אנשים קבלו שאלון..

holly shit

New member
אנשים קבלו שאלון..

ראיתי אותו בפורום אחר ורציתי למלות אותו אז החלטתי להביא אותו לפה. טיפה ארוך אז עשו כמה שבא לכם. שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יהה!!

holly shit

New member
טוב אז קבלו אותי!!

שם:נופר זדה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום:ראשון לציון האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוו..טוב לי בשם שלי,רדו מזה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא,אבל לפני כמה ימים מישהו קרא לי נופן..נעלבתי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא!! מין: נרבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות?מה? תאריך לידה: 14.5.87 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות:17 כיתה:עוד מעט יב מצבך החברתי:נחמד למה את/ה בפורום?כי כיף פה גובה: 165 צבע עיניים:חום כהה אוהב אותו? הוא בסדר צבע שער: עכשוי חום בהיר אוהב אותו? הוא בסדר :) צבע אהוב: שחור, אדום ובזמן האחרון גם תכלת למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי מכל הרעיונות שלי רק זה היה פנוי וגם כי זה מין "קללה" מצחיקה כזו פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אני בקומונת להקות צעירות (למרות שאין לי להקה) ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס:ימינית חיות מחמד? כלבה (ונוס!!) מה העבודה שלך? מלצרית,בייביסיטרית יש פירסינג?בלשון,אבל הרבה זמן לא שמתי עגיל קעקועים? לא אובססיות? אולי התמכרויות? סיגריות איזה שפות אתה דובר.עברית, אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: Live & let die האם אתה חי את הרגע?הלוואי,אבל נראה לי שכן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?מה פתאום אני מתה על עצמי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? המון איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שם יפה,שיער יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אני עדיין חושבת איך אני אקרא לדיסק שלי אז אתה מדבר איתי על סרט?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא למצות את החיים,ועבוד בעבודה מסריחה אתה יודע לשיר? קצת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?מישהו אחר לא, משהו אחר האם אתה מתבודד?מאוד!! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?אם הייתי נפתחת אלי אז כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?יש האם אתה פסיבי או פעיל? קצת משניהם יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? פסיביות^ מה החוזק הכי גדול שלך?בזמן האחרון אני בטוחה בעצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי מרזה את עצמי אבל סתם ככה אני לא רוצה לשנות בי כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי באיזה נושא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן המון! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן,הם היו בסדר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לחיות אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? חח אני לא אגיד כי זה כבר הפך להיות בדיחה בפורום ומה הכי פחות אוהב? דיי כבר! מה אתם מנסים לדכא אותי אתה חושב שאתה נראה טוב?אממ..בסדר יש לך ביטחון עצמי?עם עצמי כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת אבל אני אוהבת את ספיידרמן האם אתה: מעשן?כן על סמים?לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל?כן,תפילות שלי הולך לבית כנסת?אני רוצה,אני לא יודעת איפה יש קרוב אלי מדבר עם זרים? לפעמים,עם השיער הורוד יצא לי הרבה ישן עם בובות פרווה?הכלבה שלי נחשבת? סתם לא יוצא לטיול בגשם? עשיתי את זה פעם אחת,בשאר הפעמים פשוט נתקעתי בגשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? מנסה שלא,אני לא צבועה נוהג? לא,לומדת בקרוב אוהב לנסוע מהר?כן אוהב את הקול שלך? אממ..הוא בסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?חחח לא היית מאוהב? לא היית על סמים? כן שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?ללילה אחד שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא (רק לאחים שלי) התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן,אתמול (אור:) לא אכלת יום שלם? כמעט דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?כן סתם חס וחלילה לא! חשבת שאתה משתגע? המון פעמים,אני עדיין חושבת שאני קצת משוגעת נישקת מישהו מאותו מין?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?כן! עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? רק נמלים הרגת חיה בכוונה? יתושים מעצבנים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו?כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן,בכיתה ו' הייתי שופטת בששטוס (זו תקופת הזוהר שלי) היתה לך התמוטטות עצבים?.לא נראה לי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אפשר לומר שכן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא ממש בקסם?מה? כאילו קוסמים? לא. באלוהים?כן! בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?אולי בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? אולי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אני אבקש,עוד לא ראיתי כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא יודעת בדת מאורגנת? במה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן,גבר. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני לא יודעת יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? כרגע אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת מי היה האדם האחרון: ששימח אותך? אני:) שראית איתו סרט? אור שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אור מה אתה לובש כרגע?טרנינג וגופיה יה סוטים! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום, איזה ספר אתה קורא?התנ"ך מה יש על הפד לעכבר שלך? חח פרסומת לחברת מחשבים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני בסדר אבל קצת משועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא,האיסי קיו מכובה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן,24 ברי סחרוף

