אנשים כנסו

מחלק תה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי למרות שלא הייתי שותה תה לא מזיו לא מליאורה וגם משי הייתי נזהרת הוא נראה ממולח מדיי וממחזר שקיות...

mika32

New member
מליאורה

לא הייתי שותה שום דבר, אי אפשר לדעת מה היא שמה שם עוד אפשר לקבל ממנה הרעלת כמון

MagSimps

New member
הבעיה עם זיו

ללא ספק גיסנו הגזים אבל הוא הגזים כבר מזמן. הבעיה איתו היא שאף אחד לא יוצא נגדו, מזמן יכלו להתאחד ולהדיח אותו, זה מה שצריך לעשות גם אם זה מנוגד לאסטרגטיה כלשהי, אפשר לתמרן איך שהוא גם בלעדיו. השאלה אם מקצינים אותו בכוונה או שלא...אם כל הזמן הם צריכים לסבול את הדיקטטורה שלו או שהוא לרוב בסדר(לא שזה בסדר שלפעמים הוא משתולל) אגב לגבי חנוך, אני עם גיסנו, חנוך הוא זה שהתחיל ללכלך ולערבב דברים שאינם קשורים, טבעי שזיו יגן על עצמו.

טוב שלא הגזמת!!

המשפט הזה נאמר בהקשר הרחב שלו, כמו לומר 'אוכלי חינם' או 'תופסים טרמפ' כאילו.... אנחנו פה לא כתבנו שיש שם אנשים ניצבים? שמהווים רקע לכמה משתתפים ספורים? שלא עושים שום דבר? די להצטדק.... נכון, זיו עצבני, מדבר לא יפה ואני לא מסכימה עם דרך ההתנהלות שלו מול אנשים (למרות שלעתים הוא משעשע אותי ומוסיף פלפל למשחק, בלעדיו יהיה משעמם) אבל לקחת משפט שאמר ולהסיק מסקנות כאילו 'איך הבלגנו?' מה זה מסע פרסומת לחנוך? גיב מי א ברייק. כל הצדקנים שם, למעט שי שאמר לזיו להוריד טונים כי אביגיל כבר נמאס לה ממנו... אף אחד לא ממש ישב ודיבר איתו יפה לעניין ההתנהגות שלו... כולם שותקים... בעיה שלהם. בתכלס,

סאמוואן

New member
זה ממש לא קשור

לעניין של חנוך... ויכול להיות שהכוונה שלו לא הייתה כוונה כזאת... אבל להגיד את זה דרך משפט כזה... תודי שזה משפט מוגזם שלא צריך להגיד כשאתה סתם נמצא בתוך משחק... אין פה שום הצטדקות...זה פשוט מרגיז לשמוע אותו...

לדעתי

הכוונה שלו לא הייתה כמו שאתם כותבים, מניחה שקל לערוך את זה שזה ישמע מגעיל, אני תוהה מה הם היו עושים לולא זיו ואביגיל שמספקים להם כל מיני ירידות על אנשים בין לבין.... מוגזם היה לומר את זה ליד אנשים חולים או משהו כזה... אבל בקונטציה של המשחק... לי זה הסתדר יופי....

סאמוואן

New member
בואי נגיד שזיו

יותר מדי מגזים עם התגובות שלו בעונה הזאת... אמנם צריך להיות אסטרטג במשחק הזה אבל אפשר לעשות את זה בלי להיות וולגרי מגעיל

mika32

New member
המשפט הזה נאמר בכלל לגבי טל אנגלנדר

ואף אחד לא עושה שום פרסומת לחנוך הוא גם ככה בחוץ.

אורישקי

New member
עזבי,חנוך הוא נכה צהל

ולכן מגיע לו את כל הכבוד שבעולם בכל מצב (ושלא יהיה לא ברור.אני מעריך את מה שחנוך עבר,אבל אני לא סובל את זה שאנשים מדברים על כמה שהוא צדיק בגלל כל מה שהוא עבר בחיים שלו,בזמן שהבנאדם שיקר איזה 4 פעמים במשך המשחק)

פה בדיוק ההפרדה

בין המשחק לחיים... כלומר, זה שמגיע לו כל הכבוד על הרזומה שלו.... על זה אין ספק. אבל במשחק, הוא יומרני, שקרן, צדקן, שמנסה להשען על הרזומה שלו כדי לקבל אהדה.... לא לעניין...

הוא בהמה

זעזע אותי גם שזיו אמר להדס, שחנוך אמר לו לאכול את מנת האורז שלו. באמת מעניין אותי לדעת איך זיו וליאורה מרגישים שהם רואים את ההתנהגות הברברית שלהם..

אורישקי

New member
ההתנהגות של ליאורה ברבית?הצחקת אותי

בעצם את צודקת ברור שליאורה היא ממש אישה רעה.איך היא בגדה ככה בטל אנגלדר וואווווו. ואיך היא מעזה בכלל לריב עם ריקי סתם ככה כי היא סתם רוצה להיות האמא של השבט. ואיך היא מעזה לומר את האמת על חנוך ועל זה שחנוך התחיל עם זה כשמצבו היה נוראי. ואיך היא בכלל מרשה לעצמה לא להקשיב לגברים?ממש חוצפנית נו באמת

ליאורה היא באמת אישה רעה

לא בגלל שהיא הדיחה את טל כי זה המשחק... פשוט רואים איך היא מאושרת שרע לבנאדם אחר, כבר מעבר למשחק. שבנאדם נמצא לבד באמצע היער ויש סופה מטורפת היא מאושרת שהוא שם, ושקראו לו לאוכל היא לא רצתה שיבוא..... קצת רגש לבנאדם, זה רק משחק ולא צריך להרעיב אנשים/לשמוח שהם סובלים..

אורישקי

New member
אני גם לא הייתי נותן לו גחלי אש ואוכל

אם הוא לא רוצה להיות חלק מהמחנה שלי ולהיות באיזור איתי,ומחליט להתבודד לו כי רע לו,במקום לנסות לשפר את המצב-אני לא אמור לעזור לו לאחר מכן.

mika32

New member
לגבי זיו אני בטוחה שהוא מתבייש בחלק ניכר

מהדברים שאמר, בכתבה עליו במעריב אם אני לא טועה שאלו אותו את זה והוא הודה בזה.

למעלה