? מה מקום שני שאתה הכי אוהב לעשות? האם אי פעם... ראית שתי חרקים מזדווגים? נגמר לך הנייר שהיית בשירותים במקום ציבורי\חבר? הברזת מבית ספר כדי לעשות את הדבר האהוב עליך? פיספסת את השירותים שהשתנת(גם בנות יכולות לענות)? הרבצת לאור כהן? האם לפעמים מתחשק לך... לעשות קרחת? לגרד בתחת? לחפש מחט בערמת שחת? לשבור צלחת? לחלות בצרחת? לקלל כוסית שעליך נימרחת? לתת בוקס למישהי ששמעת צורחת? ------------------------------- האם לפעמים שמישהו מעצבן אותך בפורום בא לך ללכת אליו הבייתה לתת לו כאפה לירוק לו על הריצפה בבית ולברוח? האם הנעליים של גיא מחרמנות אותך? האם המצלמה של גיא גורמת לך לחייך שאתה קם בבוקר? האם ראית היום כושי ברחוב? ומרוקאי? ותימני? מה השעה במחשב שלך(לא משנה אם מכוון או לא)? אתה מחשיב את עצמך לטמבל או לבן אדם דפוק? אם מי אתה הכי אוהב לעשות את הדבר האהוב עליך? מ 1 עד 100 כמה אתה חושב שאור הומו ככה ש1 זה סטרייט? האם אתה שונא את אור בגלל נטיותיו המיניות? אם אור ינסה להתחיל איתך ויש ברשותך רק סכין,גרזן,וחרב אם מה תידקור אותו קודם? האם נראה לך שכדאי לי להפסיק לכתוב שאלות שקשורות לאור? (לא אכפת לי) האם אתה.... גזען? תחמן? זבלן? אכלן? לקקן? נחמדן? מבולגן? מציקן? חרא? האם אי פעם אמרו לך... שאתה חכם?? (חחחחחחחחחח עבדו עליך יא אפס!!!) מה הציון מ1 עד 10 שתיתן לשאלון שלי (10 הכי טוב)? נהנית לענות עליו? -סוף- תגובות:

bobby6killer

New member
הנה השאלון של ארבל עם תשובות

(אני לא עונה על השאלון מסיבות אישיות) מה שלומך?נהדר הכל טוב?לא הכל,רק חלק מה עשית ליפני שנכנסת לפורום וראית את ההודעה?קראתי חדשות ומה עשית לפני זה?ראיתי סרט מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות?ביד עם קרם ידיים מה מקום שני שאתה הכי אוהב לעשות?ביד בלי קרם ידיים האם אי פעם... ראית שתי חרקים מזדווגים?אכן כן,2 חיפושיות משה רבנו נגמר לך הנייר שהיית בשירותים במקום ציבורי\חבר?חחח כן,אצל יסמין!! הברזת מבית ספר כדי לעשות את הדבר האהוב עליך?לא...אני לא עד כדי כך חרמן פיספסת את השירותים שהשתנת(גם בנות יכולות לענות)?בבוקר,אחרי סקס סוער הרבצת לאור כהן?בוודאי,זה במקום השלישי של הדברים הכי אהובים האם לפעמים מתחשק לך... לעשות קרחת?ברגע זה לגרד בתחת?החוטיני מגרד מספיק שלי האצבע לחפש מחט בערמת שחת?לא לשבור צלחת?יאסו לחלות בצרחת?מה? צרחת? ממה? לקלל כוסית שעליך נימרחת?לא לתת בוקס למישהי ששמעת צורחת?חניכה שלי,צריך להרוג אותה ------------------------------- האם לפעמים שמישהו מעצבן אותך בפורום בא לך ללכת אליו הבייתה לתת לו כאפה לירוק לו על הריצפה בבית ולברוח?אור כהן האם הנעליים של גיא מחרמנות אותך?לא ראית את כתמי הזרע שהשארתי עליהם? האם המצלמה של גיא גורמת לך לחייך שאתה קם בבוקר?חחח מה? האם ראית היום כושי ברחוב?לא ומרוקאי?כן ותימני?כן מה השעה במחשב שלך(לא משנה אם מכוון או לא)?04-07 אתה מחשיב את עצמך לטמבל או לבן אדם דפוק?לוידע אם מי אתה הכי אוהב לעשות את הדבר האהוב עליך?יד ימין מ 1 עד 100 כמה אתה חושב שאור הומו ככה ש1 זה סטרייט?100 100 100 100 האם אתה שונא את אור בגלל נטיותיו המיניות?מאוד אם אור ינסה להתחיל איתך ויש ברשותך רק סכין,גרזן,וחרב אם מה תידקור אותו קודם?עם הזין! האם נראה לך שכדאי לי להפסיק לכתוב שאלות שקשורות לאור?לא זה כיף (לא אכפת לי) האם אתה.... גזען?לא תחמן?לא זבלן?לא אכלן?אכן כן לקקן?לאור כהן נחמדן?לא מבולגן?מאוד מציקן?לארבל,עם דלי של מים חרא?מה חרא באמצע החיים? האם אי פעם אמרו לך... שאתה חכם?? (חחחחחחחחחח עבדו עליך יא אפס!!!) מה הציון מ1 עד 10 שתיתן לשאלון שלי (10 הכי טוב)?5 עם נטייה לשיפור משמעותי נהנית לענות עליו?לא -סוף- תגובות:אור כהן הוא הומו