JACKASS 4 LIFE

New member
אני ישתדל

שם: יוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן,על שם סבא שלי יונתן מיקום: מושב מגדים האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יונית..סתם מאיפה אני אמור לדעת?! ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? חיובי אם לא, רוצה להיות? נשוי+8 תאריך לידה: 28/12/1987 גיל: 16.5 גיל שהיית רוצה להיות: 19 כיתה: יא מצבך החברתי: מצוין למה את/ה בפורום? כי משעמם גובה: 1.77 מ'..אולי קצת יותר לא זוכר =\ צבע עיניים: לא זוכר... אוהב אותו? את מי?! צבע שער: חחח משתנה... אוהב אותו? כה צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי לא מצאתי משו יותר נורמלי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: סקייט,פאנק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? נירא לי יש לאחותי כלב בשם שחורי (?!) מי מנחש איזה צבע הוא?! מה העבודה שלך? אולי אני יעבוד כמלצר יש פירסינג? היה,יהיו קעקועים? לא בקטע אובססיות? אין התמכרויות אין איזה שפות אתה דובר. עברית,אנגלית,גרמנית,צרפתית,טורקית,מרוקאית,ערבית,אמריקאית חחח סתם ציטוט מועדף/ מוטו: fac them ol עם שגיאות להוכיח את קשיחותי או "על הזין שלי" האם אתה חי את הרגע? מישתדל יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחח לא זוכר איך הוא נירא =\ יש לך הרגלים רעים? יש מצב איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כשאני גבר סקסי שרמנטי הורס כובש וצנוע
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "על הזין שלי" מה הפחד הגדול ביותר שלך? תנינים בנהרות!! אתה יודע לשיר? לא,אבל בכל זאת שר ובקרוב להקה... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אני גיזעי מטבעי האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? סקייט אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונא את הנודים שלי..חח סתם.. האם אתה פסיבי או פעיל? ? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אישה יפה מה החוזק הכי גדול שלך? לאדע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני מושלם...
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בטח מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לעצבן גרוזינים סתם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לאדע! ומה הכי פחות אוהב? אתם לא חוזרים על עצמכם?! אתה חושב שאתה נראה טוב? נוו ברור יש לך ביטחון עצמי? כה..ולפעמיים מופרז =\ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? צבי הנינג'ה..איזה שאלות מפגרותת! האם אתה: מעשן? לפעמיים על סמים? לא קורא עיתון? כה מתפלל? לא..וחבל הולך לבית כנסת? לא..וחבל מדבר עם זרים? אני לא יודע תאילנדית =\ ישן עם בובות פרווה? פעם היה לי דובי...לא יודע איפה הוא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כה אוהב לנסוע מהר? כה אוהב את הקול שלך? לאדע! האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אכלתי דג וחבר הקיא..נחשב? היית מאוהב? כה היית על סמים? זה באמת כל כך חשוב?! שחית בעירום? כה
היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? כה ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? כה חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? כה התחילו איתך? כה היית על במה?.כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? לא..למי יש זין לזה?! מה אני נקבה?! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? לפעמיים נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? יש מצב היית ברדיו/ טלוויזיה? כה היתה לך התמוטטות עצבים?.כה קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכר האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לט בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לאדע בסנטה קלאוס? כה ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כה בדת מאורגנת? כה אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאיביזה יש לך חברים הומואים/לסביות? ידידה לסבית מי החבר הכי טוב שלך אני לי חבר הכי טוב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לך זדיין" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאדע מי החבר שלך? לא שאלתם את זה לפניי שניה?! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? -- הכי מעט זמן? -- הכי מצחיק? -- הכי קרוב? -- הכי מוזר? -- הכי חכם? -- שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאלה!! הכי נחמד? -- הזמר הכי טוב? אבי ביטר הכי רועש? -- האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר? אולי ידידה אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אין לי שמץ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? השיחות שלי מסתכמות בזה:"מה אחי?" "הכל טוב.מה איתך?" "בן זונה" "יש גלים?" "לאדע" "הולכים להסקיט?" "סבבה אחי" "ביי" "ביי" על מי אתה סומך הכי הרבה? עודד מי מקשיב לבעיות שלך? אין לי בעיות עם מי אתה רב הכי הרבה? אחי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? עידן האם החברים שלך מכירים אותך?לא...הם סתם חברים שלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? תלוי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: שאל אותם!! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה למחשב..ואני עדין רוצה שצחקת עליו? המורה למחשב (בטלפון) שהלכת איתו לקניות? עידן ששבר את הלב שלך? אחותך שאיכזב אותך? עודד שגרם לך לבכות? אני גבר@ אני לא בוכה ששימח אותך? לא זוכר שראית איתו סרט? עיעכי שדיברת איתו בטלפון? עכי שראית? דעי מה אתה לובש כרגע? גי'נס וטי שירט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בביצים איזה ספר אתה קורא? לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? את כדור הארץ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משומעם,מרוגז,על הזין שלי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה

holly shit

New member
יוני..כל המטרה בשאלונים

האלו היא להגיד את האמת חתיכת שרמנטי שקסי..סתם צוחקת גם המוטו שלי פעם היה fuck tham all עכשוי זה יותר love you all מה?? חח סתם זה לא זה עדיין המוטו שלי פשוט לא כמו פעם

holly shit

New member
זה לא באמת המוטו שלי..

