אנשים לאן הגענו?

Gershenman

New member
אנשים לאן הגענו?

ג´ניפר לופז קיבלה את פרס הקליפ היפ הופ הכי טוב של השנה. לאלה שלא מבינים מה מוזר בזה,המשפט ייכתב שנית- ג´ניפר לופז קיבלה את פרס הקליפ היפ הופ הכי טוב של השנה. ג´ניפר לופז.ג´ניפר פאקינג לופז. אני חושב שזה הקש האחרון שההיפ הופ יכול לקחת. שמישהו יסביר לי מה היפ הופ בדיוק בשיר הזה,i´m real(פופ אמיתי מהלב...האוווו)..שיר מגעיל שכל קשר בינו לבין היפ הופ מקרי בהחלט.. ג´ה רול פעם עוד היה סביר..פעם מזמן..אבל עכשיו...ממש גועל נפש לשמוע אותו.הוא שכח שהוא ראפר. תגידו לי....איך הגענו למצב הזה שמכל ההיפ הופ ג´ניפר לופז נבחרה הכי ראוייה לקבל את הפרס הזה? הקומרשלייזינג הזה...פשוט גועל נפש..גם כן איזה מועמדים היו לזה.. פשוט בושה. אז אני אסיים בלאחל הצלחה לKRS-ONE במלחמה שלו עם המסחור הזה... ובלאחל לגועל נפש הזה להסתיים..

Sparkie Dee

New member
אמממ..

אתה צודק, אין קשר בין ג´ניפר לופז להיפ הופ, וזה פשוט מגעיל מה שעשו שם.. הפרס לא מגיע לה זה בטוח.. (הקפצה)

Agent G

New member
היפ הופ,ג´ניפר לופז.....

מה הקשר?!?!?!?!?! יש כל כך הרבה ראפרים יותר טובים שהפרס הזה מגיע להם ודווקא ג´ניפר זכתה בו בבחירה הזאת עשו עוול לכל מי שעושה/אוהב/חי היפ הופ וכל החברי אקדמיה או מי שהם לא יהיו,שהחליטו לבחור בה או בכלל לשים אותה כמועמדת לזכיה בפרס הזה מראים מזה בורות אמיתית כי כמו שאמרתי יש עוד המוןןןןן ראפרים שהפרס הזה היה מגיע להם

למען ההגינות צריך להגיד

שאת הפרס מקבלים על הקליפ ולא על השיר.מגיע לה?ברור שלא. אבל אין מה לעשות.שים לב שבכל הקטגוריות,כמעט,זכה האומן הכי מצליח.ככה זה בMTV. וגבי ג´א רול-נו באמת.אתה לא היית עושה קליפ עם ג´ניפר לופז?בחייך הם בני אדם.אפילו אמינם "הקשוח" ושונא הפופ יצא עם מאריה קארי והודה בראיון שהוא מאוהב והיה מת לצאת עם ביונסה נאולס.הורמונים באים לפני מוזיקה.

או במילים אחרות

קשה לי להאמין שיש ראפר שלא היה "מתחכך"(שלא לדבר על יוצא) בג´ניפר לופז אם הייתה לו אפשרות.

Gershenman

New member
אתה לא הבנת אותי נכון

דבר ראשון-יש הבדל בין לעשות פה-שם שיר עם זמרת כוסית וכל זה-אבל כל שיר שלו כזה!כל שיר! דבר שני-מילא היה נותן בית ראפ או משהו...בסדר..אבל זה לא ראפ מה שהוא עשה שם!פשוט לא!

ומה הוא קיבל בתמורה?

ז.. עם אחת הנשים הנחשקות בתבל וים כסף.הכל ענין של סדר עדיפויות.

ושחושבים על זה גם נאס

עשה קליפ עם ג´ניפר לופז והנפטונז עשו שירים לבריטני ואנסינק.

Gershenman

New member
אבל נאז עשה שם ראפ!

הוא עשה שם 2 בתים של ראפ!!! והאמת שחוץ מהבתים האלה,השיר הזה גם מסריח. וזה באמת נראה לך בסדר שהמפיקים האלה יפיקו לבריטני ואנסינק? היפ הופ כבר מזמן חצה את הגבול לפופ.. וזה עצוב

אין לי בעיה עם זה

קודם כל אני אוהב הרבה סגנונות(ובעיקרון פופ זה בכלל לא סגנון אלא הגדרה של מוזיקה שהיא פופולרית ברגע נתון).כל ראפר יגיד לך שהוא מעריץ את מייקל ג´קסון למשל. מי אני שאחליט בשבילם עם מי לעבוד? ומה זה משנה עם הוא עשה ראפ או לא?הוא עדיין התמסחר.

