אנשים עזרה דחוף...

אנשים עזרה דחוף...

אוקיי כפי שכבר שמתם לב אני נואשת ביותר לכן הפורום הזה הוא בעצם המפלט האחרון שלי... אני מאוד מאוד מאוווווד דלוקה על בחור מסויים... הוא מדהים ומושלם! אני פשוט אובססיבית כלפי הבחור! חברות שלי עומדות להשתגע ממני כי האובססיה שלי ממש חולנית... ולצערי אני אפילו לא מדברת איתו וגם לא יכולה (בגלל 1001 סיבות...) בכל מקרה אני רואה אותו מספר פעמים בשבוע ואני פשוט חייבת להשיג אותו! חייבת זה עוד בקטנה! אני מסכנת את שפיותי אם אני לא אשיג אותו... לכן בצעד נואש אני פונה אליכם. כל כישוף, לחש, בובת וודו אנערף מה... כל דבר שאתם יודעים שיכול לעזור לי להשיג את הבחור יתקבל בברכה... אני מאוד מפחדת מכל העניין של המאגיה אבל אני יודעת שאני חייבת אותה פה במקרה הזה... אני באמת זקוקה למשהו על טבעי בשביל לגרום לו לשים לב אליי (סמכו עליי חזיות הפוש אפ לא עזרו...) אז אנא ממכם תעזרו לי אם אתם רק יכולים...

ommy

New member
אנא

כיתבי לי יותר פרטים ואראה אם אוכל לעזור ! OMMY

תיקון קטן....

את תשאלי

gray peopel

New member
לא יותר קל.....

לא יותר קל לחפש מישהו שבאמת ירצה אותך? גם תרגישי יותר טוב שזה הדדי האהבה.. וגם כי לוקח דיי הרבה זמן עד שמגיעים צמקום שאפשר להטיל על מישהו לחש ולגרום לו לאהוב מישהי......

ommy

New member
אם את רוצה

אז שילחי לי לאימייל:eek:[email protected] שם פרטי, גיל ותאריך לידה, אזור מגורים (לא כתובת) ותמונה שלך (לא רק פנים) ואת אותם הפרטים של בחיר ליבך עם תמונתו (אם יש לך) OMMY

romharel

New member
לנואשת

עיצרי רגע קראי מה שעניתי למישהי אחרת http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=8011712

קראתי,השכלתי...

ואני עדיין נואשת... ידע כללי- שנינו בני 17.. לא מדובר פה באיזה חתונה ועתיד עם ילדים. כולו הידלקות אובססיבית מסויימת... עד עכשיו הדרכים הקונבנציונליות לא עבדו אז אני רוצה לנסות את הלא קונבנציונליות... וכן,, אני אוכל לחיות עם המחשבה שהוא איתי רק בגלל כישוף...

jbu

New member
כול עוד לא הזמת אותו לצאת איתך

כול עוד לא הזמת אותו לצאת איתך, לא ניסית את כול הדרכים הקונבנציונליות , יש גברים שהם ממש בישנים והם לא בטוחים במסר שהם מקבלים ממשהיא, מחוץ מזה קרו לי מקרים שבחורה כול הזמן נגעה לי בשריר ביד וכשהזמנתי אותה התברר שהיה לה חבר, את אף פעם לא יכולה להיות בטוחה מה קורה לכול אחד יש סגנון משלו לשלוח מסרים כאלה, ואם לא תעשי את זה אף פעם לא תוכלי להיות בטוחה בענין ולהתגבר עליו.

romharel

New member
אם אניח יודע ששניכם בני 17

ואם יש לי את היכגולת לעשות בינכם כישוף אהבה לכל החיים אני מעדיף לתקוע את הראש שלי למג'ימיקס עובד, אני מקווה שאני ברור מספיק... ןלך הנואשת... מקלחת קרה התעוררי אין לך מושג עם מה את משחקת.

אוקיי ככה...

