אנשים מה קורה??!

אנשים מה קורה??!

אפאחד לא מספר על אתמול בלילה? יש אנשים עצובים שלא היו שם ורוצים לשמוע

ההופעה אתמול!

גאד, היה ענק. הגעתי לשם ראשונה יחד עם שני חברים שלי, ופורטיס וברי עשו חזרות אז הסתכלנו עליהם מהחלון וצילמנו כמה תמונות
. אחר כך נכנסו, בין הראשונים, תפסנו מקום ליד הבמה בשורה הראשונה, ואחרי שעה-שעה וחצי [זה היה נראה כמו נצח] - הם עלו. הם פתחו ב"אגם ענקית" [התחלה נהדרת אם תשאלו אותי], ואני לא זוכרת את הסדר ממש, אבל הם ביצעו בין היתר את: חדשות מהירח, עיר של קיץ, דבש, סנדניה, JUNIA, באמונה עיוורת, שועל במנוסה, תלוי על הצלב, תחנה סופית, הפוך, עצבות, שקיעתה של הזריחה [שפורטיס פשוט שכח שם את המילים לבית שלם], רד מעל מסך הטלויזיה שלי, שועל במנוסה, אין קץ לילדות, חלליות, נעליים, חלום כחול, וסיימו עם ניצוצות. כמובן ההדרנים - היו שלושה, וחלק מהשירים שכתבתי למעלה היו בהדרנים. [בטח שכחתי כמה שירים אז אתם מוזמנים להוסיף]. בגלל שהייתי כ"כ קרובה לבמה ובמיוחד לפורטיס, בשלב כלשהו הם כבר לא היו "ברי סחרוף" ו"רמי פורטיס", הם היו ברי ורמי, החברים שלנו מהפלמ"ח. פשוט הם עשו אוירה כ"כ טובה, כאילו הם באמת קשורים לקהל, ונראה שהם ממש נהנו להופיע
. ב"נעליים" הרבה אנשים מהקהל הורידו את הנעליים שלהם והניפו באוויר
, זה היה מצחיק. רמי עשה כ"כ הרבה שטויות, פאק, זה כמעט כמו להיות במופע סטנד אפ. לא הפסקתי לצחוק. ב"אין קץ לילדות" הוא שם את המגבת שהייתה לו שם על הראש, כמו ששמים אחרי המקלחת על השיער. צילמתי אותו עם המגבת... הוא אמר "תודה רבה" לכל הנגנים והכל, והוא אמר "תודה לז'אק ז'אק!" ואז הוא הוסיף "אני מודה מודה מודה" [עם שורוק ב-ו'], ולמרות שלקח לי זמן להבין את הבדיחה זה היה ממש מצחיק [כאילו כמו עזאם עזאם רק ז'אק ז'אק]. הקהל היה מדהים, ונראה לי שהייתי הכי קטנה שם, יחד עם החברים שלי, ולא היו דחיפות ולא היה כלום, והיה פשוט כיף, אם מישהו רצה לצלם ולהגיע לקדמת הבמה נתנו לו לעשות את זה בלי שום בעיה, ולא יודעת, הייתה פשוט אוירה טובה מצד הקהל. אני עדיין באופוריה מאתמול, ובטח שכחתי עוד מלא קטעים מגניבים שהיו, אבל אתם פה בשביל להשלים אותי
אה, וצילמתי הרבה תמונות, ואם יהיה לי איך לסרוק אותן אחרי שאפתח אותן, אעלה אותן לפורום כמובן. תהנוווווו בהופעה מי שהולך היום! [ואני מבטיחה לכם שתהנו]

israel1986

New member
שועל במנוסה היה כ"כ טוב

שהם עשו אותו פעמיים?
נשמע שהיה אחלה.

lihay

New member
יש ! אחי תודה !! ווואיי אני לא מאמי

איזה כיף ! אני מת לשמוע שוב ושוב ושוב את הביצוע להפוך ולתלוי על הצלב !!! יום שישי יום שישי יום שישי יום שישי ... י ש ל מ ה ל ה י ש א ר ח י !!!

אגם ענקית?????????? ווווווווווואווו

מפתיע שהיה רק שיר חדש אחד (חדשות מהירח) ורק שיר אחד מהסולו של ברי (חלליות). שמח שנהנת, יש לך תמונות?

lihay

New member
פייי מוזר והם אמרו שיהיו רק חומרים

חדשים... מוזר... אולי היו חומרים חדשים אבל הם לא ניגנו אותם.. אלא עשו אותם מאחורי הקלעים.. טוב בכל מקרה שיהיו בריאים הצמד תותחים הללו... נשמות טובות.. יום שישי !!

מתןפ

New member
רק חומרים חדשים?

אף פעם לא אמרו, אמרו שיהיו חומרים חדשים.. אבל לא 'רק'

מתןפ

New member
היה עוד אחד חדש

"על המשמרת" שיר אדיר, בין הטובים שהיו אתמול ומהסולו של ברי היה: עבדים (בגרסת קלידים מהפנטת), עיר של קיץ (בא בטוב, אבל מיותר לטעמי) והיה גם אמונה עיוורת. וחלליות בוצע ע"י פורטיס עם מגפון, ואני לא יכול לתאר לכם את העיבוד שהיה אתמול לעבדים.. תלכו להופעה וזהו "הדור הזה" בביצוע של ברי :)

T S F1

New member
מישהו אמר

שהיה את 'ככה זה' על סינטיסייזר. אז.. היה?

לא, לא היה

ושכחתי את - אין לי זמן להיות עצוב, הנה בא השקט, הדור הזה, לונדון תל אביב ברלין או בריסל, ובטח עוד כמה.

Minimal Affair

New member
שאלתי את פורטיס לגבי זה.

הוא אמר שהוא בעצמו לא יודע, הוא אמר לי שהגוף שלו של ימאהה, וכל מיני תוספות משאר גיטרות, זו גיטרה Custom Made.

קניידעל

New member
הוא אמר באיזה ראיון

שהוא מצא את הגיטרה הזו באיזו חנות בבלגיה הגוף זה אכן ימאהה, ורוב הגיטרה לפי הסיפורים נאספה מכל העולם הוא לא ממש מבין מה זה, אבל מאוד אוהב אותה הוא מנגן בה כמעט בכל ההופעות שלו והיא מלווה אותה עוד מתקופת מינימל

למעלה