זה היה בצחוק, פשוט התכוונתי שעכשוי אני יותר אוהבת משונאת אבל מילא..

VVEE MAN

New member
רק עכשיו קראתי את שלך

אחרי שכבר מילאתי וכתבו הרבה אותו דבר

omni96

New member
moi

שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ראשל"צ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי שמץ ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ניב אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא חוצמקרן שקוראת לי עור אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: בי (חחח) רווק? כן אם לא, רוצה להיות? נשוי תאריך לידה: 23.3.1987 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 15 16 ככה כיתה: עולה ליב מצבך החברתי: קשה...קשה..חח סתם בסדר גמור למה את/ה בפורום? בגלל CKY גובה: 169 משו כזה צבע עיניים: חום נראה לי אוהב אותו? מת עליו צבע שער: חום כהה נראה לי אוהב אותו? את השער לא וגם לא את הצבע...אבל של נופר יפה חחח צבע אהוב: אדום ואחריו שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה אני קורא לעצמי בכל מקום פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: מממ לא בתפוז אז לאחשוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני אבל משתמש רוב הזמן ברגל האמצעית חיות מחמד? דגים מה העבודה שלך? זונה...סתם מובטל יש פירסינג? לא...אולי אולי אולי לעעע קעקועים? חץ ושרליצה אובססיות? המון התמכרויות? אוכל חחח איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וצרפתית זוכר כמה מילים מהחטיבה ציטוט מועדף/ מוטו: מממ..אל תחשוב ! תעשה ! האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן בטוח יש אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא מ-ה-מ-ם !!! יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש לך אף שקסי...סתם כלום אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? משה מה הפחד הגדול ביותר שלך? מקקים וחושך חחחחחחח אתה יודע לשיר? הלוואי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן...התלבשתי כמו אניטה פלאלי האלילה שלי (סתם לא) האם אתה מתבודד? לא...אני מעדיף לצאת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין לי בדיוק דבר כזה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מממ יש האם אתה פסיבי או פעיל? מעשן פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא זוכר מה החוזק הכי גדול שלך? לא זוכר גם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? תנו לי לחשוב אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן יש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? די טובים... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאאא לללכתתת עםםם גרבייוונייםםם בשדדההה עםםם קווצציםםם ! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודע :O ומה הכי פחות אוהב? השיער...לא שאלתם את זה? אתה חושב שאתה נראה טוב? כן אולי יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פליפה...סתם אבל הייתי חייב להגיד האם אתה: מעשן? לא ובחיים לא ולא ולא על סמים? לא אבל אני מסטול...נחשב? קורא עיתון? אדרנלין ושטויות כאלה מתפלל? בערך הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא ואני רוצה אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא הכי הכי האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? מממממ נראה לי היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? נראה לי שכן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן אבל...ארבל....תעשה לי ילד !!!!!! ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? נראה לי נישקת מישהו מאותו מין? לא...אבל...טוב די מסכן ארבל בגדו בך? לא נראה לי חחח היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן טוביה צפיר ודובי גל הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא חשבתי על זה הרבה בסנטה קלאוס? כן הוא כוסון ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן בערך האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? יכול להיות שהוא הומו לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הביתה יש לך חברים הומואים/לסביות? אני חבר טוב של עצמי...סתם כן מי החבר הכי טוב שלך? אממ אין נראה לי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי אנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תאכל את הקציצה הזאתי...סתם...מישו שאמר לי לעשות ולא להתלבט יותר מידי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חציל??? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם לא מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלמוג הכי מעט זמן? אמממ יש אחד...ירון הכי מצחיק? בן הכי קרוב? השכן שלי חחח הכי מוזר? אממ לא משנה חחח הכי חכם? אאעא השכן שלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ארבללל אההה חחח הכי נחמד? לא יודע הזמר הכי טוב? לא יודע הכי רועש? לא יודע האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חחחח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כבר קצת נגמלתי על מי אתה סומך הכי הרבה? אממ אנה מי מקשיב לבעיות שלך? אנה והפסיכולוגית שלי חחחחחחחח עם מי אתה רב הכי הרבה? עם אח שלי וההורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי...סתם נופר האם החברים שלך מכירים אותך? לא...הם גם לא יודעים איך קוראים לי...סתם סתם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? יהיה מאוד נחמד אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חחח הרבההה מאוד ! שצחקת עליו? יש כמה לא משנה שהלכת איתו לקניות? אמא חחחח מאיפה לי ?!?! ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? ידידה אחת לא משנה שגרם לך לבכות? ארבל כשנפרדנו חחחח ששימח אותך? ארבל כשנפגשנו חחחח שראית איתו סרט? נופר ! שדיברת איתו בטלפון? אמממ סתם אחת שראית? אמא... מה אתה לובש כרגע? ביבי דול שקסי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכולו איזה ספר אתה קורא? סתם משו מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר ! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אההה אההה אההה אההה אחחחחחח האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ליאור למה התנתקת !? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן Atari Teenage Riot !!!!

