נו איך התמונות? חיחי
P Prue 4 u New member 13/5/03 #48 יש לי שאלה חשובה!../images/Emo78.gif רק שזה לא ישמע תוקפני מידיי... תגידו, לא נמאס לכם כבר משירשורי תמונות? אני חושבת שדיי מיצינו את העניין... צריך לפתוח טופיקים מעמיקים.... /:
יש לי שאלה חשובה!../images/Emo78.gif רק שזה לא ישמע תוקפני מידיי... תגידו, לא נמאס לכם כבר משירשורי תמונות? אני חושבת שדיי מיצינו את העניין... צריך לפתוח טופיקים מעמיקים.... /:
F frikin shin New member 14/5/03 #52 נו.......מה אמרתי בשרשור שלי... סתכלי על השרשור שבו כתוב שחצי מהזמן אנחנו עושים שרשורי ושרשורים מיותרים סתכלי ותגיבי...
נו.......מה אמרתי בשרשור שלי... סתכלי על השרשור שבו כתוב שחצי מהזמן אנחנו עושים שרשורי ושרשורים מיותרים סתכלי ותגיבי...
S sk8er grrl New member 14/5/03 #53 אוף! הייתי שמה תמונות..... יש לי כמעט 2000 ואני לא יכולה לנצל את זה... טוף... רק 1....
O OrdinaryDay New member 14/5/03 #54 לא נמאס לכם משירשורי התמונות? כמה אפשר כבר להסתכל עליה! הבנו שהיא יפה ובלה בלה בלה! מספיק! בואו ננסה שבוע אחד בלי שירשור תמונות!
לא נמאס לכם משירשורי התמונות? כמה אפשר כבר להסתכל עליה! הבנו שהיא יפה ובלה בלה בלה! מספיק! בואו ננסה שבוע אחד בלי שירשור תמונות!
F frikin shin New member 14/5/03 #59 לא עוד אבריל../images/Emo70.gif בעצם.. כן עוד אבריל בעצם... התכוונתי להפסיק לשים תמונות לש אבריל ר....
לא עוד אבריל../images/Emo70.gif בעצם.. כן עוד אבריל בעצם... התכוונתי להפסיק לשים תמונות לש אבריל ר....