אנשים-עזרה!!!

אנשים-עזרה!!!

טוב אז ככה... יש מישו מהשיכבה שהוא מזה ילד חמוד... הוא פשוט כוסון ויש לו אופי נהדר... אני לא בטוחה ממש... אבל נראה לי שאני מתהבת בו... והיום התחילו לספר שמועה שאני חברה שלו... אני-הייתי רוצה... אבל זה לא יכול לקרות... הוא יותר מדי בקשר עם ילדה שאני בריב איתה... והיא מסיטה אותו נגדי... אני בטוחה... אני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו אבל אני פשוט חייבת להשיג אותו!!! מה לעשות???? אה ועוד דבר אני לא משו מקובלת... והוא ממש מקובל... אז זאת בעייה... מה לעשות?????????????????.

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאמ...

תבקשי מאיזה חברה שתנסה לסדר ביניכם
אני חושבת שזה ילך
אבל אם לא,תנסי את להתקרב אליו
ומקובל או לא זה לא קשור
באהבה אין חוקים

אולי אבל עובדה ש...

אצלו יש... היום הוא וחברה שלי נהפכו לזוג... אין לי מזל עם בנים מה לעשות??????? כן אני ילדה חמודה... לפי דעת כל בן שרואה אותי פעם ראשונה ואני לא אומרת את זה כדי להשוויץ!!! בכלל לא!!! דווקא ההפך... אולי כל זה קורא לי בגלל שאני חושבת ההפך... ומקובל זה קשור... אפחד מקובל עד עכשיו לא שם עליי... וזה כבר משו!!! כבר לא אכפת לי מצידי שאני אשאר לבד... לא אכפת לי... בסך הכל שנה הבאה יהיו גם הזדמנויות לא? אהה...ולמרות שכל החברות שלי נדבקות אליי שאני דפוקה שאני אומרת שאני מפגרת... ומכוערת... מדי פעם... אצלי הדעה לא תשתנה!!! ___________________________________________________________________ לפעמים אפחד לא מבין אותי למה אני כל כך משתגעת... זה מפני שחיים יש רק פעם אחת!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

לדעתי את טועה, את לא צריכה ישר להרים ידיים
תילחמי
ואת ממש יפה
אל תגידי שלא

מה אני עכשיו אלחם???

הילדה הזאת שחברה שלו... היא הילדה הכי יפה בשיכבה.. זה היה די ברור שהוא יציע לה... אה.....והיא גם חברה נורא טובה שלי... ואני יודעת כמה זמן היא רצתה שיציע לה... ככה שהיא כמעט הציעה לו... היא מאוהבת מעל הראש... לפעמים צריך לוותר...

סתקלו שיר יפה../images/Emo70.gif

כשאני לבד הדמעות עליי משתלטות, כשאני לבד, הדמעות ממני פורצות, כשאני לבד, אני לא איתך, כשאני לבד, אני לא שמחה

נו בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יפה ככה אתם עוזרים לי
טוב... תודה באמת
חוץ מהילה.. כי היא היחידה.. אני בדיכייייייייייייייייייייייייייייייי

shahar 6

New member
את לא לבד בענין הזה ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

את לבד בענין הזה (בקטע של המקובלים ולא מקובלים), גם אני אוהבת ילד אחד שהוא הכי מקובל בשיכבה (ואני אוהבת אותו בגלל עצמו לא בגלל שהו הכי מקובל). יש לו אופי נהדר והוא גם כוסון בטירוף, אבל רק בעיה אחת ----------------------------------------> יש לו חברה שאני אישית לא סובלת היא: סנובית בטירוף,פרחה,זו*ה,כל*ה,והיא סתם חראית אם נוגעיפ בה בטעות היא מתחילה לצעוק עליך כמו מושגעת !. אבל יש לה גוף מהממם!ופרצוף די מכוער....... אני די בטוחה שהילד הזה שאני אוהבת מרגיש כלפי משהו הוא תמיד מסתכל עלי ומחיך,והוא תמיד כזה נחמד אלי וחמוד אלי.... פעם אחת (טוף לא פעם אחת אלא ביום ראשון)היה לנו חזרה לטקס סיום וכזה הוא הסתכל עלי ונתתי לו נשיקה באורי אבל נדמה לי שהוא לא ראה את זה ! אבל אל תאבדי תקווה לשום דבר ממני שחר !

ננסה.. אבל...

במלא שנה הבאה אני לא איתו בחטיבה!!!! טוב שיהיה אני גם לא ממש אהבתי אותו... רק חיבבתי... ועדיין קצת...

הם נפרדו... ואני...

כרגיל מאוכזבת... הוא התחיל לקלל אותה... ככה הוא... אבל אני עדיין מחבבת אותו טיפה...

הילה! סתקלי מה עשיתי בתוכנה שהורדנו

איזה מהמם! אני שמה באתר... סוריי ששמתי פה... אבל סתקלו איזה יפה! אני ממליצה לכם להוריד את התוכנה הזאת!! PHOTOLMPACT 8... הורדתי מתפוז..

Maybe Its Me

New member
איזה יפה!!

יש לך לינק בישבילי לתוכנה?? התוכנה שיתופית.??? יצא לך יפה מאוד!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמהממממם../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אבל אני לא מכינה בה דברים לאתר
אני מכינה לאתר רק בפיינט שופ פרו 8
ובתוכנה הזאת אני מכינה רקעים כמו זה-

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהנה שני

הצלחתי לשנות אותו לGIP והנה הוא
האמת, הראשון נראה יותר טוב...

למעלה