תיקון ** - אל תכתבו הודעות כשיש חמרמורת חח
אני אמנם מבחינה "טכנית" חזרתי אחורה , אבל אני לומד תווים , ומנגן יצירות קלאסיות כרגע.... אז נכון אלו לא סולואים מהירים ומטריפים וזה לא איזה ריף קבוע ויותר מזה זה לא צליל מעוות שמרטיט לך ת'נשמה... אבל יש בזה משהו מאוד מספק -תווים. יש לי ידע תיאורטי כלשהו מהאורגן ועכשיו הוא לאט לאט נפתח גם לגיטרה ולאט לאט אני ארחיב את הידע הזה... האמת שגם אני כמוך מבחינת החשמלית ...אני לא מוצא מה לנגן טחנתי לדיירסטרייטס את הצורה , ומשמיעה קשה לי נוא לנגן שירים שלמים אז אני מוגבל לטאבים שיש ועכשיו מצאתי עוד אומן שאני מאוד מעריך וזה ג'ו סיטראני - אבל ראית שאני מנגן אצבעות , אז הרבה מאוד סוויפים וקטעים מהירים - לי זה מאוד קשה זה בסוף יוצא טוב אבל מאוד קשה חריקת שיניים עצומה מבחינתי - אז מצד אחד מתסכל אבל מצד שני אתגר אני מסתכל על זה כאתגר מתסכל
. אז ככה אני מציע שתי אפשרויות: - תמצא כל מיני קטעים *יפים* שמעניינים אותך ונסה לנגן אותם גם אם קשים טכנית , כרגע ב"משברים כאלה" עדיף שיר כלשהו שאתה כם מאוחד תתחבר לקצב , אולי גם למילים והכי חשוב למנגינה עצמה... - תלמד תווים \ תיאוריה בסיסית ואם אתה כבר חזק בזה אז תתקדם הלאה... אם שתי העיצות לא מועילות , אז סליחה חחח...בהצלחה ! אם שותים , לא כותבים !