אנשים מגעילים!! בעעע!!

horses23

New member
אנשים מגעילים!! בעעע!!

שבוע שעבר נסעתי לסבתא שלי (ישנתי אצלה) ובבוקר קמתי בשש! אתם יודעים למה?!?! כי שמעתי צהלות של סוסים ולא סתם צהלות- צהלות של כאב ובכי!! פתאום אני רואה שני אנשים עם שוט מרביצים לסוס וצועקים עליו- ועוד באוזן!!!!
אז פשוט רצתי מהר!! הסוס פתאום הפסיק לצהול כאילו הוא יודע שאני לטובתו והאיש הזה נתן לא מקה ממש חזקה בבטן!!!! ואז האיש הזה בא אלי עם איום עם השוט ושהוא רעה שלא היכפת לי הוא הלך ונטש את הסוס לבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי ואבא שלי באו והם אמרו לי- תעזבי אותו הוא יחזור הבייתה! והלכנו!! אני בכיתי ובכיתי ובכיתי
ואז שאמא שלי ואבא שלי ראו שאני בוכה חזרנו לסבתא שלי!! הסוס היה שוכב מלא דם!! ואז אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בכיתי!!!! חשבתי שהוא מת! פתאום ראיתי אותו מרים טיפה את הראש וצוהל!! ישר התקשרנו למשטרה והם לקחו את העבריינים- הם בכלא!! אבל הסוס עוד שוכב שם על הריצפה אני ואבא שלי נשארנו איתו ואמא שלי הלכה עם האוטו לקרוא לוטרינר סוסים!! היא נסעה עד הבית הביאה את המספר טלפון! אחרי כמה דקות היא הגיעה אם הוטרינר!!! הוטרינר בדק את הסוס!! ועכשיו הוא בסדר! הוא אצל סבתא שלי עכשיו!
היא אחליטה לאמץ כי היה לה פעם סוס ויש לה מאנג' בבית! עכשיו הפצעים שלו טיפה ירדו והוא בסדר גמור!! מסכן! כשהוא רואה בן אדם חדש הוא ישר עומד על שתיים וצוהל!! חמוד!!
אבל הוא לא שלי! הוא של סבתא שלי! לי יש כבר 2 סוסות! חח... העיקר שהוא בריא ושלם!

Tamir The King

New member
איזה אנשים מגעילים!

טוב שהכניסו אותם לכלא!! יש לך תמונה של הסוס הזה? אם לא, איזה גזע את חושבת שהוא?

וואי כל הכבוד לך על האכפתיות!!

באמת שכל הכבוד ואם כולם היו מתנהגים כמוך וכמו ההורים שלך אז היו הרבה פחות חיות שעוברות התעללות...

../images/Emo135.gifאפילו יותר מכל הכבוד../images/Emo9.gif

את הצלת סוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כל הכבודדדדדדד!!!!!!!!!!!
תמסרי לסוס החלמה מהירה ואני בטוחה שהוא יחלים מהר איתך!

S H I L G I

New member
כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

באמת ממש יפה מה שעשית ומגיע לאנשים האלה שירקבו בכלא

../images/Emo42.gifעוד אשליה מתנפצת

לא מושיבים בכלא על זה אולי פתחו להם תיק...וזה באמת רק אם לשוטרים היה יום טוב/ היו נחמדים

horses23

New member
הוא לא יושבים בין הסורגים וזה הם...

נכנס לדין! וחוץ מי זה השוטרים אמרו שהוא מתעלל בהרבה חיות וכבר התיק שלו אם הרבה דברים! חוץ מי זה הם אמרו שהוא פעם הרג כלב! אז אלרי כל הדברים לא יהיה לא משהו עם השוטרים??????????? אתה ישר שופט בלי לדעת!! אבל בכל זאת נחמד מצדך לא להתעצל ולכתוב כמה מילים! תודה בכל אופן! מי שרוצה שיאמין! מי שלא אז לא! אבל הסוס מתחיל להבריא לא ממזמן הוא בא לסבתא שלי אחרי הרבה טיפולים וגם כמות האוכל שלו כצת יותר גדולה מכמות רגילה כי ממש רואים לו את העתמות! ובשביל אלה ששואלים אם הוא סוס רכיבה! אז אנחנו עוד לא ניסינו לרכב! אבל הכרתי לו את הראשייה! באתי אליו בשבט ליטפתי אותו עם הראשייה (לקחתי את זה ממועדון האוכף) והוא הבין שזה לא פוגע בו! אבל כמובן שזה לקח זמן! ואם האוכף זה יהיה חתיכת סיפור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gifאני בת!!!!!!!

כבר אמרתי 100 פעמים וגם זה כתוב לי בחתימה... מה עוד?! לא מושיבים על דבר כזה בכלא ולא כדאי לך להתווכח איתי על זה כי פשוט לא ואחרון חביב...מה רצית לכתוב? לא הבנתי כלום...*טוב שלא כתבת עם עוד שגיאות*

SNTQ

New member
אתם ממש רעים.. אז כתבה עם שגיאות

מה לעשות.. יש דבר שנקרא דיסגרפיה שזה אנשים שכותבים עם שגיאות כתיב בלי לשים לב וזה דבר שאי אפשר לטפל בו,אולי היא כזאת אולי לא-לא יודעת אבל בכל מקרה ההערה שלך הייתה ממש לא במקום "טוב שלא כתבת עם עוד שגיאות"

hila125

New member
לא רק זה..

החשיבה שלהם מקדימה את הכתיבה.. מה שאומר שהם חושבים מהר ואז הכתביה מתבלבלת.. אממ אני מקווה שהסברתי נכון... חחח..

נויקההה

New member
את לא צריכה!!

אז היא ילדה קטנה שעדיין לא יודעת לכתוב בלי שגיאות!! למה ישר להתנפל עליה? נמאס כבר מכל ההערות שלך!!!

נויקההה

New member
מה לעשות שאני בפורום הזה?

זה נמאס כבר! תרדי מהם, הם ילמדו את זה בבית ספר לא ממך!

snow snow

New member
בבואנה תרגעוו.. אותו סיפור כמו שהיה

אזז .. חלאס כבר להעירר יודעע מה.. אני כותבתת עם שגיאות כתיב כי אני כותבת מהר לא נאהה לך? אל תסתכלל מראשש על ההודעותת שליי סבבה?!?!!? חלאסס כבר אם יש לך בעיהה אל תפתח פה הודעות וזהו תפסיקוו להתנפלל על כל ילד שיש לו שגיאות כתיבב

PinkHorse

New member
*עם. *אחרי. *את. *שופטת. *קצת.

*עצמות(צלעות). *בשקט. בכל מקרה כמה סימני קריאה
ואני מציעה שתתני לו לנחלים ולהבריא, להעלות קצת במשקל לפני זה.

Hadas Sternfeld

New member
אבל!

זה! הרי! מאוד! נחמד! שכל! מילה! נגמרת! בסימן! קריאה! בנוסף! לשגיאות! כתיב! ההודעה! מאוד! ברורה! את! לא! חושבת!,! אנה?! !!!!!!!!!!

למעלה