עכשיו זה הרבה יותר כיף לענות!!

(אני לא עונה על השאלון מסיבות אישיות) מה שלומך? אחלה הכל טוב? אני יודע.. קצת משעמם מה עשית ליפני שנכנסת לפורום וראית את ההודעה? ישנתי ומה עשית לפני זה? ראיתי אגו בלילה.. יש שם דברים נחמדים שמעבירים את הזמן מה הדבר שאתה הכי אוהב לעשות? פורנו! מה מקום שני שאתה הכי אוהב לעשות? לעשות ביד! האם אי פעם... ראית שתי חרקים מזדווגים? בטח כמו בן.. משה רבנו נגמר לך הנייר שהיית בשירותים במקום ציבורי\חבר? אין מקום כמו הביתה.. לא מחרבן אצל אחרים הברזת מבית ספר כדי לעשות את הדבר האהוב עליך? אני צריך לחשוב על זה פיספסת את השירותים שהשתנת(גם בנות יכולות לענות)? בטח זה קורה תמיד שג'וני שמח מדי הרבצת לאור כהן? לא היתה לי הזדמנות עוד \: האם לפעמים מתחשק לך... לעשות קרחת? כל הזמן! לגרד בתחת? כל הזמן! לחפש מחט בערמת שחת? נשמע קצת חסר משמעות לא? לשבור צלחת? על מי? לחלות בצרחת? אשכרה.. מה זה? לקלל כוסית שעליך נימרחת? למה? שתלך?! לתת בוקס למישהי ששמעת צורחת? אם היתה לי אגורה על כל פעם.. ------------------------------- האם לפעמים שמישהו מעצבן אותך בפורום בא לך ללכת אליו הבייתה לתת לו כאפה לירוק לו על הריצפה בבית ולברוח? חבל על המאמץ.. האם הנעליים של גיא מחרמנות אותך? זה הדבר האחרון שאני חושב על לפני שאני הולך לישון האם המצלמה של גיא גורמת לך לחייך שאתה קם בבוקר? אה זאתי שמסתתרת אצלי בארון? שהוא מצלם אתוי יוצא מהמקלחת? האם ראית היום כושי ברחוב? רק התעוררתי! ומרוקאי? רק התעוררתי! ותימני? כן הם תקועים בכל מקום... מה השעה במחשב שלך(לא משנה אם מכוון או לא)? 9:55 אתה מחשיב את עצמך לטמבל או לבן אדם דפוק? הייתי אומר דפוק אם מי אתה הכי אוהב לעשות את הדבר האהוב עליך? עם בנוש שלי :) מ 1 עד 100 כמה אתה חושב שאור הומו ככה ש1 זה סטרייט? אין יותר מ100? האם אתה שונא את אור בגלל נטיותיו המיניות? שמע.. אם אור ינסה להתחיל איתך ויש ברשותך רק סכין,גרזן,וחרב אם מה תידקור אותו קודם? שאלה קשה.. אני צריך זמן לחשוב האם נראה לך שכדאי לי להפסיק לכתוב שאלות שקשורות לאור? לא לא.. זה מבדר (לא אכפת לי) האם אתה.... גזען? לא אבל כל התימנים האלה גזענים מסריחים תחמן? לא נראה לי זבלן? אני ממילא לא מדבר הרבה אכלן? ווהוו.. לקקן? חיחיחי.. תבוא ותראה נחמדן? נחמדן?! WTF מבולגן? כמובן! מציקן? מה אנחנו כתה א? חרא? בטח אבל עם תירס האם אי פעם אמרו לך... שאתה חכם?? (חחחחחחחחחח עבדו עליך יא אפס!!!) חחח זיינתי אותך!! לא אמרו לי אף פעם!! מה הציון מ1 עד 10 שתיתן לשאלון שלי (10 הכי טוב)? אהם.. נהנית לענות עליו? ראה שאלה קודמת -סוף-

