אנשים- עזרה דחוף!

אנשים- עזרה דחוף!

אני חייבת לדעת מה זה רוק פוגרסיב.. מישהו יכול בבקשה לענות לי..? אני אודה לכם אם זה יהיה היום כי אני צריכה את זה דחוף למחר.. תודה!

yotamn9

New member
אמממ

אני לא יודע אם זו הגדרה נכונה, אבל בעיקרון זה רוק שמשלב בתוכו מוסיקה קלאסית.

exterior

New member
העזרה הטובה ביותר תבוא מפורום

רוק מתקדם (יענו, פרוגרסיב רוק). בהצלחה.

fire witch

New member
מה זה הקטע הזה ?

כל הנוער מגיש עכשיו עבודות בנושא מוזיקה ? כשאני הייתי בתיכון היינו מגישים עבודות על ספרים משעממים וההיי לייט היה הביוטופ

Sum41xGiRL

New member
שאת היית בתיכון זה היה לפני

שהרפורמה השתנתה.. שאת היית בתיכון עוד היה כיף להסניף דבק בשרותים..

הוא לא אמר את המשפט הזה סתם..

"להסניף דבק בשירותים" הוא לא אמר את זה סתם אם היית שומעת פאנק, אפילו הכי בסיסי בעולם, היית יודעת. ו..להריח טיפקס?? להריח? מה זה להריח, מן סוג של פוליטיקלי קורקט כזה?

zoe80

New member
now i wanna sniff some glue"

"לכי לישון", זה פוליטקלי קורקט למה את מבינה מהחיים שלך.

zoe80

New member
חמודה, אני שמעתי פאנק כשעוד היית

ברחם... דבר נוסף, את אולי חושבת שאת שומעת פאנק, אבל סימפל פלאן, בלינק 182, סאם 41 ושאר הזבל, זה ממש לא פאנק. ועכשיו, לכי תדליקי אמ-טי-וי.

חחחח

אין לך מושג על מה את מדברת..... זה שנולדתי כמה שנים אחריך לא הופך אותי אוטומטית לאחת מהאידיוטים שחושבים שהלהקות הנ"ל הן פאנק. לא חידשת לי שום דבר, אני סולדת מלהקות שהזכרת, אני חיה בוויכוחים מתמידים עם אנשים על השאלה האם הם פאנק(והן ממש לא, עוד לא הצלחתי למצוא אפילו נקודת דימיון אחת), זה שאני יותר קטנה ממך לא משייך אותי לדור הMTV, ואני בינתיים נשארת בדעה של הDEAD KENNEDYS.

Sum41xGiRL

New member
"או להריח טיפקס...."

לא, זה משהו של השנתיים שלוש שנים האחרונות. וגם המילה "להריח"

zoe80

New member
אז יש לי חדשות בשבילך חביבי,

כשאני הייתי בתיכון ועוד איך הרחנו טיפקס (ואני מדברת על אמצע-סוף שנות ה 90), כשרובכם פה הייתם ביסודי, או אפילו בגן....

Sum41xGiRL

New member
"הרחנו טיפקס"

להריח טיפקס, פחחח איזה שטויות.. יעני, חוץ מסרטן לא יוצא מזה כלום, אפילו לא סוטל של שניה... שאני הייתי מסתובב עם גועל נפש למינהם אני לא שמעתי על להריח טיפקס ווא, זה היה שהם כבר היו בני 20..

למעלה