ומה ההבדל העקרוני בין ג´ניפר לופז

ואלייה(לדוגמא)?למה לעשות קליפ איתה זה לא היה נקרא "להתמסחר"? שתיהן אותו דבר בדיוק(היו כלומר)-בחורות יפות עם קול בינוני שעיקר כוחן בריקוד.בדומה ללופז גם אלייה לא כתבה את המוזיקה שלה בעצמה.היו לה אולי שירים יותר מוצלחים אבל זה בעיקר בגלל שהיא עבדה עם אנשים מוכשרים כמו טימברלנד ומיסי אליוט. אז למה לעובד עם ג´ניפר לופז זה בושה?כי היא לא כושית?

Gershenman

New member
אחי אתה פספסת תכוונה שלי...

דבר ראשון לא בושה לעבוד איתה... אבל אתה יכול להגיד לי איך זמרת R&B זוכה בפרס קליפ ההיפ הופ של השנה? טיפה לא הגיוני! הקטע של ג´ה רול שם הוא פשוט לא ראפ!

WarrenG

New member
ואתה פספסת תכוונה של mtv

יש את פרס קליפ הראפ שבו זכה אמינם ההומו למרות שהיה מגיע לנאס ויש קליפ היפ הופ - וain´t it funny זה היפ הופ ממוסחר מאוד אבל זה עדיין היפ הופ

BIGO-G

New member
אני אוהבאת השיר הזה

ולא כל מה שהוא תחת תוית של "פופ" הוא מלוכלך ומגעיל. ראה : בריטני ספירס והנפטונז, הצליחו לייצר מוזיקה ראויה .

RunNGun

New member
../images/Emo45.gif ביגו צודק

השיר של בריטני והנפטונז שולט! (בריטני יצאה פשוט מדהים גם בשיר גם בקליפ...) ועכשיו לגבי ג´ניפר לופז: זה נורא סוריאליסטי שזמרת שעד לפני ארבע שנים היתה מזוהה כפופ (תקופת "On The Six") פתאום הפכה למוזיקה שחורה, ועושה רמיקסים עם באד בוי ועם ג´ה רול. מה קרה? לא הלך לה בפופ אז חתכה לכיוון ה-R&B?! בכל מקרה, נגיד וזה אפשרי, השיר של ג´ה וג´ניפר (עם כל הכבוד שיש לי ויש לי לג´ה רול) לא היה צריך לזכות. היפ-הופ זה היפ-הופ ומה שהיה שם זה לא היפ-הופ שמכבד את עצמו. אאוטקאסט, לדוגמא, עשו שיר פשוט ענק או מיסי אליוט (עוד הפקה ענקית של טימבאלנד) או Pass The Coivoursior שזה שיר ענק ומקפיץ לדעתי. אם אני הייתי בוחר את הפרסים, אאוטקאסט או פי דידי היו לוקחים ובגדול אבל... אני לא קובע. מי שקובע זה MTV והיה נוח להם יותר לבחור את ג´ה רול וג´יי לו. ושוב, יש לי הערכה לג´ה רול והכל, אבל זה קליפ ההיפ-הופ של השנה בערך כמו שיוסי עדן הוא קליפ השנה של MTV2. זהו
יש שביתה מחר!!!! 90 אחוז
אבישי

התחרות היא של קליפים לא שירים

ולא שאז היה מגיע לו,אבל בכל זאת.. לא זוכר את כל הרשימה אבל הקליפ של מיסי אליוט היה מצוין. בריטני והנפטונז?השיר חביב יחסית לבריטני אבל יש לה בדיוק 0 אחוז חשיבות בענין(לדעתי היא גם ממש,אבל ממש לא יפה).

Psycho MC

New member
כן ממש מוזר...

לאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתה רוצה ג´ה רול זה היפ הופ והוא מופיע בשיר אז זה היפ הופ!

Syndrome

New member
זה נראה לך מוזר כי...

ההגדרה שלך למה זה היפ הופ רחוקה שנות אור מההגדרה של האנשים שבוחרים למי לתת את הפרסים... היפ הופ זאת הגדרה באמת רחבה, ובאמת, יש צד בהיפ הופ שהוא החיבור של היפ הופ - R&B. מהסיבה הזאת בדיוק יש את הפרס של קליפ ה*ראפ* הטוב ביותר, שמתייחס לראפ בפרט. וכן, בשיר הנבחר יש אלמנטים של היפ הופ...

למעלה