ושולחת נשיקה..
¥ ¥EleVatioN¥ New member 3/5/02 #30 wwwwwwoooowwwww כל הדוליז האלה ממש מדהימות אהבתי אחת אחת תגידי את יכולה לשים את הבייס של הדולי הזו עם הגב כמו זאתי ששולחת נשיקה בבקשה
wwwwwwoooowwwww כל הדוליז האלה ממש מדהימות אהבתי אחת אחת תגידי את יכולה לשים את הבייס של הדולי הזו עם הגב כמו זאתי ששולחת נשיקה בבקשה
K kimberli New member 3/5/02 #34 ניצול שירשור..../images/Emo3.gif נידלקתי על הפאלס....הינה אחת שהכנתי עכשיו
¥ ¥EleVatioN¥ New member 4/5/02 #36 מממממ את יכולה לשים בבקשה את הבייס של הדולי הזו ובכל מקרה הדולי ממש מדהימהההההההההההההההההההההההה!!! ואם כבר הנה דולי חדשה שלי..
מממממ את יכולה לשים בבקשה את הבייס של הדולי הזו ובכל מקרה הדולי ממש מדהימהההההההההההההההההההההההה!!! ואם כבר הנה דולי חדשה שלי..
¥ ¥EleVatioN¥ New member 4/5/02 #37 אה כן...עוש משו ניסיתי לעשות בד שקוף.. אבל נדמה לי שלא ממש הלך לי.. אז אולי מישהי יכולה להסביר לי או לתקן אותי בקשר לזה
אה כן...עוש משו ניסיתי לעשות בד שקוף.. אבל נדמה לי שלא ממש הלך לי.. אז אולי מישהי יכולה להסביר לי או לתקן אותי בקשר לזה
M Mooa-Numi New member 4/5/02 #39 לא... אבל אני יכולה! ממש יפות, שתיכם, רק שהעגיל אורלי-הוא לא באמצע הגבה אלא אמור להית בסוף
C CrazyBitch New member 4/5/02 #40 הנה כמה: אני אוהבת את הבייסים האלו.. אבל שיאו! כמה גוונים יש להן! בזאת שהכנתי עכשיו היו לפחות 7-8 גוונים (ואני לא מגזימה) קצת וויתרתי באמצע...
הנה כמה: אני אוהבת את הבייסים האלו.. אבל שיאו! כמה גוונים יש להן! בזאת שהכנתי עכשיו היו לפחות 7-8 גוונים (ואני לא מגזימה) קצת וויתרתי באמצע...