אנשים עזרה דחוף...

jbu

New member
היא כבר אמרה שלא איכפת לה

היא כבר אמרה שלא איכפת לה שהוא לא יואהב אותה באמת,אבל לא נראה לי שאתה יכול להגיד "הכישוף אהבה המוטל על מישהו מסויים זה כפיה, לא לזה נועד הכישוף", יש כישופים הנועדים לבדוק אם משהוא אוהב אותך. כשאתה עוסק בכישוף הדבר הופך לחלק מהחיים שלך אז זה לא נראה לי מפתיעה שתרצה לפתור כול דבר באמצעות כישוף, אבל לדעתי זה מוריד מהיחיוד של כישוף שעושיפ אותו כול שבועה (אבל אני עדין עושה אותו כול שבוע

אוקיי כולם כנסו ../images/Emo26.gif

תודה רבה לכולם על התגובות!!! בחרתי בסוף ללכת בדרך הקלה יותר... ופשוט לדבר איתו
אז לא ייצא מזה כלום והוא די נעול על מישהי אבל לא נורא אני לא אכפה עליו שום דבר שיהיה לו בהצלחה... הבנתי שאם זה לא אמור לקרות זה לא יקרה ואני לא אנסה לשנות את זה בעזרת כישופים וכדומה כנראה שלא נועדנו להיות ביחד לא נורא יש עוד מיליון כמוהו
תודה לכם על תצומת הלב והעזרה!!!!

jbu

New member
את רואה זה לא היה כול כך נוראה

וסתכלי מה הרווחת מזה: א.עכשיו הבחור יודע שאם לא ילך לו עם הבחורה השניה הוא יכול להחליט לצאת איתך. ב.את לא חיה בחשושות של "מה אם". ג.אם את רוצה את עדיין יכולה להשאיר וללמוד מאגיה. ד.היו עוד דברים אבל אני לא זוכר אותם, מצטער

בידיוק...

עכשיו גם אנ רואה את כל הצדדים החיוביים בזה... כנראה שבאמת זה לא היה אמור לקרות...

Unblessed

New member
את רוצה אותו מספיק בשביל

לעשות להשתמש בכישוף כדי להשיג אותו, אבל לא מספיק בשביל לפחות לנסות לבד? תני לעצמך 2 סטירות, צאי מהלם ותחזרי.

למעלה