מ מ מיתר

New member
פורטוגזיתתתתתתתתתתתת

שם: טמיר צבי לשם האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? טמיר לא צבי על שם סבא רבא שלי.... מיקום: מיתר האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? איציק ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ג'ימס הטפילד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: זכר סטרייט/גיי/ביי:די ג'י חיליק רווק? כן תלוי עם סטוצים עם אימהות של חברים נחשבים..... אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 17.9.89 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 15 כיתה:י' מצבך החברתי: יתוש למה את/ה בפורום? כי עומד לי הזין גובה: 1.60 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? כן צבע שער: שחור/חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור ואדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי במיתר יש מועצה ועל הטרקטורים ועל המכנויות שלהם רשום מ מ מיתר שזה מועצה מקומית מיתר פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:מטאל,רוק,כלי נגינה ונגנים,גראנג' לא זוכר.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני חיות מחמד? כריש מה העבודה שלך? קוטל יתושים יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? להראות את התחת בציבור ולאנשים שמעצבנים אותי... להיכנס בעירום למים לרוץ ולהתקע בדברים ולזיין פילים התמכרויות מקדונאלדס! איזה שפות אתה דובר. אנגלית ערבית טורקית דנית ציטוט מועדף/ מוטו: " עם יש לך זין קטן... אז זה בעיה שלך חבוב" האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן!! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מנש ושאני אואואואורקודגכ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא להאמין בכלום אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אוכל וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודע האם אתה פועל בפזיזות? מאיפה לי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?מה הקשר?? האם אתה פסיבי או פעיל?לא יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? קקי מה החוזק הכי גדול שלך? קקי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא כל כך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאי אפשר לסמוך על כל אדם... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? תחת ומה הכי פחות אוהב? תחת אתה חושב שאתה נראה טוב?לללללאאאאאאא יודע יש לך ביטחון עצמי?לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הארנב הביוני האם אתה: מנש מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כןןןן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אמרתי שאני לא נוהג! אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם:תקעתי גבר? לא פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ.... לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? ככככןןןןןןןןןןןןןןןןן היה לך מקרה חירום רפואי? כןןןןןןןן עברת ניתוח? כןןןןןן ברחת מהבית?כןןןןןןן שחקת "strip poker"? לאאאאאא חטפת מכות? כןןןןןןןןןן החטפת מכות למישהו?כןןן התחילו איתך? כןןןןןן היית על במה?.כןןןןן ישנת מחוץ לבית? כןןןןןן חשבת על התאבדות? ןכןןןןןןןןן נשארת ער כל הלילה? כןןןןןןןןןןן לא אכלת יום שלם? כןןןןןןן דיברת בטלפון כל הלילה? כןןןןןןןןןן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לאאאאאאאאאאאאא ישנת כל היום? כןןןןןןן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות?חס וחלילה הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא זוככר גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באלוהיםֱ!! באסטרולוגיה? לא יודע בקסם? כן באלוהים? כןן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודע במכשפות? לא יודע האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יוגע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן שאלוהים מחליט יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך: ז'ק ניצן ושי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודע מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחיות את הרגע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודע מי החבר שלך?איבר המין שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? כן הכי מצחיק? כן הכי קרוב?כן הכי מוזר? כן הכי חכם? כן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כן הכי נחמד? כן הזמר הכי טוב? מטאליקה הכי רועש? מטאליקה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאאאאאאא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לאאאאאאאא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לאאאאאא על מי אתה סומך הכי הרבה? על אלוהים מי מקשיב לבעיות שלך?אלוהים עם מי אתה רב הכי הרבה? הורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אממ...... לא זוכר האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?קקי שצחקת עליו?קקקי שהלכת איתו לקניות? קיי ששבר את הלב שלך? קקי שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif הי ותקראו! אל תהיו חירבות.

