אנשים מה דעתכם... שנעלה פה תמונות שלנו? אני מתנדב להיות הראשון. (על החיים ועל המוות)
ע עו מר 5 New member 9/11/02 #1 אנשים מה דעתכם... שנעלה פה תמונות שלנו? אני מתנדב להיות הראשון. (על החיים ועל המוות)
Y yellow cheese New member 9/11/02 #2 אני..../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif חח..אני מתה על שירשורי תמונות!
S Shani5 New member 10/11/02 #6 נמנמנמנ אולי כי את כזאת יפיופהה../images/Emo8.gif חיחיחי אני עוקבת אחרייך טוב אז הממ... באתי לפה הכי במקרה בעולם... ו.... הצטרפתי! אז אני שני בת 14 מירושלים מה נשמע? ואם כבר שרשור תמונות... אז זאת אני
נמנמנמנ אולי כי את כזאת יפיופהה../images/Emo8.gif חיחיחי אני עוקבת אחרייך טוב אז הממ... באתי לפה הכי במקרה בעולם... ו.... הצטרפתי! אז אני שני בת 14 מירושלים מה נשמע? ואם כבר שרשור תמונות... אז זאת אני
Y Y a h a v New member 24/11/02 #38 לא רק את תראי את נראית מזה חמודה ויפה אז זה הכי חשוב ...!!! וגם לא משהו נראה טוב אז לא משנה ... ואני מיהוד עוד חודשיים בערך אני 14 אז נדבר.... ד´´א שמי טום יהב ..... אני אשלח לך תמונה בהמשך ....!!!
לא רק את תראי את נראית מזה חמודה ויפה אז זה הכי חשוב ...!!! וגם לא משהו נראה טוב אז לא משנה ... ואני מיהוד עוד חודשיים בערך אני 14 אז נדבר.... ד´´א שמי טום יהב ..... אני אשלח לך תמונה בהמשך ....!!!
N nobodys girl New member 12/11/02 #13 אתם נורא חמודים ואני מסמיקה לי פה ( : ותודה וקוראים לי אדוה אבל גם רותם זה שם יפה
א אייל eyal New member 12/11/02 #18 זה בתהליכים אני מביא היום לחבר שלי את התמונה שלי שייסרוק ואז הוא שולח לי........ מסובך.......
N nobodys girl New member 12/11/02 #19 שיהיה בהצלחה ראיתם איזה אפור וכיף בחוץ ד"א? ואני תקועה בבית ללמוד לקרוא ערבית לקראת המבחן מחר ממש יופי!
שיהיה בהצלחה ראיתם איזה אפור וכיף בחוץ ד"א? ואני תקועה בבית ללמוד לקרוא ערבית לקראת המבחן מחר ממש יופי!