אנשים מגעילים!! בעעע!!
שבוע שעבר נסעתי לסבתא שלי (ישנתי אצלה) ובבוקר קמתי בשש! אתם יודעים למה?!?! כי שמעתי צהלות של סוסים ולא סתם צהלות- צהלות של כאב ובכי!! פתאום אני רואה שני אנשים עם שוט מרביצים לסוס וצועקים עליו- ועוד באוזן!!!!
אז פשוט רצתי מהר!! הסוס פתאום הפסיק לצהול כאילו הוא יודע שאני לטובתו והאיש הזה נתן לא מקה ממש חזקה בבטן!!!! ואז האיש הזה בא אלי עם איום עם השוט ושהוא רעה שלא היכפת לי הוא הלך ונטש את הסוס לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי ואבא שלי באו והם אמרו לי- תעזבי אותו הוא יחזור הבייתה! והלכנו!! אני בכיתי ובכיתי ובכיתי
ואז שאמא שלי ואבא שלי ראו שאני בוכה חזרנו לסבתא שלי!! הסוס היה שוכב מלא דם!! ואז אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בכיתי!!!! חשבתי שהוא מת! פתאום ראיתי אותו מרים טיפה את הראש וצוהל!! ישר התקשרנו למשטרה והם לקחו את העבריינים- הם בכלא!! אבל הסוס עוד שוכב שם על הריצפה אני ואבא שלי נשארנו איתו ואמא שלי הלכה עם האוטו לקרוא לוטרינר סוסים!! היא נסעה עד הבית הביאה את המספר טלפון! אחרי כמה דקות היא הגיעה אם הוטרינר!!! הוטרינר בדק את הסוס!! ועכשיו הוא בסדר! הוא אצל סבתא שלי עכשיו!
היא אחליטה לאמץ כי היה לה פעם סוס ויש לה מאנג' בבית! עכשיו הפצעים שלו טיפה ירדו והוא בסדר גמור!! מסכן! כשהוא רואה בן אדם חדש הוא ישר עומד על שתיים וצוהל!! חמוד!!
אבל הוא לא שלי! הוא של סבתא שלי! לי יש כבר 2 סוסות! חח... העיקר שהוא בריא ושלם!
שבוע שעבר נסעתי לסבתא שלי (ישנתי אצלה) ובבוקר קמתי בשש! אתם יודעים למה?!?! כי שמעתי צהלות של סוסים ולא סתם צהלות- צהלות של כאב ובכי!! פתאום אני רואה שני אנשים עם שוט מרביצים לסוס וצועקים עליו- ועוד באוזן!!!!