עוד אחת...
ח חרמש ירח New member 13/5/03 #24 אני גם ישים תמונההההה...../images/Emo29.gif ואין לי מושג למה שמתי איקון של ירח... אוף לכולם יש מזה מלא תמונות ואיכשהו מחקתי את כל התיקיה ואין לי כוח להוריד עוד (עכשיו יש לי רק איזה 20 תמונות...)...
אני גם ישים תמונההההה...../images/Emo29.gif ואין לי מושג למה שמתי איקון של ירח... אוף לכולם יש מזה מלא תמונות ואיכשהו מחקתי את כל התיקיה ואין לי כוח להוריד עוד (עכשיו יש לי רק איזה 20 תמונות...)...
ח חרמש ירח New member 13/5/03 #25 טוב עוד תמונה... לא מחקתי את התמונות !!!!!!! הם היו בסל מיחזור וה"אח" שלי *שונאת אותו* נראה לי שם את כל התיקיה שם ...
טוב עוד תמונה... לא מחקתי את התמונות !!!!!!! הם היו בסל מיחזור וה"אח" שלי *שונאת אותו* נראה לי שם את כל התיקיה שם ...
° °•°•Dark Angel•°•° New member 14/5/03 #56 מק../images/Emo78.gif ואני יודעת איזה תמונה אני שמה זאת תמונה נדירה, ביגלל שאני צילמתי אותה מיתוך איזה ראיון.
מק../images/Emo78.gif ואני יודעת איזה תמונה אני שמה זאת תמונה נדירה, ביגלל שאני צילמתי אותה מיתוך איזה ראיון.
F frikin shin New member 13/5/03 #28 כנסו../images/Emo70.gif אם אתם רוצים לעשות שרשור תמונות ענק תנסו לשים תמונות יפות