אנשים- עזרה דחוף!

zoe80

New member
זה לא היה בקטע של משהו אסור, או

של טרנד. אף אחד לא דיבר על זה בכלל, פשוט מרוב שיעמום בשיעורים, לא יכולנו להימנע מלהתעסק בדברים שהיו על השולחן. דווקא עכשיו זה נהיה issue, כיוון ואחי הקטן סיפר לי שאסור להביא טיפקס לשיעור, ואם המורה תופסת מישהו שיש לו טיפקס אז היא שולחת למנהל.... בכל מקרה, להריח טיפקס, להסניף דבק, כל זה לא עושה את מה שחושבים שזה עושה, אבל למות משניהם אפשר ועוד איך. ואני מכירה מישהו שהבילו אותו לטיפול נמרץ בשל הרחת טיפקס. לא אספר לך על ההביט הפיזיולוגי של העניין כי אין טעם... מי שרוצה להתמסטל, שיפנה לדברים אחרים.

Sum41xGiRL

New member
דווקא כן ממסטל

מהסנפה.. אני לא יודע מה לגבי טיפקס, אבל אני יודע שמהרחה הוא לא ממסטל לסיום: החומר הכי טוב בעולם זה גראס Go'al Nefesh - Grass

exterior

New member
דווקא לא מסכימה....

אני מעדיפה וויסקי (אלכוהול זה גם 'חומר') על גראס, אבל כל אחד ומה ש"עושה לו את זה"...

Vedderism

New member
וויסקי זה חביב. אני לא שתיינית

כל כך גדולה. אני רק מדי פעם ככה שותה. וגינס זה נחמד... ;) אבל אממ בלי הגראס זה עושה מיגרנה בע

Vedderism

New member
טיפקס עושה כאב ראש בעיקר

דבק מגע זה טוב ווופה ימי התיכון העליזים!

fire witch

New member
כשאתה אומר את זה ככה

זה נשמע כאילו הייתי בתיכון ושמעון פרס למד בכיתה המקבילה אני עדיין לא כזו זקנה !

zoe80

New member
even if u are, age is just a number

:) בכל מקרה, תתעודדי- אני בטוח יותר "זקנה" ממך.... :)

epitaph

New member
לא כזה בטוח...

אולי את יותר "זקנה" ממנה אבל לא בטוח שאת יותר זקנה ממנה.

zoe80

New member
האמת היא שאני בטוח יותר "זקנה"

(ואני רושמת זקנה במרכאות, כי אוטוטו 25 זה לא זקן מבחינתי) ממנה בשל הגיל הכרונולוגי שלי, אבל מבחינה נפשית/מנטלית, חוויתית, אישיותית אני לא יודעת אם אני יותר זקנה ממנה, מה שכן- אני צעירה עד שאני אמות. מבחינתי, מה שחשוב זה המצב הנפשי ולא המספר. מה שכן, אני כבר יותר ממותנת משהייתי לפני שלוש, ארבע שנים....

Vedderism

New member
25 זה צעיר :)

וטוב שאת מרגישה צעירה, תנצלי את זה, זה כיף. אני 21 וחצי מרגישה פחות או יותר בגיל שלי

Vedderism

New member
סבתא, נביא לך דייסה!

אם את זקנה חבר שלי סבא יולוך פדופיל כי הוא בן 27.
הוא בטח למד בתיכון עם צביקה פיק

למעלה