אנשים נחמדים שלום!

אנשים נחמדים שלום!

אני מעריך מאוד את הפורום שלכם למרות שאף פעם לא קראתי אף מכתב, אני בטוח שיש לכם כישרון אדיר בכתיבה ואני גאה בכל אחד ואחד ממכם שאתם מוציאים את כל הפחדים ומגלים הכל למאות קוראי הפורום הזה. כל הכבוד! אני לא ממש רוצה לכתוב מכתב מתוך הלב אלא אני פשוט צריך את עזרתכם. ובכן אני רוצה לכתוב מכתב רישמי לא איי מל ולא דרך הפורום מכתב פשוט דרך רשות הדואר ואני לא יודע מה רושמים בחלק הקידמי של המכתב (המכתב עצמו ולא הדף שבתוך המכתב) ומה רושמים מאחור. הייתי מאוד שמח אם הייתם עוזרים לי. בתודה רבה בועז.

על כל פנים, נראה לי שכולם ישנים..

תבוא מחר! וברוך הבא

ה מוזה

New member
רשות הדואר לשירותך ../images/Emo9.gif

שלום בועז האמת ממזמן לא שלחתי מכתב אמיתי עדיין זוכרת איך נראית מעטפה
אז עקוב אחר הוראות ההפעלה הבאות חבר את המעטפה לשקע הקרוב ( אופס..זה מספר אחר )
אז ככה : חלק קדמי ( החלק שאין בו את לשונית ההדבקה ) נועד עבור הכתובת שאליו יישלח המכתב - הנמען . חלק אחורי - שם אתה כותב את הכתובת שלך (במידה ואתה רוצה שידעו לאן לשלוח לך תשובה או את הצ'ק של מפעל הפיס )
בהצלחה . צריך בול?:) את הבול מדביקים בפינה העליונה בחלק הקדמי של המעטפה (זה בלי הלשונית ,אמרנו כבר נכון ?) יום טוב

אני מתכוון

למה אני צריך לכתוב במעטפה עצמה. בקדימת המכתב אילו פרטים אני צריך לכתוב?

אם הבנתי אותך, אז...

בס"ד .........................................................תאריך לכבוד אדון\גברת רחוב... אדון\גברת נכבד... הנדון:............................. כללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ישראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ערביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לזההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה כללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ישראלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אחיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ולבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד עםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ושיררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ....................................................בברכה העתקים.... הקב"ה.
לחץ על האייקון
אם ברצונך בפרטים נוספים!

ובכן מר\גב' מווצה גדולה להיות בשמחה

לא. זה לא מה שהתכוונתי. מה שהתכוונתי זה מה אני צריך לכתוב במעטפה לא במכתב

למעלה