שם:רותם תחביב:פורומיכאלה,לצאת לקניון חברות&חברים..ובלה בלה בלה מראה:התמונה לא עולה לי
משקיעה בלימודים:לא ממש...אם יש לי כוח אני עושה אם לא...אז לא..חח משקיעה בשיער:ככה ככה כי השיער שלי לא ממש ארוך ואין לי הרבה מה לעשות איתו..אני הולכת פזור....
גיל:13 וחודשיים בערך תחביב:לרקודדדדדדדד מראה:ממ שיער שטני\בלונדיני ארוך חלקק חוץ מהקצוות....עיניים ירוקות בהירות חחח משקיעה?עאלק..רק לומדת למבחנים ומדי פעם עושה שיעורים ותמונה שהייתי קטנה (שפנפנה בפורים)
שם:דניאל גיל:14 תחביב:להיות בפורום המושלם הזה ו..לראות מיכאלה למרות שזה נגמר אבל חפיף יש שידורים חוזרים עוד מעט.. מראה:שיער שחור עניים חומות דבש גבווה ו.. יש תמונה משקיעה??? מה זה המילה הזאת..אני בכלל לא משקיעה אני כל הזמן מבריזה ובכלל לא לומדת..זה דווקא כייף השער שלי חלק אז רק מסרקת אותו וזהו...
אל תעבירי את מוטי לפורומים אחרים שאת כותב ת בהם, אפילו אני שהמצאתי את מוטי לא עושה את זה, כי כולם מעתיקים אותו וזה מזה מבאס, אז אשכרה מוטי מקורי שלי, אבל אל תשתמשי בו בפורומים אחרים בבקשה
שם:לירון גיל:12 וחצי תחביב:לשירררררררררררררר, לרקוד, לראות טלוויזיה ולהיות בפורומיכאלה הפצצה מראה: עדיף תמונה
משיקע בלימודים?אמממ בערך כאילו דיי כן..... משקיעים בשיער: אמממממממ אם אני מתקלחת בלילה שלפני ואז ישר הולכת לישון אני מייבשת אותו עם פו כי אני קמה והוא נראה מגעיל רצח ומגרד לי אז אני עודה לעצמי כסכסים בקיצור אני חייבת לייבש אותו אפ אני מתקלחת לפני השינה ואם יש לי כוח לפעמים אני מחליקה אותו קצת..... ולמסיבות והכל לא אני הולכת עם פזור.
שם:נטלי.(ככה לפחות אני רוצה שיקראו לי אז ככה אני אומרת לכל העולם...השם האמיתי שלי מכוער בטירוף...טוב...לא עד כדי כך אבל ממש לא משהו...וכל מי שיוגע שקוראים לי נטלי, סליחה סליחה סליחה, סליחה סליחה סליחה. פשוט אני ממש רוצה שיקראו לי נטלי. מקווה שסולחים לי
) גיל:12 תחביב:לשחק(לא בצעצועים, אתם מבינים למה אני מתכוונת...) מראה:אמ...שיער קצר שטני-חום-בלונדיני לא יודעת, מתולתל(בערך), גובה...1.45, לא שמנה אבל לא רזה(באמצע...)(נא לא להגיעל מהתיאור בבקשה.) משקיעים בלימודים? לא...לא ממש... משקיעים בשיער?כן. הרבה...אבל בסוף זה שווה את זה. טוב...זהו...ועוד פעם סליחה
אלה 14 וחודשיים אממ אני די חורשת תלוי למה בשיער אממ לעיתים.... אממ התחביב שלי הוא לרקוד ג'אז תכינו את עצמכם כי הנה באה התמונה שלי........ תזהרו לא למות מכיעור1!! איכסההההההההה
ספיר ב31.10 אני יהיה בת 14.. טחח איזה פיצית אני.. מיי תחביב זה לשיר, לשחק (דרמה), לנגן בפסנתר, אלה סתמי, לראות טלוויזיה להיות במחשב ולהיות בגן.. (אני מתנדבת בגן.. ) ותמונתי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עם לא היו חייבים לא הייתי שמה ! תכיעור הזה איכ