ותקראו אל תהיו חירבה! ייקח לי הרבה זמן לענות על השיט הזה... שם: כרמן ברכה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שחקנית מפורסמת ספרדייה...ואופרה.. מיקום: ת"א
האם תקראי לבת שלך על שמך? לאאאאאאאא מה הקטע בזה??? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? איתמר
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אפ'חד..אני אוהבת ת'שם שילי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מ'זתומרת?! אבל לפעמים כשאני הולכת לקופי- בין הם כותבים "קרמן" או "כרמי"
....חירבה! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן...אני לא אוהבת אותו... אני פשוט ישאר כרמן מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? כן
אם לא, רוצה להיות? אמרתי שאני כן רווקה מה לא מובן?! תאריך לידה: 19.11.89 גיל: 14.5 גיל שהיית רוצה להיות: 15...בת מצווה שניה...(דרום אמריקה) כיתה:ט' עולה י'...
מצבך החברתי: בוא נראה...יש כאלה שאוהבים אותי ויש כאלה שלא... מה לעשות?! אבל אני לא פקצה שכל היום מסתובבת בקניונים על עקבים מסריחים..אני שונאת עקבים! למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת ג'קאס מה זה למה?! גובה: 1.58...כן כן אני הייתי בטוחה שאני איזה 1.65 עד שחברה שלי החליטה למדוד... צבע עיניים: שחור
אני אוהבת ת'עיניים שילי... אוהב אותו? אמרתי שכן! למה כל דבר אתם חייבים לשמוע פעמיים?! צבע שער: חום שחור אוהב אותו? אין לי בעיה איתו... צבע אהוב: שחור וורוד...אבל גם ירוק כחול (ברזיל) וירוק צהוב אדום (ג'מייקה)
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? מאיפה לי?! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לוידעת..המונים! חחח ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? היו תוכים עד לפני כמה זמן אבל מסרנו אותם כי הם היו טרוריסטים...
מה העבודה שלך? מה? יש פירסינג? לא... קעקועים? לא..
אובססיות? ראסטות
לגזור ציפורניים....
התמכרויות ? גלידה וקולה איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגלית, ספרדית טיפה וגם פורטוגזית טיפה...צרפתית אני שונאת אז אני מעדיפה להתכחש לכך שאני יודעת..חירבה ציטוט מועדף/ מוטו: אני בזמן האחרון אומרת כל הזמן חירבה והמוטו שלי הוא "חיה את הרגע אל תחשוב על מחר!" האם אתה חי את הרגע? נו מה אמרתי לפני שניה קיבינימט?! למה הכל אתם חייבים לשמוע פעמיים..חירבה יש לך סודות? כן..
אתה שונא את עצמך? לפעמים.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים..אולי לוידעת.. יש לך הרגלים רעים? אני כל הזמן מסתכלת טוב טוב על האוכל לפני שאני אוכלת...וחוצמזה אני לא יכולה לשבת רגיל אני חייבת להרים ת'רגליים... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אינני יודעת... מה הפחד הגדול ביותר שלך? אינני יודעת! אתה יודע לשיר? כןןןן!
תשאלו את אור הוא היה בחזרות של הלקה...חחחח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא! אני שונאת פוזות! האם אתה מתבודד? כשאני עצבנית או בדיכאון או מבואסת אז כן...ככה כשהכל בסדר בחיים לא! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אימא אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? מאוד! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ניסויים בבעלי חיים האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה...מתוך שינה חחח לא סתם סתם אני פעילה... יש לך יומן/ ג'ורנל? ז'ורנל הופה! איזה מילה..חחח לא אני אף פעם לא מצליחה לכתוב יותר מיום אחד.... מה החולשה הכי גדולה שלך? שמדגדגים אותי מה החוזק הכי גדול שלך? אני לא נכנעת בקלות ואני גם נורא עקשנית אם אני רוצה משהו... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי פחות נקמנית...
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא...
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אמממ... לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כןןןןן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך להעריך את עצמך כמו שאתה! ולהגיד תמיד את האמת! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? תחת? ומה הכי פחות אוהב? לוידעת...
אתה חושב שאתה נראה טוב? אממממ..כן? יש לך ביטחון עצמי? כן! לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחח ידיד שלי אמר לי שאני דומה לסופה מאקס-מן... אבל לא במצוייר! באמיתי...!!! האם אתה: מעשן? לא על סמים? כן! קורא עיתון?כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?לפעמים מדבר עם זרים? רק אם הם נחמדים...חחחחח ישן עם בובות פרווה? אמממ.. כן לפעמים יוצא לטיול בגשם? כןןןןןןןןןןן בשלוליות!!! בוץץץ!!! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן...אבל לא בבוקר... חחחח

