אנשים כנסו בבקשה!

גוליס

New member
אנשים כנסו בבקשה!

תגידו מה עם יום העצמאות יש משהו ברחוב אין? כי ממש חבל אם אין כלום כי אני מתה על יום העצמאות!!! אז בבקשה תגידו לי זה ממש חשוב!

harel11

New member
יום העצמאות

יש ויש ביום העצמאות תוכניות ברמת השרון. לילדים יהיו במות בידור, מתופפי מיומנה יופיעו, הצגות ואומני ילדים. לנוער , יופיעו , להקת מוניקה סקס ולאחר מכן dj גוטמן וחברים. מסיבה עברית עם הזמרת שרי, עוזי פוקס , גבי שושן , ינחה את הבמה שדרן רשת ג/ נועם גילאור. מסיבה ים תיכונית עם הזמר אבי סינואניולהקתו. במת המרכזים הקהילתיים , ושם יופיעו להקות הפסטירוןבשירים עבריים ובביצועים חדשים. במת המחול תציג את מגוון רקדני רמת השרון, כולל הלהקה ההיצוגית בניהולו של רן הירש. וכן במת הקונסרבטוריון בניהולו של דן הנדלסמן על שלל ההרכבים המוסיקליים כדאי להגיע יש ממה להתרשם ולהתפעל. וכמובןזיקוקים .

DrorGuldin

New member
איפה ההופעות לנוער?

האם הן בבית הנוער, באוסישקין או בסוקלוב?

נראה לי שהן באושיסיקין

ככה זה היה בשנים האחרונות, למרות שאם תשאל אותי יותר העדפתי את המצב כאשר החגיגות היו לאורך שדרת ביאליק מפינת אושיסקין לפינת סוקולוב, לפני כמה שנים...

harel11

New member
אירועי יום העצמאות

נכון,,, השנה כל אירועי יום העצמאות יתקיימו מהכיכר ועד לרח' סוקולוב, לכל אורך השדרה

harel11

New member
אירועי יום העצמאות

האירועים לנוער יתקיימו בכיכר החל משעה 23:30 עם להקת מןניקה סקס ולאחר מכן עם תמיר גוטמן הד.ג מרדיו b.u /

נשמע אחלה

הרבה שמחה וגיל!!
55 שנים זה מספר מכובד!

harel11

New member
אירועי יום העצמאות

נכון ,,,55 למדינה,, ו80 לרמת השרון

למעלה