אנשים עזרה קטנה

אנשים עזרה קטנה

איך אני מוצאת את קניון אוטלאט בהרצליה (קניון העודפים) הדרכה (מכיוון גלילות), כתובת כל דבר יתקבל בהתאם ומי שכן מכירה את הקניון אולי יודעת עד איזו מידה יש ברנואר ? אני זוכרת שדברו על זה אבל לא זוכרת בדיוק מה תודה מראש

silvey

New member
הי אודליה, נורא קל להגיע...תרשמי

לך אם את מגיעה מכיוון גלילות לכיוון הרצליה את יוצאת ימינה לכיוון הרצליה בצומת הסירה ופונה ברמזור שמאלה (זה יוצא מתחת לכביש לחיפה), לכיוון אזור התעשיה והמסעדות של הרצליה פיתוח. ברמזור הראשון שיש לך פניה ימינה את פונה ונוסעת ישר עד רחוב מדינת היהודים (פנייה שניה שמאלה). פונה שמאלה ורואה מצד ימין של הכביש בנין משרדים מאוד גבוה בצבעי לבן וטורקיז. האאוטלט במספר 95. את עוברת את הבנין ויש לך מיד חניה ימינה. בנינה החדשה יש מידות עד 46. קניה מוצלחת.

אני צריכה לקנות כמה גינסים

יש לך מושג איפה אני יכולה למצוא במידה 46 בערך ובמחירים לא בשמיים ושוב תודה לך

silvey

New member
לא חמודה, אין לי מושג. אני קניתי ב

"נינה" ג'ינס מהמם במידה 42! בזיל הזול כי היה בבד דפקט, אבל תיקנתי לבד והמכנס מהמם! תמתיני בסבלנות עד שהבנות הצעירות תיכנסנה ותעזורנה לך. אני יודעת שיש במתאים לי תמיד באאוטלט מכנסי ג'ינס במבצע וגם בחנות העודפים באלנבי.

להלה30

New member
הי אודליה

באאוטלט יש המון חנוות בהן את יכולה למצוא (ואני מסתמכת על תמונה שלך מפלני כמה ימים): ג'אמפ, יש להם עד מידה 48 ואפילו יותר מזה, נינה כנ"ל. יש ML עודפים. יש לי חברה שהיא מידה 46 שקנתה ברנואר מכנסיים אבל לא ג'ינס מקסימות (הם הרחיבו את המידות שלהם). יש שם גם עודפים של הוניגמן, שגם רלוונטיים למידה שלך. שווה בהחלט!

מרשמלית

New member
היי בוקר...../images/Emo6.gif

במקרה הייתי שם ביום שישי האחרון. בכל החנויות כמו גאמפ' או רנואר ובנינה לא היו מידות גדולות פרט למתאים לי שם היו הרבה אופציות. גם טרנינגים במחירים מוזלים, גם ג'ינסים יפים במחירים של 50 ש"ח כל מכנס, ג'קטים מג'ינס מאוד מאוד יפים על הפרטים השלישי לא משלמים. היו מגוון רחב של פריטים גם שריגים דקים יפים בכל הצבעים 57 ש"ח כל שריג והבנתי מהקופאית במקום שהמיגוון משתנה משבוע לשבוע וכך המבצעים. שווה בהחלט, הבנות שעובדות במקום חמודות וחייכניות ומנסות לתת מענה בצורה מאוד אדיבה ומנומסת אני יצאתי עם 6 פריטים ב- 260 שקל. באישה אישה גם היו דברים נחמדים במחירים של חיסול וגם קרדיגנים יפים אבל שם המחירים קצת יותר יקרים. זה הייתה התרשמות שלי, קניתי עוד דברים נהדרים שם אבל לא ביגוד... שיהיה בכיף

הכי חשוב לי - ג'ינסים

אני אשמח לקבל המלצות לגביי ג'ינסים וכמובן מחירים נחמדים יתרמו

להלה30

New member
קחי בחשבון שזה סטוק דיי

הולך להיות שם המוני בטירוף אבל עם הרנחות יפות. אם זה לא רחוק ואת לא עושה מאמצים מיוחדים כדי להגיע, פשוט סעי לשם! אני תמיד מוצאת מה לקנות

micpri

New member
לא בטוחה לגבי הג'ינסים

אני גם מידה 46 וכשהייתי שם לפני שבועיים הג'ינסים היחידים שמצאתי היו בעודפים של לי קופר (200 ש"ח). אם את מהאזור אז אני מצאתי ג'ינסים עד מידה 48, לא מבד נמתח אלא כאלה שמחטבות את הישבן בשתי חנויות: בהאנגר באזור התעשייה של רעננה ובג'וניור בנתניה, ליד איקאה. שתי חנויות באזר שמחזיקות גינסים צעירים ויפים במחיר של כ-80 ש"ח למכנס.

Revi 22 Tal

New member
אם אני זוכרת נכון רנואר מחזיקים

עד מידה 44 (לפחות בחצאיות) חברה שלי קנתה שבוע שעבר בגראנד אצלם.

החורזת**

New member
אודליה, במתאים לי עודפים במגדל

האופרה בת"א (נמצא במפגש של אלנבי עם הטיילת) יש מבחר עצום של ג'ינסים. מידות 5-6 הן ב- 19.99 ש"ח לזוג והמידות היותר קטנות ניתן למצוא ב- 39.99 וב- 59.99. יש עם לייקרה ובלי. שווה לנסות.

למעלה