אנשים לאן הגענו?

HaWk34

New member
זה לא חדש

גרש לקחת את זה יותר מידי ללב אבל אם תסתכל על העובדות.... מאז ומתמיד בפרסי הוידאו של האמטיוי יש שני פרסים: ראפ והיפהופ ומאז ומתמיד הראפ היה באמת ראפ וההיפ הופ היה תמיד לא ראפ, כלומר, פופ שחור, אר אנד בי, ראפ וכדומה... בשנים קודמות סיסקו היה מועמד וסיסקו עם כל הכבוד גם כבר פופ פה שם... אז ג´ניפר לופז לא יותר גרועה מסיסקו או אנשים אחרים שהיו מועמדים בשנים הקודמות. ובגלל שאתה אוהב את נאס ולא את ג´ה רול אתה לא יכול להגיד שנאס לא עשה ככה וג´ה רול כן עשה ככה.... שניהם שרו עם ג´ניפר, שניהם עשו ככה.... ja rule + jlo = jlo + nas פשוט. זהו. fin

kodman

New member
אני ממש לא מסכים

גם לי ממש נמאס מג´ה רול - אבל למה שכח מראפ? נגיד שכן - בגלל זה נמאס לי? לא - בגלל שהוא ראפר משעמם ומהאלבום הראשון שלו הוא לא שינה כלום ונשמע אותו דבר עד היום. גם על ג´ניפר אני לא מת אבל לפחות היא כוסית
ומה אתה חושב משעמם להם אז סתם הם עשו פרס של קליפ הראפ ופרס של קליפ ההיפ הופ? למה חסר להם פרסים? שים לב שכל הקליפים המתמודדים בקטגוריות ההיפ הופ הם קליפים שמשלבים ראפ ואר-נ-בי, כלומר הכוונה בפרס זה R&B-Hip Hop. חוץ מזה תיזכרו קצת בהגדרה מה זה פופ - בא מהמילה פופולארי, והנוסחא לזמרות ה "פופ" כבר מוכרת - כמו שג´ניפר עשתה את זה, גם פינק ביצעה, וגם בריטני - לשתף מספר ביצועי פעולה בעיקר בסינגלים עם מפיקים ואמני היפ הופ בשביל להתחיל להיכנס תחת הקטגוריה ולהתחיל לשודר בתוכניות רדיו\טלויזיה - או - תחנות רדיו\תחנות טלויזיה של היפ הופ. kodman

עזבו אני כבר התייאשתי מהם

אם טי וי זה המפגרים האלה שעשו את הספיישל של 100 השירים הטובים אי פעם ובמקום הראשון נבחר Back street boys - everybody במקום השני איזה שיר מפגר של הנסון. לשם השוואה אבריבודי הורטס של אר אי אם נבחר במקום ה28. ואייל בי מיסינג יו של פאף דדי במום ה97. ערוץ שכולו כסף? זה בטוח. מה לעשות? אין מה לעשות - אני אישית כבר לא רואה אם טי וי.

למעלה