אנשים, עזרה !!!!!!

Schechter Man

New member
אנשים, עזרה !!!!!!

שלום לכולם, השבוע קיבלתי תוצאות של הפסיכומטרי שעשיתי חודש שעבר...600. לצערי, אני צריך עוד 50 נקודות לפחות אז ככה שאני הולך לעשות את מועד יולי... בגלל שעשיתי קורס ביואל גבע, זה נראה לי קצת מיותר עכשיו לעשות עוד קורס, מה גם שבכל מקרה יש לי עדיין את החומר מהקורס. אז אני הולך ללמוד לבד...אבל אני צריך כמה ספרים חדשים שאוכל לתרגל איתם. על מה אתם ממליצים? אילו ספרים הכי טובים ללמידה עצמית? הבנתי שלקידום בקטע הזה יש אחלה ספרים.... מה אתם אומרים?? אודה לתשובתכם הכנה שכן השעה מתחילה לדחוק...:) המון תודה !

Hagai007

New member
לקידום אחלה הסברים...

תרגול לדעתי לא משהו...סימולציות על הפרצוף...רמת קושי והכנסה ללחץ מיותרת לגמרי...(במתמטיקה ובאנגלית) ואם כבר עשית קורס...אז אתה לא ממש צריך הסברים אז הייתי ממליץ לך לתפוס מרחק מהם...שמעתי שלחמן בסדר אבל לאדע...שאל פה עוד אבל אל תלך על קידום כ"כ מהר.. Hag-(o) <3-E

idanmn1

New member
מחזק את דברין של Hagai007

הספרים של קידום מצויינים מבחינת הסברים - ובשביל כאלה שלומדים לבד, לצורך הבנת הנושאים שבבחינה, דרך החשיבה בגישה לשאלות וכו' - אלו הספרים שהכי מתאימים לדעתי. מבחינת תרגול - לדעתי התרגול בקידום לא משקף את הבחינה, שכן הרמה שם גבוהה מאוד עד בלתי נסבלת לפעמים. באנגלית למשל הרמה שם עולה כמה וכמה מונים מהרמת אנגלית במבחן. כמותי גם כן לא משקף, והשאלות ארוכות ולא מתוכננות טוב לכמות הזמן שצריך להשקיע לכל שאלה בנפרד. דווקא בחומר שכבר יש לך, של יואל גבע, עדיף להשקיע. השאלות הרבה יותר משקפות, הרמה מתאימה והכמות תרגוטל בעיני גם מספיקה. אם ישאר לך עוד זמן - תנסה גם לפתור שאלות של IQ ושל לחמן. בהצלחה!

קצת עזרה -איך ללמוד פעם שניה לבחינה

לפי דעתי קודם כל אתה צריך לנתח על פי התוצאות בבחינה (וגם מאיך שאתה מכיר את עצמך) היכן נקודות החולשה שלך שאתה צריך לשפר לקראת הבחינה . (אנגלית ,מילולי כמותי ובכל נושא אולי תחום מסוים). שנית אתה יכול להתקשר למדריך שלך לצורך יעוץ איך למוד עצמאית פעם שנייה ולנתח אילו דגשים כדאי לך לנסות לשפר. שלישית אני חושב באמת שהחומר של גבע הוא האכותי ביותר ללימוד,אבל אם אתה מרגיש שאתה מכיר כבר את כל השאלות תנסה אולי לגוון קצת עם חומרים אחרים.. ישנה אפשרות לקנות את הסימולציות החדשות של גבע בתור תלמיד עבר ב50 שקלים לסימולציה.(תברר קודם עם הסימולציות השתנו מהמועד שאתה ניגשת למבחן) בהצלחה בבחינה

Schechter Man

New member
תודה רבה על כל העזרה אתם פורום יקר.

מאוד... מקווה שעוד ארבעה חודשים תראו כאן הודעה משמחת שלי עם ציון גבוה יותר ב"ה... שבת שלום לכולם וסופ"ש נעים :) !!!

למעלה