אני לא רוצה להפוך אותו לבעלי וללדת לו ילדים... רק התאהבות קטנה של גיל 17 קורה לכולם רק שאני מטבעי בן אדם נורא עקשן ואני ממש משתגעת שאני לא מצליחה להשיג אותו (לא אני לא יכולה להזמין אותו לצאת כי המצב הרבה יותר מסובך מכפי שהצגתי אותו) זה לא עניין של מקלחת קרה זה עניין של תיסכול וסך הכל קיוויתי שתעזרו לי פה היות ואת כל השאר העצות שיכלתי לקבל מאנשים כבר קיבלתי... תראה אם זה ממש מסוכ כמו שאתה מציג את זה אני לא אעיז לשות שטויות רק רציתי קצת עזרה אם אפשר...

jbu

New member
לא רק שזה מסוכן אלה

שאת צריכה ללמוד להטיל כישוף, ולתרגל את זה, אז עד שתגעי לכישוף הראשון שלך כבר תשכחי ממנו. ואני לא חושב שיש מצב כזה מסובך שאת לא יכולה להזמין אותו לצאת, ראיתי הרבה דברים מטורפים בחיים היחסית קצרים שלי, באמת שאי אפשר לדעת בוודעות.

ToryMaster

New member
אוקי

אז אני מציעה לך לחזור בך, כי את בהחלט מתעסקת כאן במשהו מאוד מסוכן

jbu

New member
ניסית קודם לשאול אותו

ניסית קודם לשאול אותו אם הוא רוצה לצאת איתך? אולי התשובה יכולה להפתיעה אותך.

L e s t a t

New member
שלום לנואשת

במקרים כאלה באמת נראה יותר קל לפנות אל כל מני פתרונות מיסטיים, אל דברים שאנחנו בדרך כלל לא מבינים אבל כשאנו אובדי עצות, אנחנו מוכנים לנסות הרבה דברים. כישוף אולי נשמע קל - סך הכל זה בטח סתם להקריא כמה מילות קסם בשפה משונה, לנופף באוויר עם היד בכל מני תנועות ולהדליק נר והופס! - הבחור מאוהב בנו.. אם כישוף היה דבר כל כך קל ופשוט שעל בטוח עובד - הרי שכמעט כל אדם כבר היה משתמש בו. אבל כישוף אינו עסק כל כך קל, במיוחד עבור אלו שלא מבינים בו, כישוף הוא דבר יותר מסובך ומורכב ממה שהוא אולי נשמע או נראה. למכשף זוטר זה יכול להיות קשה להשפיע על אדם אחר בצורה כזו ולגרום לו לאהוב מישהו אחר או את עצמו (את המכשף), על אחת כמה וכמה לאדם שלא עבר כלל איזושהי הכשרה מאגית. אולם, אשמח לראות כיצד אוכל לעזור, שלחי לי הודעה פרטית ותפרטי לי קצת יותר על המצב שלך ונראה מה נעשה.

ToryMaster

New member
תראי

אני חושבת שלהטיל על מישהו כישוף אהבה זה פחות או יותר כמו לשים לו סכין על הצוואר ולהגיד לו - או שאתה אוהב אותי או שאתה מת

לא שאסור לך

לעסוק בכישוף למרות כל האזהרות, אך כישוף אהבה המוטל על מישהו מסויים זה כפיה, לא לזה נועד הכישוף. הכישוף נועד להתפתחות פנימית ושינוי דברים לטובה בלבד (לפחות כישוף לבן, אני מאמין שלא תבחרי לעסוק במאגיה שחורה...) את יכולה לשלוח לו אהבה ומקסימום לקוות שהוא יחזיר לך. כי אם הוא לא מעוניין האם באמת תוכלי לחיות עם מישהו שאת יודעת שהוא לא באמת אוהב אותך אלא שאת הכרחת אותו למצב הזה? תנסי, זה לא יכול להזיק .
no man is perfect, but i am so close, it's scary!!!

למעלה