bobby6killer

New member
ארבל הנה השאלון שלי,אם לא אכפת לך

חלק אחד-פרטיך האישיים *השאלון מנוסח בלשון זכרףאך הוא גם מתייחס לאור כהן* *ולבנות* מה השם המלא שלך: אם היית רוסי,איך ההורים שלך היו קוראים לך? וארמני? הדמות האהובה עליך בסרטי פורנו?(דוגמא:המזכירה,המעודדת,הבייביסיטר(יש סרט שלם על זה!!!)? סוג הכלב שהכי דומה לך? חלק שני-עד כמה אתה אוהב את שרית חדד כמה קעקועים היית עושה בשביל שרית? כמה אצבעות פתיחה ברקטום היית פותח בשבילה בשבילה? כמה חתולים היית מזיין בשבילה? וחתולות? חלק שלישי-רקע כללי האם מדדת אי פעם את הזין שלך? האם מדדת אי פעם את הזין של אור כהן? ובכמה סנט' הזין שלך יותר גדול? האם היית אי פעם בחו"ל? האם היית אי פעם מכור לקראק? האם אי פעם קפצת מגג בגובה של 5 מטר אל גג אחר בגאפ של 8 מטר? האם אתה מתכוון לעשות כך? קוראים לך פארטיבוי2? האם אתה איש זאב? כמה פעמים ביום אתה מפנטז על יסמין עינב? זהו ביי

bobby6killer

New member
והנה התשובות שלי

*לזכור,אני עניתי על השאלות שכתבתי,ארבל לא!!* חלק אחד-פרטיך האישיים *השאלון מנוסח בלשון זכרףאך הוא גם מתייחס לאור כהן* *ולבנות* מה השם המלא שלך:בן קורנליוס מרום אם היית רוסי,איך ההורים שלך היו קוראים לך? בנשקה וארמני?בנשקסקה הדמות האהובה עליך בסרטי פורנו?בוודאי שהאור כהן! סוג הכלב שהכי דומה לך?אור כהן חלק שני-עד כמה אתה אוהב את שרית חדד כמה קעקועים היית עושה בשביל שרית?5 כמה אצבעות פתיחה ברקטום היית פותח בשבילה בשבילה?תלוי בכמה שאור פותח! כמה חתולים היית מזיין בשבילה?זיינתי את אור,זה מספיק וחתולות?יש לאור אחות??? מישהו יודע??? חלק שלישי-רקע כללי האם מדדת אי פעם את הזין שלך?בוודאי האם מדדת אי פעם את הזין של אור כהן?לצערי ובכמה סנט' הזין שלך יותר גדול?בכמה,או פי כמה? האם היית אי פעם בחו"ל?כן האם היית אי פעם מכור לקראק?לא האם אי פעם קפצת מגג בגובה של 5 מטר אל גג אחר בגאפ של 8 מטר?לא האם אתה מתכוון לעשות כך?לא קוראים לך פארטיבוי2?לא האם אתה איש זאב? לא כמה פעמים ביום אתה מפנטז על יסמין עינב?מי צריך לפנטז שיש לי מצלמה במקלחת שלה? זהו

למעלה