אנשים כנסו

סאמוואן

New member
אנשים כנסו../images/Emo124.gif

כל כך הרבה תלונות יש פה על זיו ועל איזה בן אדם הוא (ובצדק!!!) אבל משום מה נדמה לי שאנשים דילגו פה על המשפט (שלדעתי) הכי נורא שהוא אי פעם אמר... וזה, "יש פה אנשים שנושמים אוויר לחינם"...כנראה בגלל שזה עבר כלכ כך מהר הבלגנו על זה אבל וואללה,מי אומר מילים כאלה...זה פשוט משפט נוראי להגיד!!! כאילו בן אדם,קצת פורפוציות זה רק משחק לא צריך לרדת לרמה כזאת. פה תשלוף סכין ותשסף לכולם את הגרונות למה לא חסר בארץ מקרים כאלה.. וסליחה על הדוגמה פשוט זה ממש מרגיז אותי!!

mika32

New member
../images/Emo45.gif סוף כל סוף מישהו העלה את זה

את מאד צודקת, יש באמירה הזאת הרבה רוע ואפילו אלימות מודחקת גם אותי זה מאד הרגיז.

סאמוואן

New member
מעניין אותי מאוד לדעת

איך הוא חי עם עצמו ועם התגובות של אנשים כשהוא רואה את עצמו ככה בטלויזיה.. אפילו דן מנו לא דיבר בכזאת גסות!!

mika32

New member
הייתה איזו כתבה עליו

נדמה לי במעריב שהוא אמר שם שהוא מרגיש לא נוח עם חלק מהדברים שהוא רואה על עצמו וגם האנשים הסובבים אותו העירו לו ואמרו שהרבה דברים שהוא אמר זה היה חוסר טאקט ולאורך כל הכתבה הוא ניסה כאילו להראות שבחיים האמיתיים הוא שונה ושהוא כאילו רגיש ובוכה בסרטים וכו'.... נראה שבמבט לאחור, אם הוא היה יודע איך זה נראה ומצטלם כל ההתנהגות שלו הוא בטח היה מנמיך פרופיל ומדבר יותר בכבוד לאנשים אפילו בחברת החשמל בה הוא עובד אחרי שתי תוכניות ביקשו מההפקה שיורידו את הכתובית שלהם מתחת לשם שלו.... זה כבר אומר הרבה!

dnoam

New member
זיו וחברת החשמל מעוררים גועל במידה שווה

מצא מין את מינו

agroise broider

New member
העניין עם פליטות הפה של זיו קשורות לכך

שהפה שלו מחובר לתחת ולא למוח ,ולכן אין לקחת את דבריו ברצינות..

mika32

New member
זה נכון

אבל בכל זאת.... כשהבן אדם הזה נכנס לאטרף הוא פשוט מפחיד

agroise broider

New member
תשמע

סתם.
תשמעי - כל בנאדם משתנה איכשהו כשהוא מקבל כוח לידים, זה יכול להיות כסף או מעמד או סמכות, עשו על זה הרבה ניסויים (milgram) וזה מוכח שאפילו האדם הכי תמים יכול לההפך למפלצת כשהוא מקבל לידיו כוח. הבעיה אצל אנשים רפי שכל כמו זיו היא שהכוח משפיע עליהם לרעה (גם שי ציין את זה) , ולכן הכי טוב עבורם זה להישאר קטנים [אחראי מחסן בחברת חשמל, עוזר מנופאי, you name it]

סאמוואן

New member
לפי מה שאמרת פה

זה רק אומר מה יכול לקרות לו אם יקרה לו דבר כזה בחיים האמיתיים אם הוא יקבל כוח או מעמד חזק...איזו צורת דיבור והתנהגות תהיה לו... אני ממש לא הייתי רוצה להכיר אותו אישית..אלה הכי מסוכנים ואני לא מגזימה בכלל!! כל הרציחות והדברים שקורים אצלנו בארץ מגיעים מאנשים כאלה.

agroise broider

New member
כוח משכר

וזו עובדה. היה פעם איזה תחקיר על אנשים שהלכו לעבוד בבית אבות בתור אחים ואחיות וכוח סיעודי, בקיצר הם אנשים נורמלי ללא רקע פלילי וללא בעיות בעברם, מה קרה ? לאחר מספר חודשים גילו שלפחות 2 שליש מהם השתמשו באלימות מוגזמת כלפי אחד הזקנים. למה זה קרה ? כוח-סמכות אז זיו לא סתם אמר שבחיי היום-יום הוא לא כזה, אני מאמין לו אם הוא יקבל כוח ומעמד - כולנו יודעים מה הוא יעשה איתם.

mika32

New member
בקשר לבית אבות

אז קודם כל זו זוועת עולם ומזעזע ברמות קשות לא נראה לי שהם היכו את הזקנים בגלל כוח סמכות לדעתי זה יותר בגלל העבודה שהיא קשה ולא נעימה ולבטח לא רצו לבחור בכזו עבודה לעצמם אבל כנראה לא הייתה להם ברירה ואת כל התיסכול והכעס הוציאו על האנשים המסכנים וחסרי הישע האלה וזה דבר נוראי לעשות. אם כך אנחנו חייבים לדאוג שזיו ישאר באותו מעמד של מחלק תה

רנדו

New member
מעניין מה שכתבת!

לא חשבתי על ההקשר הזה. יש בזה משהו. במיוחד שאני חושבת שלכל אדם יש טווח של תכונות, כאשר בחיים לא כולן מיושמות. כאמור הם מגיעים לתוכנית ראליטי בתנאים מסוימים לא כמו בחייהם, לכן תכונות שלאו דווקא קיימות אצלם בחיים, יכולות לבוא לידי ביטוי. עקב שינוי התנאים והסיטואציות השונות....

agroise broider

New member
אם נניח

שרוב האנשים בעולם לא עושים בחייהם את מה שהם רוצים באמת לעשות בהתאם לאישיות שלהם, אז נקבל הדחקה של טווח התכונות שאת מדברת עליהן, ואז מה שקורה זה שכשיש לאדם הזדמנות לבטא את אותן תכונות זה מה שיקרה. ובסה"כ כולנו מורכבים מאותם חומרים ובכל אחד יש את אותם צדדים באישיות, שליליים וחיוביים.

רנדו

New member
שלזה מתחבר גם המבנה הנפשי, המזג..

ועוד כמה מרכיבים ביולוגיים גנטיים. כך שאולי לכולם יש אותן נטיות שונות ואולי אף מכלול של "ההפרעות" בקטן, אבל לא אצל כולם זה יכול לפרוץ בתנאים שונים, בגלל אותם מרכיבים גנטיים.

mika32

New member
../images/Emo46.gif

העניין הוא שלא נראה לי שהוא כל כך משתנה, יש לי תחושה שהוא די דומה לעצמו גם במשחק וגם בחיים האמיתיים. ובאמת עדיף לנו שישאר קטן ואולי אף עדיף עוד יותר שלא ישאר אחראי מחסן? הייתי בטוחה שהוא מחלק שם תה

סאמוואן

New member
אהה בעצם את צודקת

זה קידום בתפקיד.... הוא צריך לעבוד קשה בשביל הקידום הזה...
טוב נו אולי בסוף הוא ימליץ על טלכו ושניהם ביחד יחלקו תה ועוגיות...

agroise broider

New member
ואז הם יצחקקו יחדיו

ויגידו : "תראה מה זה, מי שרוצה עוגיות בא אלינו !! ומי שלא רוצה עוגיות, ורוצה רק תה - גם בא אלינו !!!!" [*אפקט של צחוק מרושע]

למעלה