אנשים כנסוו

אני עונה..................

שם:רותם תחביב:פורומיכאלה,לצאת לקניון חברות&חברים..ובלה בלה בלה מראה:התמונה לא עולה לי
משקיעה בלימודים:לא ממש...אם יש לי כוח אני עושה אם לא...אז לא..חח משקיעה בשיער:ככה ככה כי השיער שלי לא ממש ארוך ואין לי הרבה מה לעשות איתו..אני הולכת פזור....

MY

גיל:13 וחודשיים בערך תחביב:לרקודדדדדדדד מראה:ממ שיער שטני\בלונדיני ארוך חלקק חוץ מהקצוות....עיניים ירוקות בהירות חחח משקיעה?עאלק..רק לומדת למבחנים ומדי פעם עושה שיעורים ותמונה שהייתי קטנה (שפנפנה בפורים)

כנסו...

שם:דניאל גיל:14 תחביב:להיות בפורום המושלם הזה ו..לראות מיכאלה למרות שזה נגמר אבל חפיף יש שידורים חוזרים עוד מעט.. מראה:שיער שחור עניים חומות דבש גבווה ו.. יש תמונה משקיעה??? מה זה המילה הזאת..אני בכלל לא משקיעה אני כל הזמן מבריזה ובכלל לא לומדת..זה דווקא כייף :) השער שלי חלק אז רק מסרקת אותו וזהו...

שלי תתכוננו להתעוור!!

שם: מאיה גיל: 13 וחצי
משקיעהההה בלימודים אבל לא עד כדיי כך אני לא החרשנית של הכיתה!! ואני עושה לפעמים קוקו אבל בעיקרון אני הולכת עם פזור
ותתכנוננו לתמונה מקווה שלא תתעוורו..
אני הגורם השלילי בתמונה!

עונהההה../images/Emo70.gif|מוטי|

שם: תרצה בן צבי
או שלא.. גיל: 12 ורבעע בערך תחביב: ריקודד
יש לנו מורה מושלמת ואני אוהבת נורא לרקוד
אממ ועוד המון המון המון דברים מראה: אין תמונה וגם אם כן אני אחסוך ממכם את הסינוור
נראת די רגיל..אני שחומהה
עיינים חום,שיער חום בהיר..
בלימודים: מודה יחסית חרשנית
..אבל לא יותר מידי
משקיעה בשיער: בערך...

KiShKooSh

New member
מאמי יש לי בקשה ...

אל תעבירי את מוטי לפורומים אחרים שאת כותב ת בהם, אפילו אני שהמצאתי את מוטי לא עושה את זה, כי כולם מעתיקים אותו וזה מזה מבאס, אז אשכרה מוטי מקורי שלי, אבל אל תשתמשי בו בפורומים אחרים בבקשה

i love אפרת

New member
אווקי אני../images/Emo26.gif

שם:לירון גיל:12 וחצי תחביב:לשירררררררררררררר, לרקוד, לראות טלוויזיה ולהיות בפורומיכאלה הפצצה מראה: עדיף תמונה
משיקע בלימודים?אמממ בערך כאילו דיי כן..... משקיעים בשיער: אמממממממ אם אני מתקלחת בלילה שלפני ואז ישר הולכת לישון אני מייבשת אותו עם פו כי אני קמה והוא נראה מגעיל רצח ומגרד לי אז אני עודה לעצמי כסכסים בקיצור אני חייבת לייבש אותו אפ אני מתקלחת לפני השינה ואם יש לי כוח לפעמים אני מחליקה אותו קצת..... ולמסיבות והכל לא אני הולכת עם פזור.

nataliloshka1

New member
אני...

שם:נטלי.(ככה לפחות אני רוצה שיקראו לי אז ככה אני אומרת לכל העולם...השם האמיתי שלי מכוער בטירוף...טוב...לא עד כדי כך אבל ממש לא משהו...וכל מי שיוגע שקוראים לי נטלי, סליחה סליחה סליחה, סליחה סליחה סליחה. פשוט אני ממש רוצה שיקראו לי נטלי. מקווה שסולחים לי
) גיל:12 תחביב:לשחק(לא בצעצועים, אתם מבינים למה אני מתכוונת...) מראה:אמ...שיער קצר שטני-חום-בלונדיני לא יודעת, מתולתל(בערך), גובה...1.45, לא שמנה אבל לא רזה(באמצע...)(נא לא להגיעל מהתיאור בבקשה.) משקיעים בלימודים? לא...לא ממש... משקיעים בשיער?כן. הרבה...אבל בסוף זה שווה את זה. טוב...זהו...ועוד פעם סליחה

טובבבבבבבב

אלה 14 וחודשיים אממ אני די חורשת תלוי למה בשיער אממ לעיתים.... אממ התחביב שלי הוא לרקוד ג'אז תכינו את עצמכם כי הנה באה התמונה שלי........ תזהרו לא למות מכיעור1!! איכסההההההההה

Efrat Princess

New member
חח אוקי

ספיר ב31.10 אני יהיה בת 14.. טחח איזה פיצית אני.. מיי תחביב זה לשיר, לשחק (דרמה), לנגן בפסנתר, אלה סתמי, לראות טלוויזיה להיות במחשב ולהיות בגן.. (אני מתנדבת בגן.. ) ותמונתי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עם לא היו חייבים לא הייתי שמה ! תכיעור הזה איכ

אני לא אהיה פה ב-... ../images/Emo4.gif

יומולדת שלך ספירוש
יש לי בדיוק באותו יום טיול שנתי... יש לי ב-31.10 עד-1.11 אנחנו הולכים לרמת הגולן ואולי לחמת גדר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מזל טוב מעכשיו

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שם
דקלה
תחביב
לנגן(על
)
מראה
אמממ אני לא אפרט ואני לא שמה תמונה... כשאני אמות ישלחו אותי לגיהנום על הריגת פורום מיכאלה מדום
משקיעה בשיער
ברוררררר... אני חופפת עם שמפו שעושה לי ריח לא נורמלי בשיער
זה הכל

למעלה