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif המשךךךךךךךךךךך

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? גרם לי להקיא... היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא שחית בעירום? כן...כשהייתי פיצית אבל! היה לך מקרה חירום רפואי? לא בלי עין הרע טפו טפו טפו עברת ניתוח? לא בלי עין הרע טפו טפו טפו ברחת מהבית?לא... שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן!!! החטפת מכות למישהו? ברור!!! מכות רולז! התחילו איתך? כן היית על במה?.כןןןןןןן!!
ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כמה וכמה פעמים... נשארת ער כל הלילה? ברור! לא אכלת יום שלם? כן אבל זה היה כשהייתי חולה ולא יכולתי לאכול... דיברת בטלפון כל הלילה? לא..חחח האוזן כואבת.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא! חס וחלילה!! הרגת חיה בכוונה? לאאאאאאאא!!!! יא זונות לא!!1 בחיים שלי לא פגעתי בחיות!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן.... גנבת משהו? מסטיק בזוקה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן! בעעעע קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן! חזר כמה פעמים והמשיך והמשיך.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כןןןןןןןןן בקסם? כןןן באלוהים? כן בשטן?ברור! אני השטן! חחחחח בסנטה קלאוס? לא...מי הוא בכלל? ראסמי אף פעם לא הבנתי מה הוא קשור לקריסמס? ברוחות?כן..לחברה שלי יש בבית ושמענו אותם...ורציתי לשים קמח מסביב למיטה כדי לראות עקבות והיא לא רצתה... בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן!!
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה בולשיט! אבל לפעמים אם נגיד קורה לך משהו רע שניה אחרי זה יכול לקרות לך משהו טוב.. במכשפות? ממש לא..הן פוסטמות... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כוכב נופל...בעצם כן! לא אבל לא ביקשתי... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית-שימוש יש לך חברים הומואים/לסביות? כן...לצערי היא ניסתה גם להתחיל איתי.... מי החבר הכי טוב שלך? שיירה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שיירה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להגיד את האמת בפני..בר..מתה עליו! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחת שואה... מי החבר שלך? מ'זתומרת? אין לי חבר! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? איימי הכי מעט זמן? אוריין? הכי מצחיק? בר, וגל, ושיבי, ויניר, וגיא, וקורקין!!!! חחחח הכי קרוב? שיירה הכי מוזר? פת'ס הכי חכם? אור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? איימי...
הכי נחמד? איימי!!
מושלמת שלי.. הזמר הכי טוב? נלי פורדטו! הכי רועש? מרילין מנסון! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? שיירה ובר... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני לא ממש מדברת בטלפון הרבה..אבל הכי הרבה בזמן האחרון דיברתי עם שיבי.. על מי אתה סומך הכי הרבה? אימא ושיירה מי מקשיב לבעיות שלך?שיירה עם מי אתה רב הכי הרבה? דניאל! (אור קרוסלה) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא!! אפ'חד לא מבין אותי!! האם אתה סומך על אחרים בקלות? אממממ.. לוידעת.. בבית של מי היית אחרון? שיירה האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש ממש ממ שממש ממש לאאאאאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה זה הבולשיט הזה?! את\ה דלוק\ה על מישהו\י תזמינ\י אותו\ה לצאת! אין בנים בנות! מי שרוצה שיזמין לצאת! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אינני יודעת.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?דניאל!!! שצחקת עליו?חחח קורקין..!!! שהלכת איתו לקניות? שיירה, יניר, גיא, קורקין ומזו... ששבר את הלב שלך? לא רוצה להיזכר בזה...
שאיכזב אותך? שיבי שגרם לך לבכות? שיבי...אתמול...
ששימח אותך? בר!!!!! שראית איתו סרט? טל שדיברת איתו בטלפון? שיבי...לא בעצם שיירה... שראית? שיירה... מה אתה לובש כרגע? גופייה לבנה ומכנס ורוד באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חחחח אוזן! איזה ספר אתה קורא? מי קורא ספרים?! מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר..אני זונאת פדים לעכבר! הם מעצבנים ולא נוחים! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ע-י-י-פ-ה-! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא התחברתי לאייסי..אין כווח..טוב עכשיו התחבר.... לא אני לא מדברת... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

אני אני אני ^^ אתם לא חייבים לקרוא.

שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: ערבה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? תום ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? תומר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה. ^^ סטרייט/גיי/ביי: זה עדיין לא ברור רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 20.10 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: עולה ליב. מצבך החברתי: הא? למה את/ה בפורום? כיפ לי פה. לפחות היה. גובה: 160 צבע עיניים: ירוק-כחול אוהב אותו? כן צבע שער: טבעי? בלונד. אבל עם חינה עליו. ^^ אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור אדום P: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? למה לא? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: רומח הדרקון, נירוונה, ר. מטורפים, סאות' פארק.. וגרין דיי לפעמים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימינית. חיות מחמד? דג בשם איידס. מה העבודה שלך? בייביסיטרית. ;[ יש פירסינג/ קעקועים? לא אובססיות? רוסים. התמכרויות? רוסים. איזה שפות אתה דובר? עיברית ואנגלית. מוטו: "חייך, זה גורם לאנשים אחרים להתעצבן." האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? יאפ. אתה שונא את עצמך? כן האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שער יפה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: "סוכריות קפה ואני." מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה, אוכל. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? יש לי בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? רוסים..? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? הא? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? פול זה מסוכן. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא אוהבת אותו. ומה הכי פחות אוהב? לא. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בובספוג ^^ האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן ^^ היית מאוהב? אולי. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? בערך. ברחת מהבית? כן, אבל לא חיפשו אחרי. ;[ שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אולי בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן, הוא שרליל זה. כל יום. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית של סבתא לאה. ;[ יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך ? אין לי חברים מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? :X מה אתה לובש כרגע? פיז'מה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני מקלידה, משוגעים. איזה ספר אתה קורא? משהו של ג'ון גרישם, אתם לא מכירים. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סבבה אגוזים, אחלה בחלה. שואה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. יאי!! סיימתי.

