אנשים עזרה דחוףףףףף!!!!!!!!!!!!!

P®iN¢e§A

New member
אנשים עזרה דחוףףףףף!!!!!!!!!!!!!

היי חברה.. מה קורה מה עניינים???????? אני שרופה על מגרש הביתי אבל יותר מכולם על צ'אד מייקל מוריי הוא חמוד וכוסון ומתוק והוא כל כך מתאים לסופיה אני ממש אוהבת אותו ויש לי את התמונות שלו והסדרה בדי וי די... וכל החדר שלי זה רק דברים שקשורים אליו ואם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה תעזרו מה שאני צריכה זה.. את האימייל שלוו ולמי שיש בבקשה ממכם תנו לי את האי מייל שלו.. אפילו אתר שיש שם קישור מה שזה לא יהיה שמוביל לזה אוהבת את כלככםםם מאוד מאוד מאוד.. מיך:)

natali נתלי

New member
תעזרי לי בבקשה ???

מיך...מה קורה מאמי ? גם אני מתה על מגרש ביתי ובמיוחד על צא'ד מייקל מורי ואני מתה להסיג תדי וי די שלהם ואת הדיסק שלהם יש לך מוסג מאיפה אני יכולה להסיג את זה אם כן תודההה אני יודע לך מאודדד!!!!נתלי

P®iN¢e§A

New member
מצטערת נתלי

אבל השיגו לי אותו אני ינסה לברר אבל לא נראה לי שאני יצליח

TmAc

New member
ראסמי

ואא.. ילדה, את חיה בסרט למה נראה לך שהוא יפרסם את האימייל שלו?! :| ואם כבר מדברים על יפים, נייתן כפול 10 יותר יפה ממנו. אבל טוב על טעם ועל ריח אין להתווכח

mirymoo

New member
יש לו...ראיתי באיזה עיתון...אבל זה

ממגרש ביתי... ואת דיי חיה בסרט ...אל תעלבי.. אבל יש לו מיליוני מעריצות!!! את חושבת שהוא בכלל בודק את הדואר שלו:???????????? חוץ מזה כולכן לא 'דלוקות' אל צ'אד אלא אל לוקאס....יש הבדל,..

TheCharm

New member
יש כזה דבר אימייל מעריצים

כמו מכתבי מעריצים. מכתבים = מכתבים מכתבים לא וירטואלים, אימיילם = מכתבים וירטואלים. אז היא לא חיה בסרט ממש ואולי כדאי לך להרגיע כזה, קצת..

אולי היא התלהבה מידי אבל גם אתם ...

כאילו מה ניסגר מה אסור לה לדבר על צ'אד מה קורה אנשיםם ... כל אחד ות'מישהו שהוא אוהב אין מה לעשות ..!! אתם לא צריכים ככה להביע ת'צמכם בצורה בוטה כלפיה ... אז מה אני גם אני חולה על צ'אד אבל ממש ואני גאה בזה ...

טוב...

תיראי חן לא אמרתי לך לא לאהוב אותו או לא להתגאות בזה גם אני מתגאה בזה שאני אוהבת את ג'יימס...אבל פשוט הבעיה שהפכתם את הפורום הזה שהיה למגרש ביתי הפכתם אותו לצ'אד כל הזמן בכל שירשור יש צ'אד, שזה די מוגזם. אני לא מנסה להעליב או להגיד לך לא לאהוב אותו. אבל אני חושבת שאם אתם באמת אוהבות אותו במקום לדבר עליו כאן כל כך הרבה ושהפורום הזה יחזור להיות של הסידרה מגרש ביתי...אז אולי תפתחו פורום לצ'אד...אני בטוחה שיכנסו אליה... ולא אמרתי שאני גם לא מסכימה לדבר עליו דברו חופשי אבל לא כל שירשור חדש או שרשור שפתחו ומדברים על משהו שבכלל לא קשור ופתאום השירשור הזה הופך להיות שירשור על צ'אד. זהו זה כל מה שהיה לי להגיד תעשו עם זה מה שבא לכם. כי בגלל צ'אד די נהרס הפורום הוא נהיה פורום של צ'אד לא של מגרש ביתי.

American Girl

New member
נכון, באמת פותחים פה הרבה '

שירשורים על צ'אד אבל הוא חלק ממגרש ביתי, ואין מה לעשות. יש לו הרבה מעריצות, ואין לו פורום אז באים לפה ובצדק.

mirymoo

New member
..........

זה בסדר שכותבים הרבה עליו...אני גם דיי אוהבת את הדמות שלו אבל לא 4 שירשורים בכל עמוד....

TmAc

New member
תכתבו כמה שבא לכן

אבל בנינו, אל תפתחו ציפיות. הוא יפה, אתן אוהבת אותו, בסדר. קלטנו. אבל בכלז את, אימייל שהוא יענה לכן? לא נראה לי. יש לו עדיין חיים למרות הכל. כאילו הלוואי שהוא היה עונה אבל אם כל מפורסם גדול היה פותח אימייל ועונה לכולם זה כבר לא היה אותו הדבר. אז... אל תפתחו ציפיות. בעצם, פתחו. בעיה שלכן.

פורום זאת קצת בעיה לפתוח...

אבל קומונה ממש לא...כי פורום זנ גם מגיל 16 וגם אם יסכימו לכם אז גם תצטרכו ללכת לראיון ברמת גן ואז בטח ישאלו אתכם למה אתם רוצים לפתוח פורום והכל...אז עדיף קומונה...שאת פשוט לוחצת על זה מכניסה את שם המשתמש והסיסמה...ואז פשוט ממלא פרטים והקומונה שלך מוכנה. ואני מצטערת אם הגבתי ככה.אבל זאת פשוט דעתי.

למעלה