אנשים מה קורה??!

T S F1

New member
לאורן לוטנברג יש פלינג וי

או כפי שברי אמר: "ולאורן יש גיטרה פלינג וי" :)

וכאן אני רואה גם ריקנבקר אצל המשוגע

דווקא ראיתי את פורטיס מצטלם איתה בכמה כתבות ובקליפ ל"רד מעל.." גיטרה אדירה גיבסון שולתתתת!!!111223344556788985603596-38 טוב, נרגעתי.

Crazy Diamond85

New member
אכן גם פליינג וי יש לפורטיס...

עד כה יצא לי לראותו עם 4 גיטרות שונות בהופעות

ראית אותו בהרבה הופעות ../images/Emo13.gif

ואותך ראיתי בפורום באתר שלו.. ציטוט מהבלוג שלי: "אחרי ההופעה הזאת אני בטוח שברי הסגן של אלוהים (שידוע גם שבמו המפורש-רמי 'הקרח המשוגע' פורטיס)." אין עליו...ראיתי את הגיטרה בכתבה שהייתה עליו בבטאון חיל האוויר. יצא לך לקרוא?

exit_from_here

New member
ריקנבייקר זה ייעוד אלוהי.

והכל טוב:) תבואו לבקר ב575,פרסומת לא סמויה. ותעזרו לי לממן את הריקנבייקר שלי,או להעלים אותה במכס

בעיקר בבאסים

בחשמליות אני מעדיף גיבסון...ותהרוג אותי, אני פשוט נהנה לסחוב את המשקולת לס פאול שלי. (היא אפיפון, אבל זוטות)

exit_from_here

New member
גיבסון הם קצת..גיבסון(?) לטעמי

כמובן שהצליל מצויין,אבל הוא...צליל מצויין,לא מצליח להסביר. ואגב,למורה שלי יש גיטרת קאסטום של גילד עם גוף לס פול חלול,צליל מדהים וגיטרה קלילה.

לס פאול קלת משקל? ../images/Emo2.gif

חילול הקודש! אם כבר גיטרה קלת משקל אז איזה גרטסטשסשטטסש (איך שלא כותבים את זה) או דגמי ה-ES של גיבסון. על מה אתה מנגן?

exit_from_here

New member
כרגע קלאסית,בקרוב ריקנבייקר יפהפיה

או כדברי זקני צפת ריקי יה ריקי יה רק צריך לבדוק את עניני המכס

ענת1986

New member
ועוד קצת תמונות וגם כמה מילים...

אני מוצאת את עצמי מתקשה למצוא מילים מתאימות היכולות להעביר אפילו במקצת את העוצמתיות שהייתה בהופעה שלשום. כתיבת ביקורת על הופעה או דיסק אף פעם לא היוו קושי עבורי. לפתע כן. מעניין אם זה בגללי או בגלל ההופעה.... תודה לאנשים המיוחדים שהיו איתי שם

למעלה