zoeilovebam

New member
=] וואו ארוך

שם: זהר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שאני יודעת מיקום: כפר יונה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? בטח איזה שם מופלץסמכו על אמא שלי ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא דעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אממ תפוסה?? תאריך לידה: 10.1.88 גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:24 כיתה:יא בקרוב מצבך החברתי: נראה לי סבבה למה את/ה בפורום? אנשים טובים גובה: אין לי שמץ צבע עיניים: ירוקות אוהב אותו? למה לא מה הוא עשה לי? צבע שער: אממ כל מיני גוונים כרגע אוהב אותו? בהחלט צבע אהוב: שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז? באם כאילו!!!!!!!! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:רק פה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? ביביסיטר יש פירסינג? היה!! קעקועים? הלוואי אובססיות? יותר מדי התמכרויות ? שנתחיל? איזה שפות אתה דובר.עברית אנגלתי ושפת התינוקות!!! ציטוט מועדף/ מוטו: לך על זה! =] האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? המוןןן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא מתה עליו יש לך הרגלים רעים? כמו לכולם! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?תשאלו אותם אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "מה נסגר איתה?" מה הפחד הגדול ביותר שלך? ציפורים!!!! אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שאני זוכרת האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא דעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי האם אתה פועל בפזיזות? כן מאד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אולי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? עצב מה החוזק הכי גדול שלך? כסף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ציפורניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש יש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?סבבה כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להתעסק עם פאנקיסטים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא דעת ומה הכי פחות אוהב? =\ אתה חושב שאתה נראה טוב? סביר.. יש לך ביטחון עצמי?נראה לי שכן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חח תבחרו אתם!! האם אתה: מעשן? לפעמים על סמים? הלוואי קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? חח לאן?! מדבר עם זרים? תמיד! ישן עם בובות פרווה?רק עם החמודות! יוצא לטיול בגשם? כןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? זה יהיה צביעות לא?! נוהג? עוד מעט !!!!1 אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? נהה לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לאא היית מאוהב? כןןן היית על סמים? ושוב..הלוואי! שחית בעירום? אולי היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? אממ כן ניתוחון ברחת מהבית?כן שחקת "strip poker"? כןןןן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השנ בלי סקס? לא..=] סתםם כןן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.עוד לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןןן קריפי לגמרי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים?לא בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נדע עוד מעט לא? יש לך חברים הומואים/לסביות?כן הם פשוט עדיין לא יודעת את זה מי החבר הכי טוב שלך ?יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אתם גם ככה לא מכירים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אם תופסים אותך..תברחי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש המוןן מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא מפה הכי מעט זמן? אממ יש הרבה הכי מצחיק? הנ הכי קרוב? הנ הכי מוזר? הנ הכי חכם? הנ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא מפההההה הכי נחמד? כדגכדגכ הזמר הכי טוב? יש הרבההההה הכי רועש? korn האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כןןן =] אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? טלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רוני על מי אתה סומך הכי הרבה? על הבנות שלי מי מקשיב לבעיות שלך?חח כולם!! עם מי אתה רב הכי הרבה? ימית האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? טלי האם החברים שלך מכירים אותך? אני מקווה שכן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כןןן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כןן למה לא ?!?! אנחנו לא בשנות ה-50 !! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מקווה =] מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חח אוו שנתחיל??? שצחקת עליו?יש הרבה שהלכת איתו לקניות?לא זוכרת ששבר את הלב שלך? =\ סיפור עצוב שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? אממ יש כמה מיוחדים שראית איתו סרט? דיייייי כברררר שדיברת איתו בטלפון? אההה שראית? אני מתחילה לאבד שפיותתת מה אתה לובש כרגע? חח למה? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?חח עושה לך את זה אהה?? איזה ספר אתה קורא?אין לי מושג מה יש על הפד לעכבר שלך? הפד ?? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מאד מאד מאד מאד מאד יותר מ-5 מילים יצא? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? יאפ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?יאפ וואוווו זה היה ארוך בצורה מטורפת!!!1

פאק זה יותר מדי זמן!!

