אנשים עזרה דחוףףף!!!!

אנשים עזרה דחוףףף!!!!

אני צריכה משחק בנושא גוף האדם שהמטרה שלו תיהיה עזרה לזולת.... בקשה זה דחוף לי לפעולה היום!

X e N

New member
אולי את יכולה

לעשות להם משחק כדורגל אבל להחסיר להם איברים.. ז"א אחד לא יכול להתשמש ברגל השני לא יכול להשתמש ביד וכ"ד.. ויש כמה שצריכים לעזור לאלה שלא יכולים לזוז... ואז זה גם מוציא להם את המרץ וגם מעביר להם משהו על עזרה לזולת... אמממ או שלא.. לא יודעת זה נראה כמו משחק שבנים יתלהבו ממנו... ולאיזה גיל זה? זה בנים בכלל?

אולי מרוץ שליחים..

כזה שצריך להעביר חניכים ומחסירים להם מהחושים שלהם.. נגיד מתחנה הראשונה לשנייה, החניך צריך ללכת עם עינים מכוסות. מתחנה שנייה לשלישית אזור לו להשתמש ברגליים שלו כדי לזוז..(שיעשו מריצה- יענו חניך מחזיק את הרגלים שלו, והידיים שלו על הרצפה והוא בעצם הולך עם הידיים..) מתחנה שלישית לרביעית אפשר שהם לא יוכלו להשתמש בשמיעה שלהם- כדי שיכוונו אותם וכאלה, אלא הם יכולים רק בפנטומימיה.... אין לי רעיונות! אני מיובשת! ...אני אמשיך לחשוב..

טוף אולי משהו שיעזור...

אני מצרפת כאן פעולה שכתבתי בתור פעולת נושא במערך של המחנה קיץ שלנו שנה שעברה... יש שם מתודה ממש טובה.. שאין לי כוח להסביר אותה כאן אבל היא ממש מגניבה וממש מוצלחת (מניסיון!! שיחקתי בה בעצמי!!), ואפשר למצוא לה כל מיני משימות ממש מגניבות... אם את צריכה עזרה- אני כאן! וד"א, רק לציין- הפעולה הזה נלקחה מהמערך מחנה קיץ של הצוות שלי שנה שעברה, שזכה במקום שלישי בהדרכת ד' במחנ"ק שנה שעברה!!! אז כנראה שהפעולה הזו שווה משהו... בהצלחה! לימור מחר יומולדת :))))

למעלה