שם: אופיר אגרנט האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חופית האם תקראי לבת שלך על שמך? ומה יקרא לה אופיר I? ה טפשי אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אני מנחש גם כן אופיר חח ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי מושג האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? איך אפשר לטעות?? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום! חולה על אח שלי מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: הומופוב.. חח לא סתם רווק? יש לי חברה אם זה נחשב אם לא, רוצה להיות? לא אחלה לי תאריך לידה: 87\11\18 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: י מצבך החברתי: על הפנים חחח סתם סבבה למה את/ה בפורום? משו שעיצבן אותי בגלל איזה ריב מטומטם של כמה אנשים גובה: 170 צבע עיניים: חום חרא אוהב אותו? לא הא חרא צבע שער: hair so dark light cannot escape its surface אוהב אותו? לא אני כל החיים איתו!! אבל אני לא צובע צבע אהוב: אין לי למה קראת לעצמך ככה בתפוז? בגלל השיערות?? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לא ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? פלאפי הפרעוש מה העבודה שלך? לגמור לאח שלי בחורף את המים כל בוקר יש פירסינג: לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות: אני לא אלכוהליסט!! חח סתם שונא אלכוהול איזה שפות אתה דובר: עברית אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: היה איזה אחד יפה מהמלט כשהוא רוצח את המלך .. או משו בסגנון.. אז המלכה אומרת משו מגניב.. האם אתה חי את הרגע? אני ישן את הרגע יש לך סודות? למי אין אתה שונא את עצמך? מי לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אם היית מבין אותו הייתי יכול לענות יש לך הרגלים רעים? עצלן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "לך מפה יא מכוער!!" .. סתם מצחיק אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: "הסרט המשעמם ביותר" מה הפחד הגדול ביותר שלך? כשהייתי קטן חיזרים.. אבל זה בגלל אמא שלי .. אתה יודע לשיר? על הפנים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אסנת חברה שלי.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן למה לא האם אתה פועל בפזיזות? לרב לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני נמוך האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחות שעיר חחחח אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח מלא כאלה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אי אפשר להגיד שלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהם עוד לא התחילו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השומנים שלי!! ומה הכי פחות אוהב? את השיער שמסתיר את השומנים חח אתה חושב שאתה נראה טוב? אממם ככה .. לא יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? קאזן איט ממשפחת אדמס חחח סתם.. האם אתה: מעשן? כבר לא.. על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? עוד מעט אוהב לנסוע מהר? בטח!! אוהב את הקול שלך? ככה האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן אפילו יומיים דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? מבחינת בת זוג.. לא היה לך חלום שהתגשם? אולי זה לא היה חלום .. מואהאהאה עברת על החוק? כן מי לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן אבל סתם לכיף באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לכלום.. פשוט מתים יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? עמית ליכטמן אני מנחש.. אני מכיר אותו מאז שאני מכיר את עצמי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אסנת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? זהירות! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי מושג מי החבר שלך? מה יש הרבה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ראה שאלה "מי החבר הכי טוב שלך?" הכי מצחיק? נעמה הכי קרוב? עמית גר 2 מטר ממני הכי מוזר? לינדור.. מצטער אחי אבל אתה ממש מוזר חחחח הכי חכם? יואב אפיק.. פייי איזה חרשן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אסתנ בעיקרון אבל היא חברה שלי.. אז נעמה הכי נחמד? אמיר מאירוביץ הזמר הכי טוב? נועם פינחסוב הכי רועש? אור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אמממם שהייתי בכתה ז' בערך.. אבל חברה לא חבר! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אסנת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אסנת על מי אתה סומך הכי הרבה? אסנת מי מקשיב לבעיות שלך? אסנת עם מי אתה רב הכי הרבה? אסנת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אסנת חחח לא סתם .. אממם כן לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? דיי הייתי אומר בבית של מי היית אחרון? של דורי המורה שלי ללשון האם החברים שלך מכירים אותך? משומה.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? מה פתאום! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא.. גברים צריכים לדעת איך להתיחס לנשים אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודע.. אני חושב שלא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אלכס פלוטניק... הלוואי שימות שצחקת עליו? אני מנחש שאור.. אני תמיד צוחק עליו חחחחח סתם אחי :) שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? שלי וילדבסקי שאיכזב אותך? אסנת.. היא שכחה לשלוח לי בהצלחה בבגרות!! שגרם לך לבכות? אסנת.. ששימח אותך? אסנת שראית איתו סרט? עמית ואור.. היו פה אתמול שדיברת איתו בטלפון? אסנת שראית? עמית.. אור הלך מוקדם יותר מה אתה לובש כרגע? שרוול אדום מגניב וחולצה בז' קצרה.. עכשיו התעוררתי!! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אתם לא רוצים לדעת!! חח סתם בשוק איזה ספר אתה קורא? משפט של פרמה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד.. אופטי אל חוטי!! מואהאהא תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי כח לסדר ת'חדר!!! מכריחים אותי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא יהה!! לא

למעלה